Durerea unei pierderi de sarcina (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oana-oana26 felicitari!!!!!!!
ma bucur f tare si iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!

Consi asa presinte si sotul,eu presimt ca va fii un carucior albastru,de fapt nici nu conteaza sanatos sa-l vad!Aflam curand!Legat de analize ma bucur ca ti-au iesit bine iar referitor la cele genetice nu stiu ce sa te sfatuiesc,pe de-o parte ar fii bine sa le faci ca sa stai linistita pe de alta parte nu stiu cat de ka lumea se fac la noi aici si mi-e sa nu fie bani aruncati pe fereastra.Parerea mea ar fii ca imediat ce ai un test pozitiv sa bagi un dr care iti da tratament de sustinere si sunt sigura ca va fii totul ok!Eu iti tin pumnii oricum si te astept sa-mi dai veste a ce a buna!

Va pup pe toate sufletistelor!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Musette, asa e, important e sa fie bine bebele, nu conteaza ce este.

Crede-ma ca as fi preferat ca sa imi iasa ceva in neregula la analize, sa fi stiut care a fost motivul, sa fi facut un tratament de remediere. Asa, daca ne vom mai hotari sa incercam iar pt bebe, vor fi aceleasi intrebari si nedumeriri ca la ultimele doua sarcini, ba probabil de 100 de ori mai accentuate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Ninia, IreneCam, Musette , Flavia si restul fetelor carora n-am apucat sa le multumesc o fac acum
Multumesc din tot sufletul, ma bucur ca sunteti alaturi de mine si ca pot impartasi bucuria asta cu oameni care chiar imi inteleg si durerea si teama si frica si fericirea si tot ce traiesc eu acum amestecat
Va iubesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana felicitari! Ce secretoasa esti De data asta va fi bine, vei avea o sarcina usoara, fara probleme si un bebe (sau doi) sanatos!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Fetelor se pare ca n-am prea reusit sa pun poza cu testele, greu cu tehnologia asta
Ma straduiesc si maine, poate ma trezesc mai inspirata

4+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Oana felicitari! Ce secretoasa esti De data asta va fi bine, vei avea o sarcina usoara, fara probleme si un bebe (sau doi) sanatos!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Laura, multumesc din suflet, esti o dulce
Ce sa zic, m-am tot laudat cu foliculii mei luna trecuta si n-a fost cu succes asa ca luna asta am zis sa ma laud o data si bine
Glumesc, am fost si foarte ocupata si chiar n-am vrut sa fiu cu gandul numai si numai acolo, desi a fost foarte grea asteptarea, dovada ca de marti ma tot testez
Multumesc pt gandurile bune

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Conis-s-din cate stiu Laurei(laumeli)nu ii merge netul!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

oana-oana26-frumoasa semnatura.Sarcina usoara draga mea!

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!va pup!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Scuzati absenta. Multumesc tuturor celor care au intrebat de mine si scuze daca nu am raspuns.

Eu sunt binisor....adica bb e ok. Mai am contractii din cand in cand dar cica nu sunt contractii de alea de preocupat. In rest, problema mea e stomacul. O data pe saptamana am crizele mele de gastrita de ma tavalesc pe jos. Nu inteleg de ce. Am fost la doctor. M-au sfatuit sa nu fac gastroscopia......sa tin regim. Dar de la atata regim sunt atat de constipata ca acum iau si niste pliculete pentru constipatie. Aseara am avut criza de gastrita si sunt tare mahnita. Dar ieri am probat pentru prima oara Gaviscon si se pare ca mi-a trecut mult mai repede decat cu Maalox. Se pare ca de la fierul care il luam pe stomacul gol mi-am starnit gastrita. Acum sunt vreo 10 zile ca nu mai iau fier. Cam atat.

NINIA, MUSETTE, MICHELLE

OANA te felicit din toata inima mea. M-a luat cu tremuratul cand am citit ce scriai pentru ca mi-am adus aminte de mine cand ma uitam la teste si parca nici nu realizam si imi era o enorma frica sa ma bucur. Ca sa nu se strice magia. Iti doresc sa ai o sarcina extrem de usoara si la termen, sa ai un sanatos si luptator. Vorbeste cu el sa lupte, sa fie curajos. Eu asa faceam non stop. Si roaga-te la Sf. Stelian sa-l ocroteasca. D-ne sunt atat de fericita pentru tine ca nu gasesc literele pe tastatura. Sanatate multa si fericire maxima. D-zeu sa-ti calauzeasca pasii!

BABY nu face nimic un pahar de pepsi. Eu am baut cola in lunile trecute. Si acum as bea un pahar si cu ochii. Dar din cauza gastritei nu pot. Ciocolata la fel. Nu face rau. E antistres. O patratica nu face rau. Decat sa-ti curga balele dupa ea, mai bine o patratica. Bblina nu cred ca se agita de la pepsi sau cioco....se agita ca asa are ea chef. Si al meu sa-l fi vazut azi noapte! Cand imi trecuse si mie stomacul si vroiam sa adorm, el avea program de cercetare. Cred ca se face cercetas. Deci, linistita.

FLAVIA te si sper ca esti bine. A venit primavara la voi? Sau e tot asa frig? Aici la noi cand vine primavara sau pot zice ca e chiar vara la 25° C cateodata!! Cand se intoarce iarna. Tu cand ai cumparat prima hainuta lui Domenic? Ca mie inca imi este frica sa cumpar.....am pierdut asa multe reduceri si haine super.....

Va pup pe toate fara exceptie si sa ploua cu teste pozitive.

MICHELLE citisem daunazi ca ai fost la doctorita. Ma bucur ca vestile au fost bune si sa stii ca eu inca visez ziua cand ne vei da vestea cea buna. Va fi cred o zi extrem de emotionanta. Numai bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Lipsesc si eu putin si cand intru, ce citesc? Oana, ce bucurie! Sa dea DD sa fiti sanatosi si tu si bb! Sper ca vii la odisee, te asteptam cu drag!

Consi, imi multumesc ca intrebi de mine. Nu ma simt prea grozav, am greturi destul de urate si ameteli si colac peste pupaza... am si racit, imi curge nasul... ma ustura... Dar o sa trec eu si peste asta!

quote:
Originally posted by mamagiuliei

De mine nu scapati: Oana, felicitari, sarcina usoara ! Ce veste frumoasa ! Cine urmeaza ?! ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

EU CRED CA URMEAZA MICHELLE!!!!!!!!

Va imbratisez si va pup pe toate! Weekend fromos!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput