Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

MAV... CE FACI????

spune-ne ca esti bine....

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mirunico, am fost la 5 sapt si 3 zile si am vazut doar saculetul (am pus poze la semnatura, le vezi daca dai click pe ). Merg pe 29 martie sa-l vedem pe bebe, ma apuca niste emotii de pe acum.

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ce de vesti bune!
miruna 22 probabil ca tratamentul a dat rezultate, acum nu vreau decat sa aud ca ii bate inima.
Olivia26
mcrissa eu zic ca sunt cu siguranta doua liniute.
esaria bine ai venit! Este normal sa fii balonata, astea sunt simptome normale. Parca iti umbla in burtica bule de aer, nu?
maryb ce emotionant! Ce n-as da sa vad si eu inimioara! Varsta ti-a dat-o ecograful?
mav este totul bine, da?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc frumos pentru urari, si voua va doresc numai vesti bune sa aflati.

mcrissa, eu merg la Popa Mirela la Medlife. Te astept la odisee cu noi, da ?

anes, da, ecograful a aratat ca bebe corespunde la 7s+1z.

olivia, este intradevar emotionant, dar eu inca nu realizez ca voi fi mamica....

esaria, parca te-am vazut la un moment dat la aspirante, nu ? bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Pentru listuta imi trebuie DN, UM si DPN.

va pup dulce pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Am sa va povestesc cum am reactionat amandoi cand am aflat.
Eram in Cora la cumparaturi, sambata, si primim un telefon de la un prieten ca sotia lui a nascut o fetita,bun... eu bucuroasa si suparat totodata,... si dupa ce terminam cumparaturile, nu stiu ce-mi trece prin mi9nte sa fac un test...asa dintr-o data,...si ma duc, si cumpar testul femina, al meu sot imi spune ca voi fi iar dezamagita, eu nu si nu, il fac intr-o doara...si-l fac, doar ca nu am stiut sa-l citesc ma uitam unde nu trebuia.Suparat ca nu mi-a iesit nici macar dunga de control il arunc in torpedoul masinii, si plecam la spalatorie.Cand sa ajungem, nu stiu ce-mi vine sa ma mai uit o data la test si incremenesc.DOUA DUNGI!!!! Il arat sotului" Auzi,ii zic,cate dungi vezi?".El "Doua."Pauza lunga.Tot el"E de bine sau de rau",eu:"Depinde cum vbezi problema!"Tot, eu"Auzi ,cred ca sunt insarcinata!",el "ok.poate ar trebui sa mai luam un test de sarcina?"Si am mai luat unul.L-am facut in buda spalatorie de masini.Doua dungi!!! Nu-mi venea sa cred...si am mai luat unul, pe care l-am facut casa.Doua dungi! Va rog sa ma credeti ca nu am stiut cum sa ma bucur!Simteam ca sunt fericita, dar n-am putut sa ma exteriorizez(eu fiind actrita.)Eram amandoi ca intr-o piesa a lui eugen ionescu, teatru absurd.
Cand imi faceam teste si imi ieseau negative, tot timpul imi spuneam ca, in momentul in care testul va avea doua dungi, am sa urlu de fericire...si poftim la mine reactie!!!

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

am vazut, Olivia! lasa ca se face el mare!

anes, ii vei auzi inimioara! DD e mare si ne asculta rugile!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Ce mai fac ?
Fetele care au fost la eco si si-au vazut sambureii Felicitari!!!

Mcrissa,la primul meu test a doua liniuta a fost ca o umbra, poti vedea in pozele mele, dupa cateva zile am mai facut un test la care liniuta se vedea mai bine dar nici acolo nu era la fel de pronuntata ca linia de control, eu zic sa fii optimista, pt ca daca e si o umbra, esti

Noile gravidute, bine ati venit printre noi, sarcina usoara si bebe frumos sanatos!

6+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Da, am fost pe lista aspirantelor. Ce inseamna acele initialele ?

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

felicitari tuturor burticilor..dar..in special
felicitari maryb pt inimioara lui bb!!!!!!

Oana
16+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Maryb felicitari pentru vestile bune! ma bucur ca totul e in regula cu tine!
sper sa am si eu vesti bune joi.
abia astept sa merg si eu la dr.
ma cam doare capul si am o stare de nervi de imi vine sa ma cert cu toata lumea. de azi dim am mancat 2 mere mari si late ca mi-e greata cand vad mancare dar stomacelul meu cere si mi-e foame dar cand vad marul imi vine sa vars.
as sta acasa in pat dar trebuie sa merg la birou si sa fiu amabila cu toata lumea, sa merg la magazin, sa vorbesc cu oamenii si eu n-am chef! cine sa le faca!?
plec la bucuresti pe la 2.30 si am de mers vreo 3 ore cu masina. oooooooffffffffffff! vreau sa dorm.
Mav? unde esti? cum te simti?
bun venit noilor burtici!

Viorica6+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput