Fetele din jud. Hunedoara

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata fetelor. Cate o la fiecare nu strica pe vremea asta care te face sa dormi, ploaie....

Fetelor am mai descarcat niste pozici care sunt de acum incepand cu 8 martie pana alaltaieri de la pag 7 in colo ne gasitit

Pupici la toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Se vede ca-i luni, ca n-ati prea semnat "condica"

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Ei da cine nu si-a baut cafeaua de dimineata? Ia bata si fugi dupa celelalte fete ca.....cam trag chiulul

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

...adevarul ca de multe ori mi-ar trebui ziua de 48 de ore...
Ramyteo, m-ai bagat in ceata...mey am cautat ca inecata pagina 7 si n-am gasit..apoi am modificat aranjarea pozelor si parca, parca...dar intreb...pozele sunt de acolo de unde are Teo o bluza alb cu roz?
E o frumoasa...a si am vazut o poza in care un ochisor a iesit cu o pata...no de vreo o "rezolv" si ti-o "inmanez" asa modificataam un program...
Ma duc sa-mi imbrac copila sa mergem pe la cumnata-mea(soatza lu' fratello) sa se mai joace fetele(intre ele e exact 1 an si 1 luna, nepoata e mai mare) si poate facem si ceva poze...
...revin mai pe seara

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Da asa e , unde are bluzita aia cu roz si alb, chiar cu 8 martie

Mersi mult. Astept pe deseara daca ma voi simti bine, ca nu mi-a fost astazi bine deloc.

Va

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Ochi_verzi--sa sti ca mi-am luat printesa de la tine, a fost cuminte?

Teo
Perlute

Mergi la inceput

foarte...i-am facut doar ochisorul frumos(zic eu) ca il modificase aparatul...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Ochi_verzi --imi cer scuze pentru aseara , am plecat ca din pusca, si cand m-am intors , nu mai erai.
Trimitemi la printesita.

Va las cate o pe masa pentru fiecare si cate o pentru fiecare si la prichindeii vostrii

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata!

Stau sa beau o cafea cu voi si fug repede la treaba. Pe Oana de ieri o duc iar la gradinita, in sfarsit, i-a trecut de tot raceala. Aseara am intrat doar sa va citesc si mi-am clatit ochii cu nazdravanele voastre.
Mai voi ati bagat de seama ca nu avem nici un baietel aici? Fetele noastre detin monopolul

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Normal avem un baietel dar...vad ca nu mai intra mamica, Tibiuta, ea are un baietel de vreo 3 anisori. Cine stie de ce nu mai intra da...am sa o intreb
In rest din ce stiu eu, nu cred ca mai avem baietei.
DA...poate faceti voi un baietel
Va

Teo
Perlute

Mergi la inceput