Minunatele Scorpiute (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, dar parca am pus un link cu poze jos la cazino.stai sa il caut si il pun din nou.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/februarie%202008/

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Gabi, ma bucur tare pentru vestile bune ! Sper sa fie si mai bune peste 6 luni ! Doamne ajuta !
Ma bucur si pentru hemoglobina glicozilata(un fel de medie a glicemiilor pe ultimele 3 luni) a Cristinei, 7,4, fata de 8,7, anul trecut in mai. In sfarsit am coborat si noi, sub 8 !
Pentru luna mai, la Buzias, preconizez una si mai buna, daca nu se intampla nimic rau, pana atunci.
Dimineata am vazut ca a inceput votarea la "Clipe de viata 2007". Imi rezerv placerea de a vota de acasa, ca in curand plec, scap mai repede azi.
Multumesc pentru aprecierea pozelor, fetelor !
Ana, tocmai, sodoul e si o placere, merita incercat !
Monica, imi place tare mult poza voastra !
Are si Pisicuta, 2 poze foarte faine. Nu mai stiu cum se numesc. Una cum baietii ciocnesc sampanie de Revelion si una cu baietii pupacindu-se pe faleza, cu pelerine de ploaie pe ei. Cred ca pozele ei sunt, acelea.
Adriana, am vazut pozele acelea, dar marea abia se vede in cateva. Mai vreau !
Fetelor, va doresc un weekend super fain ! dar mai intru eu, pe aici, ca voi fi prezenta la "Megastar" si "Dansez pentru tine".
Va imbratisez si va pup cu tot dragul, pe toate !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
georgi,ana, laurici, gabi, si pentru vot
am votat si eu tot ce-am prins prima data le-am cautat dupa nick...insa multe fete nu au pus si nick-ul la poza si cum toti copilashii sunt super frumosi si draguti i-am votat pe toti impreuna cu mamicile lor(pe alocuri)
nina, multumim pentru aprecieri...si voi sunteti ca doua surori in parc
noi suntem toti acasa astazi, alex are liber de la scoala asa ca ne facem de lucru pe-aici
va pe toate si va doresc un we minunat ca voi

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

nina si nina2 multumim de voturi
nina2...ce mai faceti voi? de ce nu ai mai intrat pe-aici?

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna seara scorpiutze,
pe unde sunteti?!
Un wk cat mai placut tuturor iar celor care sarbatoresc pastele duminica:spor la treaba.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

noi am stat in curte la gratarel si asa cum v-am spus le-am luat astora mici cate un ou mare kinder (din partea iepurashului catolic) si le-am ascuns in iarba ei se tot jucau prin curte si la un moment dat chiuituri, tipete de bucurie gasisera ouale de cioco si le lasasera pe drum cautau peste tot iepurele care le-a adus numai dupa ce l-au cautat bine si s-au convins ca iepurila a fost fff rapid si a fugit deja...au desfacut ouale si surpriza lor

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Sunt si eu, aici !
Impreuna cu gasca de fete, am fost la mama Lali. Am tuns-o si vopsit-o, iar acum urmaresc "Dansez pentru tine", mai votez pozele, mai fac si cate o urare la "Evenimentele comunitatii".
Monica, ce ingenios, frumos si repede a venit la voi !
O seara placuta in continuare !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

super...astept si eu inregistrarile
dar mai tarziu
ati avut activitate...
adriana, multumim

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Gata, s-a incheiat !
Au fost dansuri frumoase, de data asta !
La dule au ajuns, din nou, Cristina Rus cu Mihai si Delia cu Ionut.
Imi pare rau pentru Cristina.

PS - Uite, aici, un subiect despre concurs !
Am plecat la culcare, noapte buna !

Mergi la inceput