Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

delphinasasa am fost si eu de cand mi-a venit ciclul,niciodata regulat.La prima sarcina am ovulat in a 4 a zi a ciclului.Acum am ovulat cam la 2 sapt dupa ce trebuia.Asa ca sarcina e mai mica cu 2 sapt.
Va fi bine
13+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Buna dimineata!

Ce faceti mamici?

Eu merg astazi la control! de abia astept sa-l vad pe bebe!!!

Va pup si va doresc sa aveti o zi deosebita!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

multumesc tare mult. si eu am incredere in mine si stiu ca acolo sus fratele meu are mare grija de viitorul lui nepotel/nepotica, iar bunul Dumnezeu la randuie pe toate.
am si stabilit numele pt cand se va naste. nu mai e loc de discutii intre mine si sot, ca ue vreau asa, ba ca eu vreau asa. ramane numele pe care ni l-a spus un preot. eu cred foarte mult in semne si de cele mai multe ori sunt superstitioasa asa ca nu voi cumpara nimic pt mazarica.
evident ca ne uitam si noi dupa patuc cum zice sotul meu, dupa carucior, dar ne abtinem.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniquecibo spune:

Buna fetelor!Sunt din Iasi. Va urmaresc cu mult interes de cind a inceput odiseea.Ma bucur si pling impreuna cu voi. VA IUBESC!

Mergi la inceput

sa dea DD Codruta sa viicu vesti bune. tinem pumnii stransi-stransi tare. poate desface piciorusele si iti va arata ce este.

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele vin si eu sa va intreb ceva...ca vorbea alinushca de sarcini oprite in evolutie..ziceti-mi si mie atunci cand sarcina este oprita in evolutie trebuie sa existe sangerari?
off e greu sa ma gandesc ca ar putea fi asta cu toate ca eu tind sa cred ca e sarcina
aseara m-au durut sanii , am avut greturi si dureri la ovare de aseara pana m-am culcat la 12
ceva in suflet imi zice ca e bebelin..stiti aseara cand ma durea asa sub burtica ,mangaiam burtica si imediat imi trecea ,stiu ca sunt aberatii dar eu simt ca e bebe .

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burtici! Azi sunt super bine dispusa (cel putin pana acum), a iesit soarele si la noi si totul e MINUNAT.

Codruta, bafta la control, sa ne spui ce nazdravanii face galusca.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

14+

Mergi la inceput

anca alinushca a zis ca nu e neaparat valabil sa ai sangerari. ei una am avut. am vb si cu fetele care au fost insarcinate si care ne sunt prietene acum si la ele a fost o sangerare cat de mica. dr mea mi-a spus, in cazul meu, daca ar fi fost sa fie oprit din evolutie de 2 sapt asa cum mi s-a spus la iasi, ar fi tb sa am CM in toata regula. si mi-a explicat tot procesul ce se intampla cu bb dupe ce se opreste din evolutie. dar parca tu azi ai programare la dr din cate imi amintesc.
cel mai bine ar fi sa mergi la dr si sa ti se spuna clar ce si cum ai, caci asa te macini de una singura cu atatea incertitudini.

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna dimineatza si de la mine!!
Ca intreba cineva pe aici... si eu merg azi la eco... si drept urmare a aparut si paranoia corespunzatoare. M-am trezit din somn pe la 5 dimineatza, am visat ca la eco ma anunta ca bebe s-a oprit din evolutie la 12 sapt. Creierasul asta cret... il dau la schimb, il vrea careva? Pe de alta parte ma gandesc ca azi voi afla si eu ce port... roz sau bleu.. faceti putina galerie pt roz, va rog
Anca eu am avut sarcina oprita din evolutie, fara nici o sangerare timp de 3 saptamani, cu Bhcg care crestea corespunzator... Deci nu poti face o regula, fiecare organism reactioneaza altfel. Eu tin pumnii sa fii tu sanatoasa, sa reusesti sa-ti mentii echilibrul, ca bebe vine el, mai devreme sau mai tarziu.
Codrutza succes si tie la control azi, tinem pumnii sa ai o intalnire frumoasa cu bebe si sa ne pui si noua poze.
Vecinele mele felicic si preety pe unde or umbla? Sa-mi zica si mie ce se mai intampla in cartier, ca io-s sechestrata in casa
Fetele, va pup individual si sa aveti o zi faina!

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neata
fetelor care mergeti la eco - tin pumnii si sunt convinsa ca veti veni cu vesti bune, cu poze si poate carucioare colorate
lasati gdurile negre deoparte si fiti optimiste pt bblushi

o zi buna

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput