Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
Lia_B spune:
Sabina pt noi poza ta era cea mai buna! Nu mai fii suparata!
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa
gabitz78 spune:
hello si de la noi.
n-am avut net!idiotul de administrator n-a platit factura la electrica si ne-au taiat aia curentul pe scara!
as vrea si eu sa vin la intalnire, asta doar daca se face bine eliza pana marti...nu promit nimik!acum vin si io cu pretentii:oameni buni, dar o locatie mai in centru nu se gaseste?
va pupic dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
prisi spune:
buna,
eu am intrat mai tarziu, ca Miru doarme de pe la 10, iar eu azi am gatit si am facut si ordine ca sa am si eu un weekend linistit
acum astept sa se trezeasca, i-am pregatit un cokteil de mar , para si banana sa vad daca preciaza , iar pt 4 legumele cu carnita ...
Teo, Sim multumim de aprecieri
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
vreau si eu la intalneala, da sa vad cum fac, ca marti e ziua sotului si nu stiu ce program are , daca sta pe acasa stam si noi...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
Hello,
am avut noroc de somn bun azi-noapte, voia somnic de la 8, am cantat si dansat pana la 10 ( cleopatra stratan l-a fascinat, v-am zis io ca se da la fete mai mari ! ), baita, bibe ( fara cereale) si somn pana la 5.30. Ura !
azi am fost numai buna pt. dereticat prin casa, mai am de intins rufe si pregatit bagaj pt. munte.
a, si supica mai fac.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Piciulika spune:
Ma tarai pe la pag. 8, cap. trecut...
Cu intarziere:
LA MULTI ANI FERICITI, Maria, Dana si Madalina!
Multa sanatate, iubire si tandrete!
Slippers draga, ce faci tu – de unde mai ai energie…? Offf, Mamico!
Sim, cum mai esti? Stefan - diagnosticul / analizele...? Offf, Mamico! (refren)
Papanash, diaspora e pe cale de diparitzie: Ramonaiani s-a mutat si vreo 2 sapt nu are net, eu… m-am mutat la servici si-s cauca…
Magda, multzu tare pentru aprecieri la adresa faraonashului. Eu cred ca va fi un delicat, ca asa e si Tati. Si mai cred ca are umor: asa ii rad ochii la glume si ghidus se uita…
Si eu-s gemeni, si eu cu maaari afinitatzi cu acvaticii! Gi’me five!
Vazut familie frumoasa de Yaya la inot, frumoasa Erinei, Bernix, su-per portretul Degetzicai - e o dulce!
Carpatina, sanatate trandafirasului matale!
Andries, mami25 felicitari pentru micii crestini!
Rodica, f faine poze – sa stapanesti sanatoasa aparatul si la cat mai mult momente fericite in fatza lentilei!
Rox, bravo mama, baga mare la sport … si pentru mine!
...mai sper sa ajung la zi...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
papanash spune:
Mai am de citit din urma.
Sabina, tu esti sigura de corectitudinea concursului, crezi ca-s excluse aranjamentele ?
Desenele Galagiei sunt beton, vezi cum se scrie cartea aia aproape singura, ti-a dat pana acuma perle, de-acum deseneaza, tu nu mai ai mare lucru de facut decat sa-ti gasesti un editor.Bafta !
devylla spune:
Lia mi-ai luat-o inainte.
ASa laptop tot vroiam sa imi cumpar,insa inca eram pe ganduri din cauza memoriei f mici.Si tot rozzzz vroiam.Acum va trebui,daca mi-l cumpar,sa aleg alta culoare.E super ieftin si avantajos in cazul in care il vrei asa pentru o muzica,un download si navigare net.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
papanash spune:
quote:
Originally posted by bernix
vorbind de Amsterdam, propun sa incepem cu berea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
eu am tot intrebat pe-aici de amsterdam, sa inteleg ca ai amintiri frumoase ? vara miros naspa canalele ? ca am luat cazare la un hotel pe malul unuia, am precizat ca nu vreau cu fata la canal, de frica mirosului. altceva, in afara de bere ?
Lia_B spune:
Devylla, da de ce treb sa-ti iei alta culoare acu? Ca mai au roz!
Da eu vreau sa-i pun un pen drive de 16 sau 32GB pe care sa instalez tot ce-mi treb. Si cica sunt indestructibile pt ca n-au nimic mecanic.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa