Sunt bulversata inca de aseara de cand am aflat despre moartea aceastui actor deosebit. Avea o distinctie si o frumusete aparte...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
...A mai plecat dintre noi o stea..., irepetabila...
Bine v-am gasit.Asa cum spunea si Florian Pitis,Dumnezeu sa-l odihneasca,intr-un ultim articol ce l-a scris pe patul de spital,:"pe toti ne asteapta moartea,si pe tine cel ce acum citesti aceste randuri,dar sa nu-ti fie frica,nici mie nu mi-e frica,dar parca tot mai regret ca nu am facut destule in viata asta pamanteana...nu stiu ce o fi dincolo,asta ma sperie la moarte,eternitatea ei nu uratenie ei si regretul ca nu o sa-mi mai vad pe toti cei dragi mie"
www.cancan.ro/2008-03-15/Ovidiu-Iuliu-Moldovan-va-fi-inmormantat-pe-banii-actorilor.html" target="_blank">Actorul va fi inmormantat pe banii colegilor sai :(
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Cind am citit prima oara despre nenorocirea asta, chiar ma intrebam daca o sa se gaseasca si careva sa zica ceva rau de acest om. Eu, unul, aveam o impresie foarte buna despre O. I. Moldovan. Dar, incredibil, s-a gasit si unul care nu sa exprime rezerve, ci sa il injure grosier (nu in articol, ci in comentarii):
http://www.adevarul.ro/articole/a-murit-mesagerul-lui-eminescu/344574
Vedeti comentariul unuia MIORLAU. Dar probabil asa sint facute unele gunoaie, sa intineze tot ce e bun cu balele lor. Pe mine m-a uluit.
Dumnezeu sa il odihneasca si ce conteaza ce spun oamneni frustrati si fara minte .
Eu cand eram mica chiar am fost indragostita de el ,mi se parea cel mai frumos om pe care il vazusem vreodata.