Gradi Zori de zi din Mogosoaia

Isi duce cineva copilul aici? Stiu ca au deschis anul trecut, noi stam in Mogosoaia, si m-ar tenta sa-l dau pe Edy la program scurt...cndva, curand. Oare ce varste au copiii din grupa mini?
Raspunsuri

anya spune:
Cunosc pe cineva care are fetita la Zori de zi si e foarte multumita. Copilul a mai fost si la alta gradi, tot particulara, unde plangea in permanenta. Dupa ce s-au mutat in Mogosoaia, au mutat si copilul cu gradinita si aici s-a simtit bine din prima zi.
Alte amanunte nu cunosc, dar mergi si vezi tu cu ochii tai. E cel mai bine.

cdan spune:
Buna, noi avem fetita acolo la clasa pregatitaore. Este OK, mananca bine, au loc de joaca, au camere OK, poti vedea pe net ce fac la gradi, dar cel mai bine mergi si vezi.

ad_b spune:
Buna,
Si pe mine ma intereseaza informatii despre aceasta gradinita. Au asistenta medicala sau doctor? Sunt primiti copiii bolnavi? Cat de bolnavi? Trebuie dusa mereu adeverinta medicala la orice lipsa mai mare din gradinita? Cum este cu vacanta de vara si cu celelalte vacante?
Cat de multi copii sunt intr-o grupa?
Multumesc

martie spune:
Vreau sa spun ca deja m-am plictisit vizitand gradinite, intamplator am ajuns la aceasta gradinita si am fost mai mult decat incantata.
Este o cladire noua, o vila colorata vesel, camere spatioase, fff luminoase, bucatarie proprie (nu catering), baile dotate pt. copii mici, totul la nivelul lor.
Desi am ajuns la o ora destul de tarzie (unde la alte gradinite ne-a cam fost trantita usa in nas) ne-a intampinat o doamna tanara, atat de amabila, incat fata mea, care e cam rusinoasa, s-a imprietenit cu ea imediat. Nu am retinut cum o cheama pe fata asta, am luat-o drept o educatoare ceva... Ne-a prezentat toata gradinita, ni s-au pus in picioare pungute (nu am remarcat chestia asta la alta gradinita, ca eu una nu suport sa-mi pun in picioare papucii altei persoane). Ne-a prezentat lucrarile copiilor, intr-o sala avea un pian si a cantat la pian cu fata mea (mai gros ca ursul, mai subtire ca veveritele), s-a distrat fata foarte tare. In camerele de joaca aveau mocheta, am putut s-a las pe jos si pe fata mea cea mica (ea mergand de-a busilea deocamdata), totul era nou-nout, curat.
Ma rog, ce mi-a placut in mod deosebit, era curtea imensa, aer curat, tot cerul se vedea, vecinul lor avea gaste (chiar ne povestea cum merg copii sa le vada), pe camp erau cai, vaci, ca la tara. In curte aveau tobogan cu casuta, nisip, foarte mult gazon si iar ceva ce mi-a placut la nebunie, aveau multe rasaduri de tot felul de legume, aveau si capsuni si spunea ca le-au pus cu copii, ei petrecand foarte mult timp in aer liber.
Singurul minus pe care l-am remarcat pe moment a fost lipsa jucariilor, erau destul de putine, dar cred ca ei compensau prin jucarele din hartie, carton, facute impreuna cu copii, care erau atarnate si expuse peste tot. La urma urmei poate e mai important sa si le confectioneze singuri din tot felul de materiale, decat cumparate de la supermarket.
La sfarsitul vizitei abia, mi-am dat seama ca era chiar proprietara gradinitei, chiar o fosta educatoare, o persoana atat de modesta (chiar nici o secunda nu m-am gandit ca este chiar proprietara), amabila, apropiata de copii. Fata nu mai voia sa plece. L-am cunoscut si pe sotul dumneaei, la fel de modest si cu un bun simt, pe care realmente nu-l mai vezi oriunde. Mi-a placut foarte-foarte mult, programul prelungit costa cam 200 euro cu transport inclus (de la statia de metrou 1 Mai, parca).
Tipa era foarte creativa, insista pe invatarea copilului prin joaca, nicidecum prin memorare ca papagalul, ma rog, mie mi-a facut o impresie nemaipomenita, mai ales ca nici nu erau foarte multi copii in grupa.
Din nefericire eu cautam o gradinita germana si intelesesem ca aici se face germana intensiv, insa se face doar engleza, abia de la anul zicea ca vor introduce germana, plus ca stau mult prea departe, dar intre timp am tot vizitat gradinite (germane) - niste oribilitati la niste preturi fantastice si chiar vorbeam cu sotul meu ca poate renuntam si la germana si la tot ca sa dam copilul la aceasta gradinita, pentru aerul de acolo, pt. toate cele descrise mai sus. Sa vedem.
Editez ca uitasem: de vacanta am intrebat si eu, ar avea vacanta de pe 15 august pana pe 1 septembrie (sper ca am retinut bine), insa daca sunt mai mult de 10 copii care nu pot pleca in vacanta in perioada asta, ei renunta si au program normal si in acest interval.
Aveau chiar si o camera speciala de izolare a copiilor bolnavi, camere de luat vederi peste tot, mi-a placut, ce sa mai...

silviarro spune:
Ma intereseaza si pe mine aceasta gradinita pentru baietelul nostru de 1 an si 8 luni. Stie cineva daca primesc copilasi de la varsta aceasta si care sunt conditiile? Ma intereseaza mancarea daca este buna si daca le da cineva de mancare, aspecte legate de curatenie, supraveghere video (am vazut pe site-ul lor ca au, dar daca au si in sala de mese), interesul educatoarei samd.
Multumesc!

martie spune:
Pot sa raspund eu din nou, pt. ca am avut la ei fetele pe perioada vacantei si pe bebi (1,3 luni) si pe Sara si am fost foarte multumita.
Silviarro, primesc 100% copii la varsta de 1,8 luni, parca cel mai mic de la ei are 1,5 luni acum.
Mancarea cred ca e buna, fetele mele dupa o luna la ei aratau f. bine, cu falcute si bronzate, stateau foarte mult afara. Le dadea cu crema de protectie. E o gradinita foarte buna.