Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Naty ti-am dat PM. 
Kya
35+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Ce m-am distrat cu ken-lee-urile!! 

Luny, Ursulica, multumesc pt raspunsurile despre curs.
Mami, imi pare tare rau ca nu ne vedem maine :( Da plec din Bucuresti. Nu pange, ne vedem data viitoare. Eu le-am trimis email ca nu vin, sper ca l-au primit si sa nu ma asteptati.
Distractie placuta diseara..
Rox, burtica ta e ca tine de finutza! 
Ancian, bine ai venit pe crenguta! Da-i cu mesajele, nu te lasa, ca sa scapi de moderare. Pana la 10 mesaje or sa iti apara mai tarziu si nu prea o sa te vedem :(
Naty, super coltisorul cu zanutze :) Sa domneasca numai armonia acolo!
Maria, las, bine ca exista formula! Sa cresteti mari!
Ariel, iti doresc rabdare de chinez batran, ca tot ti-ai exersat-o la dezlipirea tapetului...
Gudinde
ce mai viroza! iar ma pun pe echinaceea, macar sa am un confort psihic ca fac ceva... Sanatate maxima!!
asta-ti mai lipsea, pneumonie...
Zoze, de iesit iese cu ochii albastri, da ar fi dain ca si peste 1 an sa ii aibe tot asa. Felicitari pt lipsa de probleme cu sugaciosul.
Luni,
pt inducere :P
Delfinutz, si zi-i asa, zambetul pe buze, huh?
da-i inainte cu tupeu! Sa aveti parte de multe zambete si la voi in casa! 
sovi
33+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
luny spune:
SOVI, pai ia vezi ca ecam aiurea cu analizele alea, ai platit aproape 1,5 mil, nu? deci si culturi si secretie!..uita-te pe site ca sunt preturile trecute sivezi ce lipseste..sau stai, cat e consultatia la dr tau?..cel mai bine confrunta cu preturile de pe site si dak nu ti-a recoltat ceva, mai bine fa-le acum sa nu fie prea tarziu, eventual streptococ...eu le-am facut la clinica de la Unirii ca e mult mai aproape!
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Luny, recoltarea asta n-are a face cu consultatia. M-am dus la o ginecologie de cartier, platit 110 ron, primit in schimb ce am scris mai sus. Fara consult, doar recoltare
sovi
33+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
luny spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Luny, recoltarea asta n-are a face cu consultatia. M-am dus la o ginecologie de cartier, platit 110 ron, primit in schimb ce am scris mai sus. Fara consult, doar recoltare
sovi33+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
ok, credeam ca la Medlife e treaba asta!

LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
tot incerc sa va prind din urma, dar nu reusesc, asa ca va scriu.
In primul rand va multumesc din tot sufletul pentru ca v-ati gandit la mine si ati fost alaturi de mine.
Pe scurt, am avut o nastere naturala,venita natural, travaliul a iceput pe la 17.30-18.00,expulzia a durat 3 min, ultima ora a fost criminala, la 20.50,am vazut bebelina,oricum voi reveni cu detalii.
Livi
+40+6 zile
Iris Miruna
Pozele mele
Simo27 spune:

felicitari LIVI,sa va traiasca IRIS-MIRUNA!!!

Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Maria,sa vezi ce grasunel o sa fie Tudor!sa nu te necajesti prea tare cu lapticul...si sora mea nu i-a dat deloc laptic de san bebelusului ei(ca nu a avut) si sa vezi ce mare si sanatos este-acum are 7 ani si e un urias-mancacios si nu avut nici o problema grava de sanatate!te
Adriuta,sa nu-l mananci pe bebele meu
,poti sa-l molfai
azi am fost si noi la control si mai trebuie sa-i tinem manuta inca 10 zile imobilizata...mi-e asa de greu sa il "manevrez" cu manuta ...off,nu mai pot cand il vad asa!stiu ca nu il doare tare,dar ma trec toti fiorii cand il vad asa,parca nu are manuta
...si s-a si iritat pe burtica,unde isi tine mana si se agita,se freaca de burtica
...sunt putin suparici!
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Roxana Claudia spune:
Zoze - la primul copil am avut lohii 6 sapt, ca la carte. Acum am aproape 1 luna de la nastere si sunt seroase, cum zici tu..cred ca si eu is norocoasa ![]()
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
bubu05 spune:
Iubitele, va scriu si eu repejor, ca sunt la smotru
, adica ma invart ca un *** intr-o caldare, mai sterg praful, nu prea pot sa ma aplec si ma dor talpile de stat in picioare...
Cand am intrat initial in casa m-a apucat depresia, dar incet, incet le scoatem la suprafata. Acum imi monteaza ciuveta si wc-ul la baie, accesoriile...am facut pipi in olita copilului, ca nu mai puteam, dar ce sa fac??
Felicitari Lyvy pt. bebe, sa fie sanatos, cuminte si papacios!
Hai Luny cu "inducerea" si cu bebica!
Am citit si eu tot, in timp ce ma odihneam. Fug acum, pupici multi!
Oana
33+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze