Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mie urina mi-a iesit bine, se repeta?

Analizele de secretie si PAP le-am facut inainte de sarcina, cand m-am hotarat sa raman graviduta. Pana acum nu a mai zis nimc!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Joy, eu am facut secretia de col impreuna cu toate analizele de inceput de sarcina, prin sapt.8

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pupici multi si dulci. o zi buna in continuare. we placut tuturor. eu me go home ca nu mai pot de somn.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna burtici :)

desi nu am timp s aintru mereu din cauza serviciului o data pe saptamna stau si citesc ceea ce ati mai scris.

am reusit sa fac si eu bitestul si sa iau rezultatele care m-au bucurat deoarece sunt cu mult sub limita de risc. A iesit Trisomia 21 - 1: 1596 si Papp-a 3.78 iar interpretarea a fost ca sunt sub limitele de risc pentru varsta mea.

Azi am fost si la ecograf sa vedem ce spune dr. de analize si sa vada ce face bebita. Cand a pus aparatul pe el vreau sa zic ca prima imagine a fost cu el/ea in prim plan de parca se uita la noi :) si casca. A fost tare frumoasa poza si emotionanta tare. Apoi am tot incercat sa-l prindem cu fata sau macar sa stea pe spate ca sa-l vedem bine insa de fiecare data cand vroia sa dea stop pe imagine se rotea cu spatele sau pe burta, asa ca in poza pe care v-am atasat-o este cu fundul in sus :).
http://community.webshots.com/album/562779126bowapd?vhost=community

Nu sim inca sexul ca, ne-a zis ca sunt prea mici organele genitale ca sa se distinga la eco 2 D, plus ca abia pe la 16 s se maturizeaza complet. Sper ca peste o luna cand merg iar sa se vada.

In rest vroiam sa va intreb voi ce mai mancati ca eu sunt disperat ca nu stiu ce sa mananc, nu prea am posta decta de slate si fructe. Cu lactatele si carnea nu reusesc sa ma imprietenesc decat fortat. Voi cum faceti?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu am dormit putin cu alexa, acum sunt mai fresh, dar tot cu greata in gat. maninc cit sa traiesc, dar n-am nicio pofta. la prima sarcina, dr nu uita ca la fiecare control sa aminteasca: putina paine, dulciuri f f f putine, chiar deloc, lichide multe, plimbari lungi. am plecat de la 56kg si am ajuns la 70, dar intr-o luna de la nastere aveam deja 53, pe care le-am mentinut 4 ani

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

kid, si pe fetitza ta tot alexandra o cheama! ce coincidenta! in sufletul meu, imi doresc tot fetitza, dar oricum nu conteaza, sanatos sa fie. si eu m-am gindit ca o sa imparta mai usor o camera, in conditiile in care nu avem decit 3.
delphinas, f frumos nume. e pomenit de multe ori in calendarul crestin ortodox.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetili s au mutat aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117958

Trebuie si anuntat cand se deschide alt subiect.

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Apropo cate kg ati luat pana acum? eu am pus 3,5 kg si mi se pare ca se vede de parca am pus 5 :)

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

anculet, m-ai omorit!!! la cerintele astea credeam ca lucrezi la Gostat!no ofense!

8

O comparatie aseamanatoare am facut si eu azi....ma gandeam ca daca lucram la vandut de legume in piata,se multumeau cu concediul medical,si-ntelegeau din prima .
Stii mai am curiozitate: presupund,cum e romanul,pune raul inainte,daca nici medicul de fam,si nici ginecologul ( deja am ganduri mari,sa-mi caut altul,ca nu sunt multumita de el),nu-mi dau acel certificat medical in care sa scrie risc maternal,ce fac?Dupa astea 2-3 luni in care ma chinui,sa stau numai in casa,si-n pat,sa ma duc la servici,sa ma stresez...
Ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Cine ne face casutza in seara asta?

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput