Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Adianna numai pe tine nu te rosai apai graba strica treaba ca ficamea se urca pe mine aci ca noah nu are stare in qur.

VA

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ramy ma bucur ca te simti mai bine azi. Ce bine. Am vazut si eu pozele ieri si tare frumoase sunt.
Cu Robert nu e nici o noutate mare. Nu mai are asa dureri de burta. rezultatele la scaun au iesit toate negative. Deci nu are nimic nici acolo. Nici din sange nu i-a iesit nimic. A zis dr ca daca mai are iara dureri de burta asa mari trebuie sa mergem sa vedem un dr gastro-enterolog dar in alt oras ca aici nu e asa ceva sau e dar nu e acoperit de asigurarea noastra. Acum il urmarim sa vedem daca mai are dureri. Deocamdata e mai bine ca a inceput sa manance iar bine. sa vedem cat tine.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ramy, dau cafea o saptamana.nu e bai, dar si nervii mei au o limita.tu ce faceai daca urla ca nu ai scos masina cu fata de la cresa si ai scos-o cu spatele.zi si tu.asta e motiv de urlat.nici nu ai cum s-o intorci in locul ala care e in fata cresei.e asa mic ca abia incap 2 masini.dar sa mai si intorci, asa ca am dat cu spatele cum fac de obicei.cine m-o fi pus.asa ca nu e el cel stresat

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nastasie-asa e ai dreptate
uneori se cred grozavi piticii din ziua de azi
vb in general
Mariaanna-ti-am zarit poza cu Alex la sa ne cunoastem

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

pe cuvant, katy, imi venea sa trag pe dreapta si sa-i trag o mama de bataie.plans d-ala de cerea bataie, macar sa aibe motiv serios sa planga.si la noi e un trafic si i-am explicat de atatea ori sa stea cuminte in masina, sa nu planga.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Mai lasa mei ca si ficamea ieri mi-a facut nervi cat casa scanteii, adica era sa imi fuga in fata masinii, nu vroia sa vina acasa....aio ce m-am inervat, ca am duso pe susu pana in scara si am batuto, srios am batuto, da...no avea geaca groasa si i-am dat peste mana ,peste geaca, stiam ca nu doare dar ea de nervi a plans si mi-a urcat scarile singura, drept pedepsa nu am mai lasato sa merga la vecinamea si dupaia mi s-a facut mie rau, adica m-a durut burta si alte cele, ma gandesc ca nu cumva sa fie pe baza nervoasa ca...simt ca explodez cateodata. Tacsu cand a intrat aseara pe usa cu cureaua in mana cica sa o sperie da...uita iti dai seama, si a zis ca sa nu ma mai necajeasca si fata a zis ca nu ma mai necajeste da....azi a luato de la capat numai ca nu asa rau ca ieri.

Adriana poate isi revine si nu mai aveti treaba cu el. Mersi pentru complimente.

Fetelor va pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

vai ramy cred ca ce spaima ai tras!!!! sigur din cauza asta te-a durut burta si de-asta nici nu a cedat la medicamente asa usor!!!
si raisa mai fuge inspre strada si ma panichez! intr-o zi erau amandoua cu carucioarele cu papusi si raisa s-a dus fix la marginea trotuarului si i-a facut vant carutului in strada!!! noroc ca n-a trecut nici o masina sa-l tufleasca!!! si mai noroc ca nu s-a dus si ea dupa carut!

va urez noapte buna si linistita! nu cred ca mai intru in seara asta!

Mergi la inceput

DA Adiana asa ma gandesc si eu ca fac crizele aste pe baza nervoasa, aio.
Mai da ce coada de pomoci mi-a tras in cap mai nainte...aio de vazui numai stele verzi, bine fara sa vrea de asta nici nu am certato numai i-am facut observatie ca doar noah ce sa ii mai zic, da doare.... si mi-a mai zis ceva da scriu la Perlute ca sa nu mai scriu de doua ori ca tre sa apara al meu sot. Daca nu mai intru va zic noapte buna!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Va urez si eu noapte buna ca banuiesc ca v-ati pus la culcare.
sa ne auzim cu bine maine si sa-mi mai pastrati si mie niste cafea de dimineata, sa nu o beti chiar pe toata.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Prezent si eu la rondul de noapte!

Mai e cineva pe-aici?

Adriana (nastasie), se mai intampla si al meu sa faca crize din astea, cu urlat din te miri ce i se nazare. Si nepotul meu a facut asa, nu mai departe decat aseara. Am fost cu fratele meu si cumnata mea, cu piticii, normal, prin Cora si pe ala mic al lor l-a apucat strechea la intoarcere, in masina nu mai vroia sa stea de nici un fel, urla, se dadea cu capul de scaunul lui de masina, ce sa zic, facea urat de tot! Cumnata-mea a inceput si ea sa planga, cand l-a vazut asa, ca ea cam plange din orice, ma rog, ce era in masina... Al meu statea potolit. Pana la urma l-a luat in brate si i-a descantat si i-a trecut copilului nebuneala. Cica era deocheat ca s-ar fi mirat o tiganca de el in magazin. Eu nu prea credeam in deochi, dar cateodata asa e. Hai ca am dat in altete... Pupici multi si am uitat sa-i urez bafta sotului tau si la celalat examen!

Ramona, vai ce spaima ai tras cu Teo! Si ca tot vorbeam de nepot, zilele trecute, la fel a facut si el, a iesit direct in strada si tocmai trecea o masina, dar nu a ajuns pana la ea, ca a fugit cumnata-mea dupa el. Trebuie sa fim cu mare atentie cu piticii astia, ca ei nu stiu ce sunt pericolele! Si ai grija de tine, e posibil sa fie pe fond nervos toate durerile alea!

Of, Diana, si tie ti s-a intamplat ca fetitele tale sa iasa in fata masinii! E greu cu piticii astia, mai ales ca au reactii imprevizibile si nu stiu ce pericole ii pandesc!

Kati, Adriana_m si celelalte gravidute si mamici, va pup pe toate si pe piticii vostri! Ne vedem maine dimineata! Sa aveti o noapte linistita! Somn usor si vise placute!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput