*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 18
cristicross spune:
Voi ati intrat astazi pe la redoutte, mie imi da desole , vreu sa intru la haine de baieti.
Giova spune:
La mine merge site-ul.
bai nu sunteti normale, cu petita aia, dar am semnat-o si eu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maria_rubi spune:
Salutare!
Eu am trimis o comanda acum o luna si nici urma de ea....oare mi-au tras teapa? Sunt noua pe LR....
de Mara
POZE
claujro spune:
Acum 5 minute, o prietena a dat o comanda. Produsele apar in suivi in curs de inregistrare dar sunt si in cos . Sunt curioasa ce se va intampla...
leea_cv spune:
Io am primit azi mail ca raspuns la intrebarea mea vis-a-vis de comanda facuta si neaparuta in suivi.Cica o au dar n-au inregistrat-o pt ca am folosit codul 52310 la care nu am acces deoarece nu mi-a fost trimis prin mail.Si ma atentioneaza ca pot folosi doar codurile pe care le primesc de la ei.Chiar asa e? Ma indoiesc...Asa ca am dat reply ca o anulez.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
flavia ramona spune:
Stie cineva sa-mi spuna cum se procedeaza la vanzarile private???
Mersi anticipat.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by claujro
Acum 5 minute, o prietena a dat o comanda. Produsele apar in suivi in curs de inregistrare dar sunt si in cos . Sunt curioasa ce se va intampla...
Asa am patit eu la uiltima comanda (scrisesem si aici), din 1 martie. Dupa ce-am trimis comanda am primit mail de confirmare, produsele erau in suivi, dar ramasesera si in cos. Verificam in fiecare zi si cosul era la fel, nu se golea. L-am golit eu dupa ce am primit coletul, intre timp n-am dat alte comenzi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diotima spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Io am primit azi mail ca raspuns la intrebarea mea vis-a-vis de comanda facuta si neaparuta in suivi.Cica o au dar n-au inregistrat-o pt ca am folosit codul 52310 la care nu am acces deoarece nu mi-a fost trimis prin mail.Si ma atentioneaza ca pot folosi doar codurile pe care le primesc de la ei.Chiar asa e? Ma indoiesc...Asa ca am dat reply ca o anulez.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Asa am patit si eu (cu COLIS), si de atunci m-am cam lecuit cu codurile care nu imi sunt trimise direct.
danielac spune:
salutare!
nu am mai intrat de multa vreme, din lipsa de timp!
am intrat sa va spun ca in sfarsit am rezolvat cu cel de-al doilea colet pe care il aveam de recuoerat de asta vara... dupa ce la trimis de 3 ori si nu a ajuns niciodata, Christine, la trimis a 4 oara in urma mailurilor mele si mi-a ajuns!
am primit si coletul mare din 6 februarie, in sfarsit!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Raluca8 spune:
Am primit si eu un nou cod de cadou cu tot cu poza
www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=landing_bdf404&omniturecode=001RO8544" target="_blank">sper sa se vada poza