Animale de companie
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1320
Felicitari DC pentru articol.
Si felicitari pentru trimiterea lui prin mail.Altfel eu una nu m-as fi gandit sa deschid pagina respectiva.
Sunt o groaza de useri care au sustinut contrariul pe zeci si zeci de pagini la subiectele deschise despre animalele altora care traiesc in jurul copiilor nostri In parcuri, pe scarile blocurilor, lifturi, etc.
PS:
Articolul il recomand calduros si lui Denizel si domnisoarei studente la medicina(imi scapa acum numele) cu care aveam tot timpul discutii aprinse la subiectele respective.
mamica lui Nicolae
Raspunsuri
Guestus spune:
Asa...deci esti contra ciinilor vagabonzi!
Cu citeva lectii despre psihologia si comportmentul ciinelui turbat o sa ajungi sa fii si tu o adevarata animal lover.
ioanadara spune:
NU, nuuuu.Nu sunt .Nu sunt, nu sunt contra cainilor vagabonzi.
S-a auziiit???
Nu mai vreau inca un semn rosu la nume.Ultima oara doar am insinuat ceva ce nu dovedea iubirea mea pentru acesti caini vagabonzisi surpriza a aparut :acel avertisment.
Acum doar scriam si eu asa...
mamica lui Nicolae
Stanescu spune:
Si io care voiam sa spun, uitandu-ma la fi-mea care fugareste matele toata ziua, ca ar fi cazul sa feresc pisicile de copil, pentru binele lor.
Letitia1 spune:
Articolul il recomand calduros si lui Denizel si domnisoarei studente la medicina(imi scapa acum numele) cu care aveam tot timpul discutii aprinse la subiectele respective.
Ioanadara te referi cumva la XIO?
denizel spune:
Mi s-a dedicat un topiiiiiic!!!!! Mi s-a dedicat un toopiiiiic!!!!!
Adusca, Lilanda, Xio, Iileana, Victoria, Pisigri, Ocebine, Filofteia, Miereamara, Sorana, Akella, Cristina1974, Daniela_b si toti ceilalti carora vi se ridica tensiunea atunci cand se fac "glume nevinovate" pe seama cainilor impuscati de la ferestrele apartamentelor, sunt mai tare decat voi, da? :-)))))))))))))))
Xio, recunosti ca am nick mai sonor decat al tau, da? :-)))) Tie nu ti-a retinut Ioanadara numele .
P.S. Ioanadara, multumesc pt. dedicatie, da' am impresia ca ai facut o greseala.
Daca adminii si userii, vazand cat sunt de importanta in aceasta comunitate, ma vor pune moderator? :-)))))))
ioanadara spune:
Denizel, pe mine nu ma intereseaza cine e si cine nu e moderator.
Pe tine te-am tinut minte pentgru ca te-am asociat si cu discutiile cu tiganii.Nu numai cu cainii.
Despre articolul l-a care am pus link ul ce parere ai?
mamica lui Nicolae
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by ioanadara
Denizel, Pe tine te-am tinut minte pentgru ca te-am asociat si cu discutiile cu tiganii.Nu numai cu cainii.
mamica lui Nicolae
Denizel, esti celebra. Vezi ce face tiganul din om ?
ioanadara spune:
quote:
Originally posted by Stanescu
Puneti mai fetelor un link, ceva, sa ma prind si io despre ce-i vorba.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Pai am pus link la inceputul subiectului.La mine cel putin se vede.
mamica lui Nicolae