Copii de 1995-1998(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Happy Monday !!!
Haideti fetelor ,la treaba ...La noi e o vreme 'minunata' ,ploua ,bate un vant destul de urat ,n-ai da nici un caine afara .Numai ca unii n-au incotro ...Anyway ,vestea buna e ca mi-am revenit ,is ca noua ,vorba vine ,ca ma mai resimt pe ici pe colo ,da cum inca nu s-a vazut mort, iacata-ma-s !

Miha ,minunate peisaje ,flori si mai ales fete (am io asa ,ceva pt a mica ),Diana in schimb are un aer ...e mai sofisticata ,pare o micuta frantuzoaica ,e finuta ,delicata ,desi iarasi ,am un feeling ca are si papagal la o adica ... daca se impune...Iar tu... parca ai intinerit ...de cand esti pe insula fericirii .O fi de la aer ...Sau de la visele devenite realitate
Cu rusine va declar ca am inceput sa scriu de pe la 14 ,intre timp ,au intervenit atatea ,incat, iata la ce ora reusesc sa si termin

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Imi cer scuze ca am disparut asa in ceata,ne-am mai luat o saptamana de vacanta , Ana avea liber si nu am vrut sa stam acasa.Asa ca am luat si noi o gura de aer de munte .Am avut si zapada cam pe duca dar se schia inca .
Merg sa despachetez ca am venit aseara tarziu si apoi sa recuperez ce ati mai scris voi.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

FL-power, bine ti-ai revenit!Si-aici plouuuua...

Katy, cum a fost in vacanta? Si poze ai?

Mergi la inceput

ANDRA, uite cum am uitat sa-i spun Bravo lui Robert pt. notele mari si pe placul mamei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc mult fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele mele.

agho, daaaaa am rugat-o pe Diana sa-mi faca si mie o poza, ca nimeni nu mai stie cum arat...azi noapte am vorbit cu sora mea pe mess si ma intreaba: da' tu ai acuma parul lung??? La fel si fetele salajence cu care povestim aici pe DC, nu stiau ca am parul lung...nu ma mai cunoaste lumea!

Mara, ma bucur ca esti iar pe picioare! Da, ai dreptate de Diana, ai mirosit-o bine, e tare guresha...cand o apuca trebuie sa stau ochi si urechi. Cat despre mine, nu stiu daca am intinerit, ca firele albe se inmultzesc, dar de simtit bine e clar! Poate si aerul si visele...psihicul meu e oarecum mai bun decat cel pe care il aveam in Ro.

Andra

Katy, bravo ca v-ati mai dus la relaxare, chiar ma intrebam pe unde esti...hai si povesteste-ne pe unde ati fost, ati skiat?

parca si Sanca trebuia sa se intoarca azi, sau nu?

si Ana-Maria, pe unde umbli? Iar secretaresti? Am citit de cheful vostru fain de sambata, felcitari pentru asa organizare!

Ovi trebuia sa fie saptamna asta de dupamasa, dar dimineata l-au sunat sa faca azi garda de noapte, asa ce e la spital pana dimineata. Avea ceva emotii cand a plecat de acasa, e prima garda de noapte aici si inca nu stie cum e...
Ma duc sa-mi trantesc vopseaua pe par si apoi sa culc fetele...pe maine.

Va pup cu drag, maine ma intorc si eu pe bancile scolii, abia astept!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Katy ,rusinica ,rusinica ,in timp ce altii muncesc ,unii se distreaza

Anca ,indrazneste ,ti-am pastrat locul cald

Ma duc sa-i fac laptele cu cereale lu' fii-miu si sa-l parchez apoi

Poop

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Uite aici
poze
dar sunt de la ocean la zapada am lasat aparatul acasa ca am luat binoclu' Ana a crezut ca e aparatul..Ea zice ca le-a incurcat eu cred ca a facut special ca sa ia o pauza la "pozat" nu ii place deloc sa ii fac poze ,mai prind si eu cate una cand nu ma vede.

Katy

Mergi la inceput

MIHAELA, chiar arati ca o pustoaica.Si eu n-am realizat ca acum ai parul lung, ca tu il aveai scurt...

KATY, frumoase imagini cu "oceanul si copila"! Multumim!
(Nici lui fi-miu nu-i prea place sa fie fotografiat.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eeeeee vad eu ca voi va lasati pe tanjala,mesaje scurte si la obiect.
Hai sa va zic de scandalul de la scoala,joi ne-au chemat la scoala in legatura cu fetitza aceea care a fost maltratata si care e cu un an mai mare ca Robert.
Ziaristii incepusera sa ia cu asediu scoala si sa hartuiasca copiii in goana lor dupa senzational.
Bineinteles ca directorul ,profesorii si parintii nu au fost de acord cu modul acesta de a aborda problema,motiv pt care angajatii OTV ne-au facut cu ou si cu otet pe post,unde au indrugat o gramada de minciuni.
Tema consiliului era violentza si cum ne aparam copiii de violentza.
Din una in alta am ajuns si la atitudinea unor elevi ai scolii,cum sunt de exemplu baietii care au filmat toata scena si nu au intervenit.Parintii au inceput in cor sa acuze scoala de educatia copiilor mai bine spus de lipsa ei,ei isi declinau orice responsabilitate.
Asta mi s-a parut prea mult,mai ales ca scena maltratarii s-a petrecut intr-un loc pe unde toti trecem catre tramvai si imi vine greu sa cred ca nimeni nu a vazut nimic,doar ca s-au obisnuit sa fie pasivi la tot ce-i inconjoara,iar copiii copiaza atitudinea parintilor.
Mai frate si iaca cum ma trezesc eu in picioare spunandu-le cum inainte de toate noi ca parintzi suntem vinovati pt tot ce fac copiii nostri pt ca nu le dam atentie,pt ca-i lasam in fatza tv spunand mersi ca ne dau pace fara sa ne intereseze ce anume vizioneaza,pt ca suntem atat de ocupati sa alergam dupa bani incat habar n-avem ce anturaj au copiii,ce gandesc,ce fac,si de cele mai multe ori practic copiii nostri devin niste straini pt noi.Si prin puterea exemplului ii invatam sa fie la fel ca noi,daca vad un act de violentza pe strada sau in scoala intorc capul in partea cealalta ca nu e treaba lor,si aici am avut si cateva exemple petrecute in scoala cand nimeni (inafara de nebuna scolii,adica eu) nu a intervenit.
De multe ori am primit sfaturi binevoitoare "sa nu ma bag,sa ma potolesc,caci cine stie poate intr-o zi imi ia careva gatul"Hehehe asta nu pot s-o fac pt ca mama m-a educat prost,in spiritul iubirii si respectului pt semenii mei si dealtfel cu firea mea razboinica n-am cum sa stau linistita si sa privesc cum un copil e batut de altii mai mari sau cum o fata e hartuita de golani.Ei si uite asa mi-am aratat eu adevarata fatza in prezentza dirigintei fatza de care mi-am cerut scuze pt tonul ridicat,dar avand in vedere situatia nu m-am putut abtine.
Acum nu ma stiu doar vecinii,ma stie toata scoala .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele...v-am citit mai mult pe diagonala...insa Dana draga,nu stiu ce sa te sfatuiesc referitor la problema cu Andrei...zic si eu ca tatal lui ar fi cel mai in masura sa il anunte pe baiat despre fratiorul sau surioara care va veni...Tin minte ca la noi Marius a fost cel ce i-a spus Duniei ca va mai avea o surioara.Spre bucuria noastra Dunia s-a bucurat,iar acum sunt prietene de nedespartit.
Miha...pozele sunt superbe,am admirat fetele tale atat de frumoase(cat se poate schimba Silvia...),florile superbe de padure,pe voi doi cat sunteti de draguti si cum va lumineaza fericirea chipurile si va doresc sa stapaniti sanatosi casuta si sa nu uiti sa pui poze cand va mutati.
Andra....acuma nu numai ca te stie tot satul...dar ,mai sti?,poate-ti ridica scoala statuie in fatza ei,la poarta...Glumesc,nu te supara...Te apreciez ca ai avut curajul sa spui lucrurilor pe nume,putini o fac si intradevar sfatul general este sa stam pe cururile noastre si sa trecem indiferenti mai departe.Sper din suflet ca ceea ce tu ai vorbit acolo la scoala,sa aiba un ecou si sa inceapa sa se miste cat de cat rotitele,macar pe planul scolii,ca ma gandesc ca mai mult e imposibil.
Katy,am vazut pozele cu marea sau oceanul,nu stiu ce era...Ana este o fetita asa de dragalasa si frumoasa!
Alma...multam' de informatie,deci concursul e pe toata tara...sa inteleg ca dupa faza asta,urmeaza una pe oras sau judeteana?here we go again!Succes Dianei la scoala!Ce ati rezolvat cu problema?
Mara...bine ti-ai revenit din raceli...
Agho...multumesc de felicitari!Din cate stiam eu rezultatele la Cangur vor veni in Mai,cel putin asa mi-a spus mie Alex.

Fetelor,azi e sedinta cu parintii la Alex...si ma ingrozesc.Ultima boacana a flacaului a fost sa imbranceasca o coleguta,fetita a cazut,si-a zdrelit geninchii,iar Alex a platit pantalonii fetei din banii lui.Plus din cate l-am tras de limba,am inteles ca altercatiile sunt zilnice la scoala intre el si colege...banuiala mea este ca ori le sacaie el pe fete si alea se razbuna,ori fetele il plac si il sacaie ele pe el si asta se enerveaza...nici nu stiu ce sa zic,pe cuvant...mi-e groaza pentru ziua de azi.Initial nu stiam daca voi merge eu la sedinta,asta insemna sa mearga Marius.Va imaginati ce circ ar fi fost acasa.Insa am reusit sa imi iau liber o ora si am sa merg eu totusi,dar ma ingorzesc...si asta ca sunt niste tzatze unele mamici,nu va puteti imagina...genul ala de casnice care stau pe bancuta la scara blocului(sau la poarta casei) si comenteaza pe oricine trece...de fapt tot ele sunt cele care vin zilnic la scoala,sa-si aduca si sa-si ia ploadele...caci 90% din ele sunt mamele de fetite cu care Alex are altercatii.Si exact cum sunt mamele,tzatze autentice,asa sunt si fetitele.Sincer,dar nu ma spuneti si ramane intre noi,eu numai cand le vad moacele fetitelor alea le-as bate in gura ca pe coasa,dar-mi-te sa imi mai si adreseze doo cuvinte,asa ca aici il inteleg pe Alex,saracu'...dar nu ma manifest in fata lui.Ba mai mult,a lua-o si pe coaja de la mine pentru ca a imbrancit colega aia.Stie foarte clar ca ii este interzis sa loveasca fetele,sub nici o forma nu are voie.I-am permis doar sa se apere,daca vreuna e mai belicoasa.I-am zis ca de ii vine sa se bata,sa-si caute unul pe masura lui...nu sa se puna cu o fata.
Asa ca tineti-mi pumnii sa nu ma bat diseara cu cutrele alea de mame...si sa ies basma curata cu tampeniile facute de fiu-miu...
Va pup pe toate fara exceptie si sa auzim de bine!Sanatate maxima tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput