Gravidute si mamici de CLUJ- 64

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO de abea astept sa mi spui cum e masutza ,nu mai am rabdare pana o primim si noi
Tu fetelor dati mi va rog o idee ,am comandat de la Quelle niste stelutze ,ingerashi etc ce se lipesc pt perete ,desi au un fel de banda adeziva nu e buna de loc ca pica dupa ce le lipesc ,iar cu super glue parca n as incerca
LORE puiutzule ai fost o mamica f curajoasa si ai incercat tot ce ai crezut tu ca trebuie ca puiutzului sa i fie bine ,asta a fost cu lapticu ,bine ca ai un flacau sanatos si de frumos nu mai zic nimic
esti sigura ca nu mai vrei un bebe ?
IOANA mi o imaginez pe Sara cat e de scumpa cand trage de bluzica ta ,draga de ea
CO adica BEX e o tipa tare frumoasa cu ochisori albastri si bruneta ,uita te la pozele ei si sigur o recunosti
Tu fetelor Tiadris sub nici o forma nu mai doarme cu noi in pat :((
adoarme numai in patutzul ei

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA B felicitari pt puiutz
asa mi de somn si mie

deci nu stie nimeni vreun instalator:(

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex daca ai facut cu lavabil in casa poti sa faci cu scoch sau leucoplast.Il faci dubluadeziv.Asta e o solutie rapida, daca nu gasesti banda dublu adeziva de cumparat,de ex la Denver pe Campului.
Daca ai var (cum am eu) nu ai nici o solutie.Si eu figurine si nu le pot pune ca nu stau.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Iuhuuuu,a venit masuta!!!Deja am montat-o.Ca n-am avut rabdare.Bine,inca nu o pun in ea,Doamne fereste,dar imi place s-o vad acolo.
ALEX e ca pe site!!!Imi place mult.Inca asta are picioarele portocalii,nu albastre ca aia,si e mai draguta.A fost 584 cu tot cu transport.Eu zic ca e bine,nu???Si e culoarea dorita de noi.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ramo, Alex, felicitari pentru achizitii!
Vezi,Lore, la asta ma gandeam si eu...bine ca aveti de unde(55*10-11 cutii)!Imagineaza-ti ca voi dati pe lapte cat dam noi pe chirie.Asa ca nu iti mai fa "mea culpa" ca nu ai de ce!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor daca aveti de dat hainute de bebelusi va rog sa-mi dati un pm.Sunt niste copilasi amarati care ar avea nevoie.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei: RALUCA! Si Daniel de Monica!

Noi, program incarcat, veselie mare…Azi am fost in parcul mare, am luat balon si ciocan din ala…ce incantare!!!! Am papat sos de dovlecel cu piept de pui, yamiiiiiii!!! Imi vine sa o pap toata cum casca ea gurita. Sara e tot mai afectoasa cu noi, rade cand ne vede, ne imbratiseaza, ne pupa, vai, ca ne topim!

Lore, este un program care calculeaza automat taxa de prima inmatriculare. O sa il rog pe sotul meu sa mi-l dea si daca se poate, ti-l trimit!felicitari pt masina! Frumos tare modelul!De invinovatit, n-ai de ce, esti o mamica foarte buna, cred ca fiecare am avea sa n reprosam cate ceva, dar de departe ne iubim copiii mai mult decat orice. Totusi, experienta ta, traumatizanta, n-ar trebui sa te faca sa privesti cu teama la un potential bebe. Ia lucrurile altfel. Acum ai mai multa experienta, intelepciune si cu siguranta nu va mai fi la fel de dureros!
Flory, felicitari pt bebe crestin! Sa creasca mare, sanatos!
Adriana, e foarte bine ca inca alaptezi, bravo!Felicitari pt mica iepurila!
Sis, ce face tunsica mica?
Alex, sunt binevenite intotdeauna sfaturile si recomandarile.Nectarine nu stiu daca sunt pe piata, si daca sunt, nu garantez ca au gust. Mai binesteapta sezonul.Eu pentru frcutele care nu sunt de sezon am apelat la borcanase.
Geany m-ai distrat cu vorba sotului!
Ioana, salutariSarei de la cealalta Sara!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, eu am lipit figurinele cu scotch dublu adeziv.
Gabriela, ce bine ca mananca pitica.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetelor, am o intrebare: voi ati facut careva bebelusilor vaccin anti-enterocolita? si daca da, a functionat?
Mie mi-a recomandat medicul de familie, e destul de scump, insa daca as sti ca functioneaza, nu as ezita nici o clipa. Decit sa risc sa-l vad prin spitale cu perfuzii...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

AAAA, si era sa uit

LA MULTI ANI PENTRU RALUCA SI DANIEL!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput