*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alyna, cum Dumnezeu nu ai gasit nimic pe site? Fa altceva, da cautare dupa codul produsului si vei gasi asa, produsul din catalog pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by Raluca8

quote:
Originally posted by oana_s

Fetele, ajutati-ma si pe mine.
Am comandat un sutien (de la costum de baie) care e ffff mic (n-am stiut ca tre sa adaug +15 la marime). Credeti ca e posibil sa-l trimit inapoi si sa-mi trimita ei unul mai mare? Si daca da, cum fac, unde scriu

Nu sunt redutista cu state vechi , insa din ce am inteles eu de la fete nu se merita sa faci retur de produs ( este mult prea scump).
Este mai ok sa il vinzi sau sa il faci cadou si sa iti comanzi altu.
Asa am facut si eu cu o pereche de pantaloni de camuflaj.

Bafta !

atunci, pliz, la mica publicitate si io;
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9967133&SizeCode=00405&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

marime 85 C, negru - 18 euro

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

Buna din nou
Am colet , nu am apucat sa vad prea bine produsele, in schimb am cercetat bine cadoul ... este vorba de ceasul si bratara aceasta adica ele
Am folosit codul CRIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

alia ro am vazut ca ai luat sandalutele acestea pt copilasi http://www.laredoute.fr/vente-akwah-adidas-bebe.aspx?productid=324134963&documentid=414708&categoryid=22927884&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16-am
Imi spui si mie te rog daca corespund marimile, sau sunt lucrate mai mic/mai mare? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Raluca8

Buna din nou
Am colet , nu am apucat sa vad prea bine produsele, in schimb am cercetat bine cadoul ... este vorba de ceasul si bratara aceasta adica ele
Am folosit codul CRIST

sunt bune de ceva cadourile? ca am primit si eu codul.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by axxxa

alia ro am vazut ca ai luat sandalutele acestea pt copilasi http://www.laredoute.fr/vente-akwah-adidas-bebe.aspx?productid=324134963&documentid=414708&categoryid=22927884&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16-am
Imi spui si mie te rog daca corespund marimile, sau sunt lucrate mai mic/mai mare? Multumesc.

am luat 2 perechi, nr. 21 (pentru cel mic - care poarta 19) si 27 (pt cel mare care poarta 25). Ambele perechi sunt mult prea mari si nu cred ca pana la vara le va creste piciorul cu 2 nr. Cred ca respecta marimile. Daca vrei vreuna din perechi, ti-o dau cu placere.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by gio

Cat despre codurile acelea cu - 20E, - 40 etc,nu mi-a mers niciunul si unele erau fara conditii, ma rog...

Te rog, da-mi si mie cateva coduri dintr-astea -20 E, -40 E, fara conditii. Multumesc!

http://www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php
Aici daca va uitati la reducerile in euro gasiti cateva coduri sub care nu scrie nicio conditie - ori au gresit ei, habar n-am, ideea este ca eu le-am incercat si n-au mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am primit si eu azi aviz pt comanda din 8 februarie...doamne ajuta, ca deja o dadusesm nitel disparuta , maine o iau si va pun linkuri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

sunt bune de ceva cadourile? ca am primit si eu codul.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ceasul este finut , curelusa din piele , arata o .... bratara este gablontz pietricelele sunt dragute, metalul nu prea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetele care ati luat ciorapi din astia:
http://laredoute.fr/vente-ensemble-collant-et-guetres-okaou.aspx?productid=324124290&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

spuneti-mi si mie se pot da jos chestiile alea in dungi crete?

Mergi la inceput