Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ciau, madutza!!! uau, ana calareste! stai sa-i spun liutei, ioi, ce-o sa vrea si ea

vad ca gravidutele-s mai active pe-aici. pupici multi!

io-s fericita ca miine seara zbor acasa pentru 3 zile

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Vara in Martie"

"Lia si Maya, mari"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, cine e prezenta la o cana de ceai verde?

Madutza, asa e, sunt grelute, dar bune pe mai tarziu, cand vor creste, .

Iulia, hai mai, ca-ti fac tort si-l trimit la tine, de ziua ta, .
Pupici frumosilor tai baieti. Daca mai faci o fata, ti-o petesc.

Monet, zbor placut si revedere frumoasa.

Nico, Camelia, Nally, Diana, , iesiti din barlog, s-a incalzit vremea, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

sunt aglomerata la serviciu, mi-a fugit art directorul si ma lup cu machetatea.

Carmen si eu i-am luat Biei enciclopedia. M-a pus aseara sa-i citesc toata cartea dar nu era atenta deloc. O interesau mai mult imaginile. Nici ea nu prea pricepe, dar sunt bune pentru mai tarziu la scoala.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor,

Ce dragut este sa citesc de gravidute, nu imi vine sa cred parca ma intorc in urma cu 4 ani

Bertha, multumesc mult pentru mesaj,imi pare rau de sora ta, dar ma bucur ca se simte bine. De transplant nu stiu ce sa zic, pe mine nu ma incanta, intre timp am schimbat doctorul(celalalt mi-a spus ca nu stie ce sa mai faca:().

Madutza vei fi o burticuta activa, foarte bine daca te simti bine nu vad nici o opreliste. Aaaa, cu poneiul ce mi-ar place si mie:)

Mona, drum bun spre casa, relaxeaza-te alaturi de printesele tale! Ai reusit sa recuperezi ceva din poze si acte?

Irinusha, imi pare rau ca a plouat, dar asa cum ai spus partea buna este ca te-ai ales cu geaca noua si mai ales cu timpul petrecut ca doi porumbei. Ai mare dreptate referitor la transformarea in mami si tati.

Nicoleta, spor la treaba, unde a fugit art directorul? a cedat?

Cami, tot spun ca te sun…, sunt neserioasa:(

Am luat prima enciclopedie este frumoasa, dar si eu cred ca mai tarziu o sa fie interesat, mai am o alta enciclopedie pentru copii am incercat sa ii citesc cate ceva, dar nu este atent , asa ca mai amanam. In schimb este mare fan al colectiei albastre de la Egmont cu povestile Disney. In fiecare seara citim, isi alege singur povestea. Pedeapsa cea mai mare pe care o primeste cand nu ne mai intelegem este ca nu ii citim poveste seara, atunci brusc isi schimba atitudinea si incepe sa se potoleasca.

Lui Mihnea i-a trecut otita, dar iar a luat mucusori de la gradi si sunt cam stresata sa nu se duca la urechi, nu stiu ce sa facem cu racelile astea … . Era luni la gradi o fetita foarte racita, saraca era congestionata la fata , nu stiu de ce ii primesc totusi cand sunt in stare asa de rea, in afara ca dau si la ceilalti, sufera si ei pentru ca sunt bolnavi si nu pot urmari programul.
Eu maine ma duc iar la control, la nefrolog, sa imi faca tot tacamul de analize, ecografii, etc., sa vedem ce imi spune. Sunt un pic stresata imi dau seama ca imi poate prescrie tratament permanent, alt regim, eu tot sper ca totul sa revina la cum a fost inainte. Partea proasta este ca medicul la care am fost internata, mi-a spus ca nu ar fi bine sa mai fac un copil pentru ca rinichiul va fi foarte solicitat si nu crede ca rezista. Eu m-am suparat foc pe sotul meu ca nu a vrut pana acum sa mai facem un copil, binenteles ca degeaba, el are dreptate daca apareau probleme mari in sarcina ce faceam?, eh complicata este viata. Acum cand ma simt bine, colegii imi spun ca arat si eu din nou ca om , sper totusi sa primesc vesti bune.
Ma intorc la ale mele, am avut o saptamana de cosmar, de unde nu trebuie sa ma stresez si sa ma obosesc, plec numai seara tarziu si intr-o tensiune de imi crapa capul, merit bataie stiu…

pupici, iertare ca nu scriu la toata lumea si multumesc pentru incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Exista aici si copii fara mucisori? Chiar m-ar interesa!
Ca la noi a luat si Melie, noaptea de luni spre marti nu prea am dormit-o ... noroc ca imi pregatisem saltele pe jos in camera lui Cris - ma asteptam sa tuseasca el si sa ne mutam sa nu deranjam - ca asa i-am mutat pe baieti si ei au putut dormi cu trebuie. Acum e mai bine ... ii dau ambroxol (mai prost sta cu bautul) sa nu mai ajunga la bronhii ca data trecuta. Cris e mult mai bine, azi a fost din nou la gradi.
Si am baiat de baiat ... am fost asa mandra de el de imi venea sa crap de fericire! :) Ieri am avut programata discutia cu educatoarele (a stat o prietena cu pruncii): este ascultator, sociabil, isi face cu usurinta prieteni, copiii il acceapta, germana e din ce in ce mai buna, nu se bate (acum se apara daca il bate careva, dupa care se duce sa-i spuna educatoarei ... inainte decat incasa, nu anunta pe nimeni), cand se discuta da raspunsuri si chiar inteligente (deh, ii place sa vorbeasca ... numai noi stim cat de mult), ii plac cartile si puzzle, se joaca cu fetele la coltul lor, deseneaza cu placere .... doar ca-i paracios - ta-su a fost f. incantat ;) - stie unde s-a jucat fiecare copil in parte si cand e vorba de strans da repede raportul :)

Laurina, sanatate multa! succes la analize ... e bine sa auzi si alta opinie. Si bucura-te ca-l ai pe Mihnea! multe nu au nici un copil ... trebuie sa te gandesti si la tine!
Multa sanatate si ptr. Mihnea. Eu stiam ca trebuie sa faci mucisorii lichizi, sa curga, sa se termine repede ... ambroxol sau ceva similar, cu multe lichide sa-si faca efectul, picaturi in nas de min 3 ori pe zi.pupici!

Carmen, n-a fost nici o confuzie, dar io sunt mai "speciala", ce la altii nu are nici un efect, la mine poate face rafagii ... de aceea ma feresc. Sanatate si voua!

Nico, servici usor!

Madutza, dar activa o sa fii! Tin pumnii sa fie dupa cum ai planuit. Io te-am trecut cu 31 ... deh, din memorie, si cum nu mai sunt tinerica ... Pupici pe burtica! Si lui Cris ii place sus pe cal ... culmea, in general e un fricos (precaut cica), dar pe cal n-are nici o treaba. Nu se mai face nimic la hipodrom?

Mona, petrecere faina cu frumoasele tale! Bafta!

Gabitza, stai la noi! Io una mai retraiesc prin voi perioada burticii! pupuci!

Mai fetelor, am pus listuta special cu userul comun sa modificati ce nu va place si sa taiati si voi mamicile absente. Eu le-am verificat pe majoritatea si le-am lasat pe cele active ultimele 6 luni ... cand mai am timp, o sa mai verific si le las pe cele active ultimele 2 luni, ok.
Chiar e latita pagina? Ca la mine apare normal.
Iar la fete am ales ca strica forma listei. Astept propuneri ... mai e de modificat la numele cu - ca am folosit "find si replace" si n-am bagat de seama ca erau cratime si la unele nume. O sa corectez.

La noi s-a facut din nou frumos ... si ptr. ca am fsot prizonieri la domiciliu, azi am iesit si cu muci ... si am facut o plimbare cu fi-mea. Am bagat si eu de seama ca au inverzit copacii si au aparut floricele ... a crescut inima in mine!
VA pupic! Sa aveti o zi faina, plina de soare!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinusha, bravo lui Cris cel sociabil si istet. Sanatate frumusetii mici, Meliuca cea dulce. Cunosc sentimentul legat de primavara. Uf, a venit si la noi! Credeam ca nu mai apuc sfarsitul iernii...

Laurina, multa sanatate.

Nico, spor la lucru - sa treaca repede si usor!

Carmen, ce scumpa esti tu. Cum ai stiut tu ca se apropie ziua mea?!?!? Vezi ca nu refuz oferta... Legat de fata, la baietii tai superbi, o dau, o dau, cum sa nu?!?!

Mona, distractie placuta acasa, cu printesele tale. Ce vreme frumoasa trebuie sa fie acolo, la voi... Va invidiez!

Madutza, ce bine ca ii place lui Ana echitatia. Este un sport tare frumos si elegant. Sarcina usoara in continuare!

Gabitza, sarcina usoara si tie.

Aseara ne-am distrat un pic. Sotul meu i-a cumparat lui Tommy doua manuale pentru clasele pregatitoare pentru scoala. Nu am vazut in viata mea un copil mai entuziasmat sa faca teme!!!!!!!!!!! Eram la plimbare, iar Tommy ne spunea ca abia asteapta sa ajunga acasa, caci mai are cateva pagini cu teme de facut. Sper sa isi mentina entuziasmul si mai tarziu...

Va doresc o zi superba.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/photos/dcppopa/

Mergi la inceput

Ca mi-a adus aminte Iulia: noi i-am luat lui Cris anul trecut din tara de la Teora, "Vreau sa stiu: 1000 de intrebari si raspunsuri" ... e fainuta, dar tare, tare scumpa. Aici sunt mult mai ieftine asemenea carti, dar na, am vrut neaparat si in romana.
Acum i-a adus Opa din tara carticele tot de la Teora gen" De ce au camilele cocoasa" sau " de ce tes paienjenii panze", la 7 lei bucata. Is tare faine, imi plac si mie.
Restul le avem in germana, tot asa de faine si interesante.

Iulia, pupici inteligentului mic :) ... si Cris e tot la fel, cand are o carticica din asta de abia asteapta sa o faca :) Multumim de urari!
Trebuie neaparat savurata vremea asta ... ca trece repede rau, si iar vine frigul ... brr!

Fetelor, ati vazut ce a iesit din concursul de poze? ... am citit si m-am minunat!

Pupici, o seara faina!

Mergi la inceput

Am pus poze cu frumoasa mea aici :)
... si cu poznasul meu aici (de la pag. 12).
Vizionare placuta! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Bunaaa!

Tocmai ce venii de la Dr. si am placerea mareeee sa va anunt ca familionul meu se inmulteste cu inca doi cuci! O sa fiu rasfatata casei!
Sunt asa de usurata ca sunt bine amandoi toate masuratorile morfologige au iesit normale!!!!
Cel pitic l-a ajuns pe cel mai mare la inaltime si greutate .... Sunt pur si simplu linistita si fericita ca totul e ok!

Merg sa citesc in urma caci nu am mai intrat de mult!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 12 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinush!!! nu ma mai satur sa ma uit la pozele iubitilor tai!! amelie e mare-mare si crisu pare un fratior dulce . ce bine-o fi de ei amindoi, cind or creste mari! voi va mai ginditi la no. 3? numa-ntreb

fetelor, iubite, va multumesc pentru urarile voastre. sint la un curs acum (ii 1:30pm) si la 7pm am avion spre casa. ma opresc la ceva magazin sa le cumpar alor mele niste maruntisuri. cum ma vad la aeroport, intr-un glas intreaba "ce ai adus pentru noi, mama?" asa ca tre' sa fiu pregatita. le iau maruntisuri, si-n special carti si puzzle-uri. de papusi, sa n-auda!

va pup si va-mbratisez pe toate. fiti cuminti!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Vara in Martie"

"Lia si Maya, mari"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput