Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, sa stii ca m-am gandit mult la tine...of, n-as dori nimanui asa situatie. Ei, si chiar daca va fi sa nasti acum (desi chiar nu-ti doresc, inca!) asta e, te vei duce cu Teo si Alex la ai tai pana pune randunoiul casa la punct cat de cat iar tatal tau, repet, trebuie responsabilizat-fara sa te enervezi, doar sa-i explici caci oricum e deja cam pus in fata faptului implinit. Nu uita, cum spunea si Violeta inclusiv in cazul soacrei ei, prioritatea ta nr 1 acum este Teo, care e TOTAL dependent de tine iar in al doilea rand e Alexutza care e si ea mica; nu mama, nu tata, nu casa, nici chiar sotzul (bine ca macar el e descurcaret). Noi suntem alaturi de tine!
Roxana, vai si de capul tau! Socrela buna de strans de gat...si vezi ca, daca era doar racita mai treaca-mearga, dar sigur era viroza nashpa, in toata regula. Bietii de voi! Incep sa inteleg ca nu degeaba la Giulesti la copii insista toata lumea fantastic de mult SA NU PRIMIM VIZITE CU COPILUL FOARTE MIC, sub nici o forma! Ca uite dovada, ce se intampla...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata...n-am apucat sa intru ieri ca mi-au venit baietii cu mobila si am avut de treaba pe aici...

ma duc sa recuperez din noutati si revin!

_
37+ cu RADU
AMR 3 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vrut sa trimit un PM si mi l-am trimis mie insami...culmea e ca...l-am si primit!!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!!..Se pare ca inducerea repetata ar avea ceva urmari, cred ca am vazut o urma de dop acum...ca un mucus, transparent cu firisoare de sange..dar foarte putin cantitativ, o fi prima faza, ca voi spuneati ca e maricel dopul asta..gecko, daca stiam asa...ii ziceam Liviului meu sa ia masuri mai demult sa ceara niste extra zile ptr inducere!..si asa, saracul, se teme sa nu treaca conscediul si el sa nu stea acasa cu bebe deloc, mereu zice 'hai, ma iubita, fa-mi si mie bebele, ca duminica cealalta ma duc la serviciu!', mai trece putin si zice 'da' nu faci si tu bebele azi?'..nu mai are rabdare deloc!
Violeta, mihutza, varuna,bitza, Clau, multumesc pentru incurajari si galerie!!
adriutza, cred ca pata aia de la control a fost, m-a cam jenat...a disapur dupa ce m-am spalat. Noi vorbeam de o tipa care mi-a povestit cum a fost nasterea normala unde vom naste noi, ca fiind privat siptalul 90% sunt cezariene, nasterile normale sunt o raritate!..si noi suntem cu asniversarile, ne amintim cu drag...adik cea a nuntii si data de cand suntem un cuplu! sa vedem dak Matty ne surprinde azi,facem 3 ani si o luna de cand suntem impreuna!
ariel, offf, sper ca esti mai bine azi, fizic vad ca esti ok, au disparut contactiile..sper si moralul sa se fi ridicat putin!cei la tine de la mine!
sovi, nu e nicio problema daca nu te duci, dar ei vor sa stie, si eu am schimbat ordinea cursurilor, cand Liv lucra nu ma duceam singura si faceam cursul alta data!..dar tipa vrea sa stie, ca pune alt cuplu in locul vostru!..oricum poti sa-i spui ca asta primul e putin depasit pt tine si nu tii neaparat sa-l faci alta data..sarcina e avansata..

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi si eu stiam ca daca am terminat 36 de sapt, pot sa stau fluierand, dar uite ca dr. mi-a dat ieri cu firma in cap cand mi-a zis ca trebuie sa absolvim 37 de sapt.!!! oricum a zis ca la varsta asta bebe nu mai pune probleme si mai ales ca teo e mare si are avans de 1 sapt....dar ca ar fi bine totusi sa mai astepte cele 10 zile...eu l-as ruga totusi sa fie baiat bun sa astepte mai mult, din motive de santier...

naty, eu cu tata nu putem sa stam in acelasi loc mai mult de 2 ore (???) maxim:))) e o diferenta uriasa intre noi 2 si oricat m-as abtine, tot reuseste sa ma provoace...si crede-ma ca nu numai pe mine:))) eu cred ca este la faza aia de andropauza, cu tot tacamul ei, cu frustrarile si fazele ei enervante...eu una am sperat ca va trece, dar vad ca pe zi ce trece se accentueaza...el e un om foarte bun, dar extrem de sacaitor si cicalitor si daca a apucat sa bea si o bere e de groaza!!! e genul atotstiutor, e "expert" inclusiv in sarcini, nasteri, alaptari....e genul care iti trage copilul din brate, dac lui i se pare ca nu il tii cum spun "standardele" lui...ma rog, toti imi zic sa ignor, dar la cat e de intinsa supapa rabdarii mele acum, ma cam indoiesc ca o sa ma pot abtine. acum, sincer, nu-mi doresc decat sa fiu singura...stiu ca suna egoist, dar asta imi doresc...

luny, sunt ceva mai bine, parca mi s-au mai "reglat" nervii...sincer ma si panicasem cand am vazut sangele si am inceput sa am dureri de burta si spate mai ales...si meduza de dimineata....ma gandeam numai cum ma duc eu cu alex de mana sa nasc!!! dar acum vad ca e mai bine...si automat mi-a crescut si moralul...si m-a facut si naty sa rad cu pm-ul pe care si l-a trimis singura:)))

vio, ce burtica frumoasa ai tu!!! langa peretele cel roshu:)))

hai ca m-a sunat tata:))) ca vine sa o ia pe alex afara ca eu sa stau sa ma linistesc....deja m-a ametit:))) asa e el...una calda, una rece:)) asta a fost aia calda...eu v-am zis ca e om bun:))

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Hello fetitzele dragi!

Aseara ne-am culcat tarziu, ca am stat sa facem prezentare frumoasa pentru tati...subiectul m-a captivat si pe mine si mi-e tare drag sa-l vad pe tati asa implicat in treaba asta...parcurile eoliene, o chesti super faina...am resuit sa-i si calc (si Doamne, de cand nu m-am mai i ndeletnicit cu asa ceva)...si vroia el musai o camasa lila...si cand m-am dus la baie sa iau apretul, era sa-l confund cu tubul de raid..si zic, ia sa-i fac o glumitza...si dau eu pe camasa si zic ...aoleu tati, asta nu e apret, e de gandaci...s-a intors brusc si deja se schimbase la fatza, ca ramane fara camasa lui norocoasa...am ras de ne-am prapadit amandoi..

de dimineata m-a trezit cu o cafelutza delicioasa si acum , de vreo ora, e la scolitza...intra abia la 12 dar s-a dus el ma din timp...ramane secretul nostru, dar am si eu emotii, desi stiu ca totul va trece cu bine si se vede si el liber de scoala for ever!

ce ma enerveaza, ca de dimineata, pe la 9, a sunat tel lui...am stiut imediat despre ce este vba, pt ca melodia Who let the dogs out, nu vesteste decat 2 personaje deja celebre...el suegro si consoarta...nu le-a raspuns, dar ma enerveaza ca au sunat, tocmai astazi, cand el trebuie sa se concentreze la ale lui...

diseara cred ca desfacem o sampanie delicioasa, vreau sa pregatesc si ceva bun de papaceala ..cred ca tot pe baza de fructe de mare, ca altceva nu am prin congelator...bine, am carnati, nu de plescoi, de tzaranoaia personala, dar nu cadreaza cu ideea de festiv....

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

livycule, se pare ca , so far, ai nascut pe consoarta lui el barosano de samuel...sa-ti traiasca grasuna!cred ca ai avut ceva de munca!

ariel, nu mai te suparaci...noi avem o babutza, a internat-o mama cu glicemie 300 si ceva (asta dupa ce barbasu a murit intrand in coma diabetica - nu mancau decat strict struguri, mandarine, cicocolata laura si margarina,zahar, toate in cantitati industriale)..acum babutza e bine mersi, face insulina de 3 ori pe zi, are glicemia 150-160 si ii merge de nu se poate...s-a ingraat, si tine cont ca ea regim nu vrea sa tina, ca auzi la ea, n-o sa imparateasca ea pamantul...ceva de genul, omul trebie sa traiasca bine, nu mult...imi povestea mama ca era internata babutza la malaxa si cu toate asistentele pe langa ea ii zice lu mama...auzi draga, dar tu cu niste fondante nu stii sa vii? si mama le face cu ochiul asistentelor...pai cam cate sa va aduc? asa un carton e bine? e perfect , draga mea! de hiperventilau alea pe acolo...si-i zice maica-mii mereu...auzi, dar tu o amandna cand mai sparlesti si pentru mine...deci babutza se baga numai la din-astea hard...ori colcaie zaharul, ori nimic! e super haioasa, a fost arhitect la viatza ei si daca o auzi cum povesteste , mori de ras...hai, worm up si nu te necaji, ca nu e chiar asa grava situatia!

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mamip, tinem pumnii pt randunelul tau!!! sa aiba bafta maxima!!

lyvy, draga mea, la cat de capiata am fost, am uitat sa ii zic la bebe IRIS, BINE AI VENIT, bebe mult asteptat!!!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sovi, nu este nicio problema daca nu te duci la primul curs.
Doar sa anunti sa nu te astepte

Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Iris bine ai venit!!!
Felicitari Livy!!!

Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14