Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 11
redai spune:
Neata
La toata lumea.
Andreea dincolo nu puteam sa schimb fundalul.Aici nu am gasit muzica potrivita.
Ioana ce bine ca ai reusit sa faci mesajele.Acum sa imi dai datele sa te trec pe prima pagina si sa intrii mai des.
Meli,Ioana va rog sa imi spuneti cum dorm piticii vostrii. Al meu ma termina.Seata pana dupa 12 nu vrea sa doarme nicicum.Sunt terminata, si rupta de oboseala.Cat dorm peste zi?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
redai spune:
Fetelor care stiti ce inseamna taxa aia de prima inmatriculare?Adica, cum se calculeaza?Vrem sa imi schimb masina,un peugeot 607,si nu stim cum sa calculam taxa aia.Gabi, tu ai prmit masina.Il intrebi te rog pe sotul tau?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
dariandra spune:
Buna dimineata la toata lumea! - mai bine zis doar eu cu Lore suntem prezente la cafea.
IOANA - Imi pare bine ca ai reusit sa ni te alaturi.Ce face dulcica Sara?Tot asa ambitioasa cu mersul?
puisorul spune:
Ne alaturam si noi la cafea.
Azi-noapte a fost tare cuminte. A adormit la 10, s-a mai trezit la 2 la papa si apoi somn pana la 6.
Eu taxa mi-am calculat-o pe net. Asta era la inceputul anului trecut cand gasisem pe net un site unde se calcula taxa in functie de mai multe caracteristici ale masinii. L-am gasit cu google.
Sper ca azi va fi vreme buna, ca acum e un soare asa frumos.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
pufulet74 spune:
Buna dimineata si pupam fetele :)
Noi am avut botezul duminica si a fost simpatic de-a dreptul :)
La biserica vreo 10 minute Joshua s-a luat la intrecere cu preotul, adica a plins de zor, insa dupa aceea a fost extrem de cuminte, la restaurant a fost un scump :)
O sa va pun poze mai tirziu :)
Eu inca sunt ocupata cu socrii :)
Sper ca sunteti bine :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
mami_alexia spune:
Buna dimineata si de la noi!
Lore, in legatura cu taxa de inmatriculare gasesti mai multe informatii pe net, dar sa stii ca din iulie parca, se schimba din nou, asa ca vei gasi mai multe variante de calcul.
Elena, si eu consider ca parul e periculos sa fie inghitit, cunosc cazuri in care un fir de par de caine sau pisica, sau fie si de om au dus la operatie. Asta pentru ca exista riscul sa ajunga in ficat.
Cat despre caciulita...Alexia nu a purtat caciulita insa nu m-am documentat pentru asta, nu am ascultat pareri pro si contra..In maternitate am vazut ca ii lasa fara caciulita asa ca nu am folosit-o nici eu.Totusi nu cred ca e un lucru foarte grav daca se foloseste.Si noi am purtat-o la randul nostru.
Gabi, multumim de intrebare..Alexia e bine, ne chinuim cu dintisorii, iarasi ies doi deodata. I-am reperat, gingia e foarte umflata, acum asteptam sa o strapunga si sa scape de dureri ca sa ne putem odihni noaptea cum trebuie.
M-am speriat cand a zis Meli de doua mese de lapte pentru ca la noi, laptele inca e prioritar. Asta poate pentru ca alaptez si asa se intampla in cazurile acestea. Alexia mananca doar doua mese solide / zi in general iar in rest lapte. Nu pot sa va spun un program exact pentru ca nu are. Nu stiu cat manaca(cantitati) pentru ca nu am cum sa verific asta si nu am facut-o niciodata.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
Victo spune:
neata..
bb stefanut ii invita pe bbelusi la o portie de laptic..
iar mamica lui...la o omleta..ca eu mananc, dle..ca altfel cum sa rezist???![]()
![]()
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
neata:)
vad ca sunteti harnice de dimineata;)
Ioana, bine ai venit, in sfarsit:) cu dulceata ta Sara!
Lore, http://www.mfinante.ro/taxa_auto.html
va
pe toate:)
Nico, Cris? somati?
Asa, cred ca tu cristinutzo ai zis de trucuri de adormit copilul toata noaptea. Carina s-a trezit de la inceput doar de 2 ori/noapte pt vreo 3 sapt, apoi o singura data/ noapte. Asa ca am inceput dupa prima luna sa ii dau masa de noapte cu ceai si de la 7 sapt nu s-a mai trezit veci noaptea, bine cu vreo 2 exceptii cand am constatat ca trebuie sa maresc dozele de laptic din timpul zilei.
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
ALEX29 spune:
NEATZA fetelor
LORE esti o super mamica fiecare gresim ,lasa ca la urmatorul bebe stii ce sa faci 
IOANA draga in sfarsit 
tu fetelor vreau sa va zic ceva ,oricum fiecare face cum crede ,sa nu va suparati 
cand TUSITI sau STRANUTATI incercati sa nu mai duceti palma la gura ci bratzul ,pt ca de multe ori nu aveti cum sa va spalati si puneti mana pe bebe sau pe un obiect si altcineva care intra in contact cu ce ati atins poate lua microbul ,sper ca nu s exagerata dar eu tare mult m am bucurat cand mi s a spus
de nenumarate ori am vazut in parcuri persoane ce tusesc ,stranuta si ating obiectele cu care se joaca toti copilashii ,stiu ca nu se poate face mare lucru ,dar macar sa incercam
am pus poze ca sa intelegeti cum ar trebui facut 

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007