Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

si eu am programare la 6.30. Dar, promit ca intru dupa, sa va spun ce si cum. Numai de bine, sunt sigura!!!(imi fac curaj) Dar, sunt optimista!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Apropo, daca ma iau dupa ce s-a mai zis pe aici referitor la corelarea sexului cu bataile inimii... sigur iese roz, ca la noi la eco a iesit intre 156 si 175

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July si la mine bataile inimii stiu ca au ajuns si pe la 170 .. multe rau ! Dar mie dr mi-a zis ca pare a fi baiat. Dar poate sa mai razgandeste pana ma duc peste 2 saptamani iar Oricum iti tin pumnii sa fie totul bine si sa iasa cum vrei tu.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor, Ce bine cand vine vinerea
Eu azi sunt bine sa vedem mai incolo cu greturile.
In leg cu batile inimii la mine la 8 sapt erau 178 b/min si la 13 sapt 156 b/min si ne a zis Iosup ca e fetitza
Numele la noi este Alex / Alexia dar nu este batut in cuie.

Voi ce mai mancati?

monica_dicut felicitari pentru balerina

codruta si july bafta azi la echo si sa intrati oricat de tarziu sa ne spuneti cum a fost si ce a fost la echo

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Eu incerc sa tin post astazi! Mi s-a facut cam foame, totusi!

Aseara am facut mamliguta, si am mancat cu branza si smatana, si cu peste.

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Apropos, fetelor, la mine BPM era de 169 la prima eco si de 162 batai pe minut la a doua eco la 13 saptamani. Si doctora a zis ca pare fetitza!!!
Nu stiu daca are legatura, dar si eu am auzit ca inima fetitzelor ar bate mai repede! Suntem noi mai patimase?!

Cat despre mancat, Laureta, eu mananc mai mult salate. La salate poftesc. Ieri doctora mi-a zis sa renunt la paine, asa ca de ieri m-am mai lasat de ceva: de paine. E bine sa iau cat mai putzine kg, maximum 12 toata sarcina, asa ca voi incerca sa o ascult. Mi-a zis ca fiind slabutza, daca iau multe kg in sarcina nu e bine deloc, asa ca eu mananc mai mult salate, oua, lapte, natural si foarte putin gras. Bebe nu are nevoie de paine, paste, dulciuri si grasimi. Mi-au iesit analizele excelent, asa ca nu as vrea sa am probleme (am inteles ca sarcina declanseaza diabet, colesterol, pentru ca femeile mananca nesabuit, pe pricipiul "cere bebe".)

P.S. :Eu am intrat in a treia zi fara fumat, fara cea mai mica tentatzie, de fapt.

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Codrutza, eu nu cred ca gresesti prea mult daca mananci in post lapte, oua si branza. Te abtii de la carne, dar fiind gravida stiu ca preotii spun ca e ok (si pentru gravide si pentru copii si batrani postul poate fi mai permisiv).
Asa ca nu-l priva pe bebe, mananca un iaurt cu cereale, ceva satios sa iti tina de foame.
July, iti tin pumnii sa fie roz, asa cum iti doresti.
Alexa si mami, acum ca ma gandesc mai bine, o sa ne fie mai usor cu doua fete...ca la urma urmei pot imparti aceeasi camera si cred ca se inteleg mai bine fiind doua fete. Asa ca sa nu disperam (nu stii tu inca ce e, dar daca e tot fata sa nu faci ca mine sa te apuce plansul). Eu deja ma simt mai bine azi si ma uit la hainutele Alexandrei de cand era mica, sunt asa de frumoase si pe unele nici nu a apucat sa le poarte. Mi-ar fi parut rau de ele...acum pot sa le refolosesc.

Eu zic sa nu va agitati inca cu cumparaturile. E timp destul. In aprilie e Baby Expo si puteti gasi oferte foarte bune la carucioare, patuturi si alte lucruri din astea mai scumpe. Hainutele chiar nu sunt o problema, o sa si primiti o tona la nastere, iar ei cresc f f repede, deci body-urile cu masura de 0-3 luni o sa ramana f repede micutze. Cel mai greu la buget atarna chestiile greoaie: carut, patut, bouncer, leagan, cadita cu suport etc...Pe astea impartiti si voi pe la familion. De exemplu bunicii pot lua carutul, ceilalti bunici scoica de masina si caditza, sa vedeti ca toata lumea va dori sa participe si cel mai bine e sa vorbiti cu ei inainte, sa nu va treziti ca va aduc multe lucruri marunte din care nu intelegeti mare lucru. Daca vor sa contribuie, macar sa faceti consiliu de familie si sa dati fiecaruia directia clara .
Eu le-am impartit atributiunile si a fost f f bine. Normal ca eu am fost implicata in achizitionare, dar banutzii au venit de peste tot din familie si toata lumea a fost multumita

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Meeeiiiii !!!!!!
Nu ma luati cu bataile inimii, ca eu vreau baietel, iar la 9 sapt a vaut 182 (nu am scris gresit), iar la 12 sapt 162.
Asa ca, va rog, nu ma puneti pe jar! Ca eu tot sper...

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am vazut ca ati adus in discutie problema postului. si eu stiu ca gravidoasele, copii, batranii pot manca lactate. eu din pacate nu pot tine post. o sa merg sa vb cu un preot si poate nu o fi asa mare pacatul. totusi sa ne gandim ca bb in burtica are nevoie de toate si daca nu ne alimentam corespunzator sa nu fie ceva aiurea.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Eva sper ca nu te superi pe mine ca iti spun, dar trebuie sa ai grija sa papi din toate grupele de mancaruri... trebuie sa ai si carbohidrati, daca o tii doar pe proteine si glucide putine (ca banuiesc ca nici dulciuri nu prea bagi) o sa fii lesinata, nu o sa mai ai energie deloc. Eu cred ca putina paine neagra sau integrala, cereale integrale si toate tipurile de legume (nu doar cele verzi) e absolu ok. Nici extremele nu-s bune niciodata.
Kid mai zi-ne ca zici bine. Eu oricum ma gandisem (dar asta putin mai incolo, cand ne apucam de shopping serios) sa le rugam pe mamicile care nu-s la primul bebe si au experienta sa ne puna cumva pe prima pagina o lista cu ce trebuie sa cumparam. Ca in afara de carut, patut, hainute, cadita, scaun de masina... eu habar n-am ce mai trebuie: creme, ustensile si altele asemenea.

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput