Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Sunt pe fuga, dar nu la servici

Alus Imi pare rau de veste.Stiu cat iti doreai acest ingeras. Doamne ajuta.

Irinisha Sigur. Trecem la copilasi. Nu mai purtam scutece de mult.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, hai ca-ti lasam tie onoarea de a deschide subiect nou la copilutzi. Haaaiiiii, ca suntem la 22 de pagini!

Camelia, Irinusha, Laureta, Nally, va multumesc pentru voturi, .

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.
Ieri am luat rezultatul de la triplul si test si e risc scazut
In rest sunt binisor, burtica creste usor dar sigur

Inisa e in elementul ei, adica il poarta pe NU in brate non stop. Deja nu o mai bag in seama. Azi a facut greva foamei, a zis nu la tot si asa am lasato.

In leg cu mutarea la copii. Nu ne mutam cand toti copii fac 4 ani? Asa ne am mutat si de la burtici dupa ce au nascut toate mamicile. Oricum nu conteaza asa mult ca tot impreuna vom fi

Alus imi pare rau

Madutza, la ce doctor mergi? Nasti tot in Bucuresti? Ce zice pitica de bb?

Mephala e superba poza

Diana cum a fost la botez?

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Merg la dr. Horhoianu, la Universitar.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Alina, imi pare tare rau de pierderea voastra! Refacere rapida si curaj sa o luati de la capat! Sigur ingerasul va avea de sus alaturi de Sylwia grija de voi!

Carmen, faina poza!
Multumesc de onoare :) ... cand incepem sa facem 4 anisori deschid capitol la copituti ... poate am timp sa mai lucrez la listuta.

Laureta, pupici pe burtica :) ... tu ai dor de scutece de vrei sa mai stam pe aici? ;) Stai asa putin, ca acu' te vei satura! Te-ai gandit deja la un nume?

Diana, cum a fost la botez?
Imi voi memora numarul in telefon, asa imi e mai usor de sunat ... si sper ca de luni (am predare de apart. - beh!) sa am mai mult timp sa te sun. Ah, si ca tot uit: ieri m-am uitat si de pe 4.4. sunt intrati banii. Multumesc! :)

Nico, sper ca n-ai scris de la servici!

Va pup, week-end fain in continuare!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinusha, Laureta, a fost obositor cu 2 prunci maraiti, raciti, nedormiti... N-am putut nici sta de vorba cat am vrut ca si prietenii nostri au tot 2 puiuti, fetita de 2 lluni proaspat botezata dar cu programul de somn dat peste cap de agitatie a urlat in continuu (ca si Vlad la botezul lui). Draga de ea...

Laureta, felicitari pentru triplul test!

Irinusha, no bine ca or ajuns banii ca ma innebunea sotul ai intrebat? Ai intrebat? Dar intreaba fata i-o fi rusine sa-ti spuna... Ai intrebat de muci si raceli dupa raceli. Si la noi e la fel. De cand cu gradi au cateva zile fara muci si apoi iar o iau de la capat...

Mona, mai ai examene?

Multam si eu de voturi! Va imbratisez cu drag!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Uitasem... Madutza, poze poti sa pui pe Flickr, webshots, dropshots...Da-i search pe google cu ce am scris eu (care iti suna mai bine) si pune-te pe pus poze!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Laureta, felicitari pentru vestile bune, .

Madutza, multumesc pentru aprecieri si astept sa le facm cunostinta tinerilor, .

cine n-are somn si are timp, sa deschida subiect nou.
Io ma duc la nani.

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

buna dimineatza si poftiti la capitol nou, 92

Mergi la inceput