Copilasi din 2002 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina22 spune:
Cristina-foarte faine pozici. Abia astept sa ajung acasa sa-i arat si lui Andrei Legoland!!
Khristin-felicitari pt nazdravan (a)!!!
Nicoletaaaaa!!!strigam noi, in cor...
Crig-cum sunt bubicile?? Ati scapat?
Anina-pupam somnoroasa!!
Si Andrei se trezeste destul de greu dimineata, dar in w-e, la 6, e deja in picioare
!!
Katty-ce mai face Andrei?
Ieri a nins la greu, peste pomii infloriti.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Anina_n spune:
khristin, ce frumos si emotionant ! ![]()
Sanatate si sarcina usoara in continuare !
Yasmine, ce mai face, ce mai spune ?
Cristina_C, am vazut pozele ! 
cristina22, azi a reusit sa ajunga la gradi, Cristinuca mea. Ea rareori se trezeste la 7. Nu stiu cum va fi la toamna, cand incepe scoala !
Nicoleta, ce faci, cum esti ?
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
katty spune:
Hello.
Intru in viteza ca am avut si mai am o zi cam incarcata!
Sa incep cu Cristinele...
Khristin, tare dragalas tickerul tau!
Cristina_C, si mie mi-au placut tare mult pozele de la Legoland, atat de tare incat mi le iau pe usb acasa sa le vada si Andrei. Pe unde e in Germania Legoland, ca noi vrem sa mergem la vara in Berlin, e aproape, o sa caut si pe google, dar nu acum!
Cristina22, ma intrebai de Andrei, e bine, de cateva zile are o preocupare legata de bunicii lui, dintre care stie ca mai traieste doar mama mea, si a tinut neaparat sa-i vada, asa ca am sapat prin DVD-ul de la nunta si i-am gasit si aratat pe bunicii (tatal meu si tatal sotului), mai trebuie sa caut poze cu soacra mea, care a murit cam de demult, si nu prea am poze. Aseara ne zicea, in timp ce ne imbratisam toti trei cu dor, ca le multumeste bunicilor ca ne-a nascut pe noi sa-i fim parinti!! Scoate niste chestii cateodata de ne minuneaza!
Azi i-a dus la teatru la Alba ca zapada, sa vedem ce ne mai povesteste.
Nina, pe noi Andrei ne roaga sa-l sculam dimineata la 7 ca sa vada o ora de desene, dar nu-l scol eu, il mai las pana la 7.55-8.00. Incepe pe la 8.30-9.00 si ajungem in 5 minute.
Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf
crig72 spune:

Mariuca tot in casa ..nu i-au mai aparut bube.acum asteptam sa se usuce si sa dispara mai repede ca tare urate sunt.
khristin sarcina usoara in continuare!
katty si noi ducem lipsa bunicilor.Mariuca de curand chiar l-a intrebat pe Ionut unde e tatal lui...si i-a dat niste explicatii care pe mine m-au sensibilizat foarte mult... Cresc si vor fi din ce in ce mai curiosi.
Nicoleta pupici !Mai intra si da un semn .
Wow Cristina la 6??am noroc ca nu e matinala Mariuca...bine ca nici nu se culca devreme.
Nina deci de la toamna vei avea 3 scolarite
V-ati inscris deja?
In timp ce va scriu Mariuca are o dilema Mami sunt urata sau frumoasa?eu raspund esti cea mai frumoasa!!!raspuns nemultumitor ..Ba nu!! Sunt urata cu bubele astea..hihi
Sinzi voi ce mai faceti?
seara buna si va imbratisez pe toate!
sinzi_ana spune:
Noi ar trebui sa ne trezim la 7 ca la 7.30 sa iesim pe usa...dar mereu intarziem!!! M-am saturat sa conduc in fiecare zi 40 de min pana la gradi!!!! Dimineata David mananca micul dejun in masina (spre disperarea lui tati!!!)
Fetelor...io cu pb mele...
...mi se pare ca David s-a cam ingrasat...
...nu l-am cantarit inca...dar pare ca are burtica...si ma gandesc daca ar fi cazul sa ii mai tai din mancaruri![]()
Echipa de inot e grozava...ii place foarte mult lui David si dupa 2 ore de antrenament zilnic mananca si se odihneste foooarte bine!!!!
Sunt 2 antrenoare, una e romanaca...e din Cluj...foooarte draguta si iubeste copiii foarte mult!!! E si mama ei aici (care a fost si ea sportiva la viata ei) cu care eu si prietena mea (mama Rebeccai) facem ture de stadion cat copiii inoata!!!! Deci ne prieste si noua cele 2 ore de antrenament!!! hahaha!!!
Khristin, sa iti traiasca samburelul si sa fie sanatos/oasa sa va bucure!!! E bine sa fie activ...eu niciodata nu am vrut un copil moale si static!!!!
Am fost si eu cu prietena mea la echo sapt trecuta (ea e in 18 sapt) si i-am vazut fetita (atunci am aflat ca e fetita) si o vom si boteza (deja ne uitam dupa de toate) ...a fost foarte emotionant...am uitat cum este
. Si fetita lor este foooarte activa, a scos si limba la noi, nu statea deloc, si avea niste picioare lungi!!! (parca la David nu imi aduc aminte sa fi fost asa lung
)
Acum speram sa fie fetita pana la sfarsit!!! Dar tipa care a facut echo parea destul de sigura pe ea!!!!!
Nina, macar in weeke-end se trezeste mai tarziu??? David nu face diferenta si in loc sa ne lase si pe noi sa lenevim ne trezeste cu noaptea in cap!!!!
De la un timp la ora 5 dimineata apare peste noi in pat!!!! Parca isi pune ceasul sa sune!!!!
CristinaC, am vazut pozele!! Super!!!! Ce urias pare Robert in orasul de lego!!! Puteau sa se joace si ei cu lego?? Sau doar erau constructii de vizitat? Au si magazin??? Cred ca gasesti de toate acolo in materie de lego!!!!
Katty, din pacate noi nu ne laudam cu o relatie prea stransa cu bunicii...cu nici unii (si avem muulti plus 3 strabunici)...David destul de rar aminteste de ei...dar cred ca e din cauza distantei si ca ne vedem rar....nici in Ro nu prea faceau coada la usa la noi...asa ca....![]()
Cand mai pui ceva poze noi cu Andrei???
Cristina22, s-a depus zapada? Eu ma bucur ca stam in florida din pc asta de vedere...2 sapt de zapada pe an e suficient!!! haha...
Si la noi a fost racoare, dar fooarte placut!!!!
Crig, nu ne nimerim deloc pe mess si am nevoie de niste informatii!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Cristina_C spune:
Katty, Legolandul e la Günzburg, in sud, uite un plan: http://www.freizeitparks.de/parks/legoland_kontakt_39.html
Nicoleta spune:
Salut.
Inca suntem 2 in 1, sper sa mai tina asta o vreme fiindca am ceva probleme eu pe care trebuie sa le rezolv pana se naste bebe (probleme de sanatate, sa vedem ce zice medicul despre ele, sper maine...). Azi, pana sa aflu rezultatul unei analize am fost in al noualea cer. Am mers si azi la medic si l-am vazut pe bebe (eu si tati), este ok, cam grasunel (3.300 deja, insa data fiind marja de eroare...)... mai sunt 25 de zile pana la termen, sper sa nu se mai ingrase prea tare, ca nu e de bine... Bebe e in parametri, burtica cam grasuna dadea rezultatul final pentru greutatea asta...
Inca nu am net... sunt si cam bulversata si speriata ca as putea avea probleme mari... Sa imi tineti pumnii sa se rezolve repede, pan nasc.
Nicoleta
36+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 27 de zile
Cristina_C spune:
Nicoleta, ce s-a intamplat? Iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede, orice ar fi.
Sinzi, in magazinele de la Legoland cred ca erau toate seriile de la toate legourile posibile. Robert si-a completat colectia de Mars Mission cu un lego pe care nu-l mai vazusem prin alte magazine si si-a mai luat niste omuleti (ceva mai mari deat cei obisnuiti). La iesirea din fabrica de lego era un magazin foarte mare unde puteai cumpara piese de lego la kg! Robert a fost in extaz, desigur. Era acolo si un atelier unde putea sa stea sa construiasca din lego, dar nu l-a tentat de data asta, a preferat parcul de distractii. Doar la restaurant s-a dus putin in coltul copiilor si a construit ceva din niste piese de lego uriase. Am vazut la cinema si un film 4 D foarte, foarte fain, cu personaje din lego dintr-un set de lupta pe care il are acasa - cu niste cavaleri si un castel in forma de craniu, efectele erau superbe. Dar s-a speriat putin si si-a dat jos ochelarii cand a venit spre noi un schelet din lego pe un schelet de cal tot din lego. La sfarsit ne-a scuipat un balaur verde si a fost foarte nostim, chiar ne-a stropit cu niste stropi de apa cu sapun. Cineva imi povestea ca la Disneyland sunt astfel de filme. Noi (fara Robert) mai vazusem inainte la IMAX 3 D, dar nu 4 D, astea-si si mai "cool".
Am luat abonament pe un an si prevad c-o sa mergem destul de des, mai ales cand se incalzeste. Oricum de data asta a fost cam frig (se vede ca nu era prea multa lume) si-am cam inghetat cat am admirat "Minilandul" - constructiile acelea din lego. Allianz Arena - stadionul, chiar m-a impresionat, de fapt toate - la nivel de detaliu sunt impresionante. N-ai voie sa le atingi dar, din loc in loc ai niste "puncte" de comanda cu butoane sau manete de unde poti dirija cate ceva din orasel, cum ar fi sa misti o barca sau un excavator sau sa aprinzi niste luminite.
De luni incepe iar gradinita si mai sunt inca 6 saptamani pana la urmatoarea vacanta - da, le-am numarat deja pentru ca mor de nerabdare!
Khristin, in Falticeni voi sta chiar 2 saptamani, practic aproape toata vacanta. La Iasi nu vrem sa stam mai mult de 2 zile - una la inceput si alta la sfarsit , ca am luat bilete München- Bucuresti- Iasi. Vara trecuta am stat mai mult in Iasi, am fost si la mare, acum timpul e mai scurt si la Falticeni ne simtim cel mai bine (sotul e din Iasi dar nu mai are pe nimeni acolo). Si el a indragit Falticeniul si chiar in Falticeni ne-am casatorit
.
sinzi_ana spune:
Nicoleta, totul va fi bine!!!! Stai linisita!!!! Asteptam cu sufletul la gura sa ne anunti ca sunteti 4 (2+2) si sa vedem poze cu bebe mic!!!!!
Tinem pumnii sa se rezolve!!!!
Cristina, super!!!! Ne-ar place si noua cu siguranta legoland!!!!
Si noi am vrut sa mergem in UK la Legoland, dar nu aveam inca bebe si nu era pe lista de prioritati...asa ca am tot amanat pana ne-am mutat...acum imi pare rau ca e tare frumos si cel din Windsor!!! Dar timpul nu e pierdut inca!!1
Si noi am mers la IMAX la un film cu dinozauri si a fost foarte interesant!!! David a fost fascinat!!! Sunt curioasa cum sunt cele 4D!!!!
Aici in US nu prea sunt multe optiuni pt lego...si tare rau imi pare...stiu ca Germania e muuult mai dotata
...
Am pus poze noi de la antrenamentul de inot!!!!
http://good-times.webshots.com/album/562820893pmXNFP?start=24
si un filmulet cu David sarind de la trambulina (azi a sarit chiar si cu spatele - dar nu aveam camera la mine)
http://good-times.webshots.com/video/3012540980087737923Fcalih
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
katty spune:
Cristina_C, multumesc, am cautat dupa ce mi-ai trimis tu pe net si am vazut pe unde e, poate ajungem si noi odat'!
Sinzi, tare frumoase pozele, am reusit sa le salvez sa i le arat lui Andrei diseara, poate asa il conving sa mearga la inot!
Nicoleta, ai grija mare si sanatate si putere sa treci peste toate!
Nina, Crig, toate fetele, pupici!
Si weekend placut, si nu uitati ca se da cu o ora inainte in noaptea de sambata spre duminica!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf