Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 17
bex spune:
Lore
m-a impresionat povestea ta...si cred ca intr-adevar epiusoadele astea ne dau experienta de viata...
Gabitzo, am scos papusa la plimbare, ne-am intalnit cu Anca si Sorana, care ne-a recitat in romana si franceza;) andreeei si mie, ca Daria dormita si Carina era prea preocupata de suzeta;))
Ioana scumpa, cred ca intre timp te-ai lamurit daca te-ai uitat la poze;)) ca explicatia Alexutei e prea prea., e ea o scumpa ca de obicei;) ne-am vaz de 2-3 ori deja;)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
balaceanu_l spune:
Salutare fetelor,
N-am mai intrat asa des pe net pt ca am avut niste probleme cu Alexandra,a vomat si a avut diaree vreo saptamana(nici acum nu e mai bn)si mai si voma,am fost cu ea la doctor ieri,si a spus ca sunt dincutzii
dar slabise din nou,a doua oara luna acesta;luni la cantar avea 6.9kg dar ieri a avut 7.53 imbracata,dar asta numai ca ii dadeam 2 mese(orez)pe zi,plus tzatza cat de des.Nici noaptea nu dormea asa bn,ca avea crampe.E atat de maraita ca nici la baie nu ma pot duce linistita,tot in brate ii trebuie.
Ziceam ca din toamna sa incep lucru dar nu stiu cum fac cu ea
Si ce le-a pus capac la toate e ca am sunta la centru de planificare familiala si mi-au spus sa mai astept inca 3 sapt(6 sapt in total)fara sex sa imi puna steriletul Mirena
si l-am cumparat deja.
Fetelor La Multi Ani cu intarziere Sarbatoritelor/ilor.
Va 
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
Gabriela77 spune:
Anca, eu nu am auzit de vaccinul acela, dar sincer nu prea sunt adepta vaccinurilor, in afara celor din schema obligatorie.
Asi, eu donez sistematic hainite si jucarii unei fundatii si unei tanti amarate cu 4 copii.
Co, ce frumoasa e Carina cu bretonelul ala...so frech...Je l'aime!
Loredana, imi pare rau de necazurile cu pitica. sanatate!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Alex eu am luat din cora nectarine.vreo 4 lei 2.. fara nici un gust. mai bine da-i caise sau piersici la borcanel pe care scrie bio. sau mai astepti.
nu am apucat sa vad Cari cu breton...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
CristinaGoji spune:
Lore - chiar asa cum zic fetele, nu-ti mai fa procese de constiinta. Nu cred ca exista vreo mamica, care sa-si priveze din proprie vointa, fara motiv, copilul de alimentul cel mai potrivit, laptele matern. cum ziceau si fetele, sanatatea si imunitatea copilul nu depinde doar de laptele pe care-l primeste, depinde foarte mult si de modlu de viata. Tu ai avut doar ghinionul ca David sa fie alergic la proteina din lapte de vaca, nu aveai de unde sti. La acelasi risc au fost supuse toate mamele care la un moment dat au hotarat sa-i treaca pe copii lor pe lapte praf. Nici eu nu am alaptat decat vreo 2 saptamani, si alea chinuite, si m-am simtit extrem de vinovata fata de copilul meu, dar a trecut, pentru ca am incercat sa-i ofer alte lucruri benefice pentru el si in consecinta am un copil sanatos (cu o exceptie, o malformatie congenitala, pe care nu as fi putut-o preveni in nici un fel, din pacate). Dragostea e cel mai de pret cadou pe care i-l poti oferi copilului tau, altele nu mai conteaza pe langa asta.
Sara2007 - da,mi-am dat seama cine esti
, is bine, multumesc de intrebare
, atata doar ca astept cu nerabdare sa nasc!!! ![]()
Adriana - cred ca-i prieste foarte bine lapticul tau Alexiei
si nu ai de ce sa-ti faci grija ca mananca putine solide.
Co - nu eu eram cu trucurile de dormit toata noaptea, ca noi am avut parte de prea putine nopti din astea ![]()
LA MULTI ANI RALUCA!!!
LA MULTI ANI DANIEL!!!
Legat de bb nr.3 sper si eu sa ramana in faza de gluma ![]()
Mami
35+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
soanso spune:
salutare,
am dormit fetelor cot la cot cu Sorana,adica vreo doua ore jumare...sunt fresh acuma...
ma bucur ca m-am intalnit azi cu Co si Andreea si scumpele lor fetite,
co deci asa ti-a placut momentul artistic al Soranei
vai lore ce experienta traumatizanta....nici nu stiu ce sa zic am ramas fara cuvinte ,mi s-a fac pielea brrr.
Ioana,mami de Sara ,daca vrei sa ne vezi este pe prima pagina sub lista cu numele scris cu litere de tipat NOI ,POTI SA NE VEZI ACOLO SI SA O ROGI PE lORE SA TE TREACA SI PE TINE IN LISTUTA SI PE MONTAJ.
pupam pe domnisoara Sara scumpa si eleganta.
SOSO (20 dec 2005)
RAMONELLA spune:
Alex aici am pus poze cu masuta,am pus-o si pe Bea putin in ea,doar cat sa-i fac poze,dar asa statea saraca acolo,ca repede am luat-o.
http://community.webshots.com/album/562779844pGwpsS?vhost=community
Si aici,am pus niste poze noi cu Bea,pentru cine are timp sa se uite.
http://good-times.webshots.com/album/561430857fOskQI?start=72
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
bex spune:
Ioana, uite am pus acum poze cu tunsa mica:) aspta sa ii cresca repejor;) sper ca Patrick sa uite pana creste mare freza asta a Carinutei
http://good-times.webshots.com/album/562779847GoqYiV
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
antoni spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Asi-ti-am trimis PM.ce-ti face nazdravanul?
Ramo-felicitari pt masuta, esti happy,asa-i?
Gabi-hm,si la piti ii place dovlecelul mult, dar si spanacul si broccoli tare. incercati-le.nu-ti face hmmm dupa fiecare lingurita? ca a mea cam asa face,hihi,cand ii place ceva.
Ioana-ce faci? ce-ti face scumpica?Doamne,parca ieri a fost ca eram la Neo Gym si povesteam de nastere,hihi.
Anca.b-scuze daca ai scris si nu mai stiu,dar ce probleme ai ca sa trebuiasca sa fi operata?multa sanatate iti doresc!
legat de vaccinul pt enterocolita eu nu am auzit,oare chiar sa fie,si oare nu poti face complicatii?ca la orice vaccin?apropo,stiti careva daca exista vaccin pt herpes simplex?
fetelor,eu sunt tare suparila,maine dupa-masa o duc pe piti la soacra ca duminica ma duc la Oradea,gata cu binele,sunt tare nacajita,cand o vad ce scumpa e ma apuca plansul,ies sa nu ma vada,imi infund capul in hainitele ei sa le simt mirosul si parca ma ia deja un dor nebun dupa ea,si inca nici n-am plecat.imi vine sa las toata faculta....parca deja imi lipseste mai tare decat mi-a lipsit pana acum cand eram plecat.cum voi rezista?cand ii vad zambetul...sunt innebunita.NU vreau sa plec.asa m-am saturat!
ce mult mi-a placut de fazele ce ati povestit cu suptul,ce mi-as fi dorit si eu sa trec prin asta.si mie tare mi-a placut cand sugea scumpica.noaptea dormea lipita de mine ca o sarmaluta,daca cumva ma trageam un pic de langa ea,sa nu o deranjez,ma cauta,se lipea de mine si dormea mai departe.ce frumos e sa fi mamica!
va pupic,ma duc la iubitii mei,cat mai pot.ce bine de voi,ca puteti sta cu piticii fara probleme.si eu vreau!
Meli+
Timea-Larisa
http://community.webshots.com/user/melindapapp2005
am mai pus cateva poze noi cu iubirea mea