Durerea unei pierderi de sarcina (66)
Raspunsuri - Pagina 7
maryb spune:
heeeeiiiiiiii.....vesti bune !!!!!
oana_oana26, FELICITARI !!!!! Sa ai o sarcina usoara si va fi bine de data asta.
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
dragele mele, eu mai am asa putin si merg la eco...marti am marea intalnire cu bebele meu si am deja mari emotii...
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
Michelle81 spune:
Oana-oana26-iti inteleg retinerea dar incearca sa invngi frica si sa te bucuri de fiecare zi si sa nu lasi loc gandurilor negre!
Maryb-iti tin pumnii marti!Stiu ca ai emotii!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Consi-s-la mine nu cred ca ajung berzele astea ca la noi ploua de numa si e tare frig...Tu ce mai faci?
Mamagiuliei-eu banuiesc cine urmeaza,sper sa va dea vestea cea mare maine sau duminika!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
baby_r7 spune:
mamagiuliei, idaira, michelle, mary, consi, pe toate.........
oana stiu cum e sa nu te bucuri pe deplin............. e normal sa ne facem griji, mai ales avand in vedere prin ce am trecut,nu?
dar eu iti recomand sa ai multa incredere in Bunul Dumnezeu si sa fi optimista!!!!!!!!!!!
eu am inceput sa ma bucur mai mult de pa la 16 saptamani.............
si acum ma gandesc fara sa vreau ca ma apropii de 20 de saptamani.............
dar sincer stau mai calma.......ca acum este bebe singur acolo............
abia astept sa merg la echo............
mary te astept marti cu vesti bune............
ROXANA+18 de Bianca Daniela
Ninia81 spune:
OANA, multe felicitari, sa fiti bine amandoi si tu si samburelul tau, si sa ai o sarcina usoara!!!!!
Se vede ca au venit berzele! hai, acum cine mai urmeaza?
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
consi_s spune:
Maryb, fii linistita, CU SIGURANTA este totul bine! Oricum, iti tin pumnii!
Anes, Doamne-ajuta sa fie bine. Stai linistita si gandeste pozitiv!
Idaira, tu ce mai faci? Mai faci vreun tratament ceva? Sau te lasi in voia sortii? Eu oricum, am vazut ca impotriva destinului nu te poti pune...ce vrea cel de sus aia se va intampla...totul e o chestiune de timp.
Michelle, sper ca n-ai fost cuminte zilele astea...
Ninia, pup mama pe ea de fata chinuita... Lasa ca o sa termini cu toate astea si o sa te faci bine!
consi_s spune:
Maryb, fii linistita, CU SIGURANTA este totul bine! Oricum, iti tin pumnii!
Anes, Doamne-ajuta sa fie bine. Stai linistita si gandeste pozitiv!
Idaira, tu ce mai faci? Mai faci vreun tratament ceva? Sau te lasi in voia sortii? Eu oricum, am vazut ca impotriva destinului nu te poti pune...ce vrea cel de sus aia se va intampla...totul e o chestiune de timp.
Michelle, sper ca n-ai fost cuminte zilele astea...
Ninia, pup mama pe ea de fata chinuita... Lasa ca o sa termini cu toate astea si o sa te faci bine!
maryb spune:
michelle, baby_r7, consi_s, multumesc mult pentru urari si ca sunteti alaturi de mine, sper sa va aduc vesti bune marti de la eco.
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele