Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce emotii pe voi cu mersul la eco, eu mai am de asteptat:( nici eu n-am facut eco pin' la 12 sapt, la prima sarcina, si acum cind o sa merg tot cam atitea o sa am. vorbiti de blue sau pink, noi chiar nu avem preferinta. alexa vrea pink, apoi completeaza ca si blue, adica mai vrea 2

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

miruna stai linistita nasa meade nunta a nascut un baietel cu cu hematom de 15 cm..si nu au fost probleme..

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

In sfarsit am reusit sa va prind din urma, sunteti cred cele mai harnicute gravidute. Si cum nu am mai scris de cateva capitole, am cateva restante:
M-am uitat la pozele voastre si sunteti tare frumoase!! Iar de fetele lui Anis m-am indragostit, pot doar sa imi inchipui cum va iesi urmatorul copil, super! Intr-adevar Dumnezeu ti-a daruit niste minuni, ti-am citit povestea.
Ilia99 m-a impresionat povestea ta! Felicitari pentru curajul si optimismul tau si nu in ultimul rand pentru copilul minunat!
Ignatica, vrmoana imi pare foarte rau...sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste asta, stiu cat este de greu..
Bine ati venit anca81, kid2003, mishi, onutzu81,andreutac, laureta, nena2007, andyp, pisik4ever, mirelaalina, sper ca n-am omis pe nimeni.
Felicitari Freshanana pentru baietel si Laureta, Kid2003 si Nerantula pentru fetite!!
Andyp si eu am avut perfuzii dar eram somnoroasa si ametita dinainte sa le fac pt ca nu puteam manca/bea nimic.
Anca81 parca esti o printesa in pozele de la nunta! Sa-ti traiasca mama si lui Delphinas nasa, la multi ani!
Felicitari Mommymagda pentru intalnirea cu bebita!
Eu am fost ieri la eco de urgenta pentru ca ma speriasem ca nu mi se opreau sangerarile, desi dr mi-a spus ca nu mai vede nici un hematom si ca ar trebui sa se opreasca. Ca sa aflu si alta parere m-am dus la alt dr. care m-a cam speriat, mi-a zis ca am amenintare de avort si ca ce eco am facut eu pana acum sunt varza, ca aia nu e morfologie fetala. Din pacate nu aveau loc acolo pt eco dar am gasit la Sanador la o doctorita f draguta, care mi-a facut eco de trimestrul I. Asa ca va dau si eu rezultatele - CRL 7.58cm, greutate 84g, pliu nucal 1.67mm, 159bpm, nu mi-a putut spune sexul dar nu-i nimic, sa stiu eu ca bebe e bine sanatos. A si sangerarile mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la faptul ca s-a dezvoltat uterul prea repede si a tras placenta dupa el, dar ca sunt bine, n-am hematom si nici placenta dezlipita.
De rau tot imi este rau si vomit de dimineata pana seara, indiferent daca mananc sau nu...si nici nu-mi mai vine sa mananc nimic.. offf, mi s-a spus ca din saptamana 13 ma lasa greturile, avem 13s si 5 zile si nimic...
Va pup pe toate, sarcini usoare va doresc!

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna seara
sunt pentru prima data pe forum...sper sa prind repede cum se raspunde.
sunt o gravidutza de 13 sapt :P
parca mai ieri au iesit 2 liniute (multttttt asteptate) numai ca dupa cateva zile am facut o infectie urinara care, daca la inceput parea ceva banal, s a dovedit a fi ceva fff serios.am stat internata o sapt si am facut injectabil cefatax, pt ca nu scadea nicicum febra:(...dar amu suntem bine...fac regulat analize,urocultura, dar abia astept sa nasc(in jurul datei de 17 sept:))) si sa l tin pe cel/cea mic/a in brate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Codrutza , numa tie ti-a fost dor de mine

Oanasm e plecata pe la CLuj sa faca eco sa afle ce carucior are.

pe toate fetele.
Felicitari Kid si Nerantula pt carucioare roz

Bun venit noilor mamici si odisee frumoasa.

Am fost si eu ieri la doc. Mi-am vazut printesica, din nou o mare balerina. S-a miscat non-stop. Dl doctor a fost super incantat. Avem 7,5 cm acum si crestem vazand cu ochii.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc mult fetelor pentru felicitari! Intr-adevar, mi-ar fi placut sa am un baietel, asa pentru varietate, dar lasa ca o sa am doua printese cretze ca Anis (iti tin pumnii sa fie bleu de data asta).
Felicitari Mommy pentru rezultatul bun la eco.
Si Monica, felicitari pentru zburdalnica. Si a noastra a fost foarte miscacioasa azi, are 8,9 cm (CRL).
Maine merg la Triplu Test, inca un hop si gata. Dar nu am nici un stress. Totul va fi bine.
Am imprumutat din optimismul tau, Alexa si mami! Sa le tinem moralul sus fetelor!
Musette, eu zic ca pink e, ca doar nu iti schimbi numele in Musetteblue acum, nu?
Nushu, si tie iti urez un carucior bleu, dupa cum iti doresti.
Khristin, dupa numarul batailor pe minut, s-ar parea ca e tot fetita...sunt chiar curioasa, abia astept sa imi zici. Nu credeam in babisme, dar mi s-a confirmat si a doua oara. Fetitele mele au avut amandoua peste 155 de batai pe minut...am zis ca e un babism prima oara dar iata ca azi mi s-a confirmat ca nu e chiar asa...In fine, ce sa mai zic.
Anis, poate totusi ne pune Tutu o pila ceva, si reusim sa rezervam o garsoniera din aceea! Tb sa mai vorbim cu el.
Iertati-ma ca nu am raspuns la toata lumea, imi sunteti foarte dragi si va citesc...o sa mai revin!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andreea, lasa ... important e ca e bebe bine!!! Greturile vor trece ele, se zice ca la sfarsitul trimestrului 1, deci acum, saptamana viitoare!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

kid...oricat de pila ai vrea, nu se poate..crede-ma ca am incercat..daca in ziua aia ai liber orice se poate ,dar de dinainte nu merge

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

musette eu as vrea taaare mult sa cpar pt bb cate ceva dar ma tem
am zis ca pana in luna 8 nu cpar nimik, nu aleg nasi, nimik nimik (desi taaare ma tenteaza)
la primul copil, dupa ce s-a nascut, am facut shopping de a avut haine pana la 5 ani . la 5 ani am vazut noi ca era ceva ciudat ca i se golise dulapul si ii erau toate mici. dar nu am mai cparat ca prima data
e o euforie. e imposibil sa ajungi in mag de copii si sa nu iei ceva (eu sunt dependenta de shopping)
si am mai gasit un site care livreaza in RO : www.laredoute.fr. au si haine pt copii. eu azi am primit comanda facuta pe 3 martie , plata cu cardul - online. sunt destul de multumita. la femei marimile se potrivesc cu cele din Ro. la copii desi fi-miu are 130 cm si am comandat haine de 150 ii sunt fixe. asa ca dc vreti sa comandati tineti cont de diferenta asta de centimetri la copilashi
noapte buna

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pup si eu fetele, ca de obicei, pe ultima suta de metri a zilei...
eu cand vin de la munca, mananc si dorm...ma mai tezesc pe la 21-22...pe la 24 ma culc iar...asta e, cad franta, de zici ca trag in plug si eu nu fac mai nimic toata ziua

felicitari doamnelor pentru elegantele carucioare care vor impamnzi orasele in toamna!! abia astept si eu sa vad ce culoare voi asorta la tzinute! saptamana viitoare ma duc la TT si-mi face eco 4D, sper sa fie bebe cuminte si sa ne arate putza:))
nu stiu exact in ce zi ma voi duce, ramane sa ma hotarasc...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
15+

Mergi la inceput