Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

Mi-am vazut si eu ieri printesa si totul e in regula. Mi-a facut dr si poze si mor de nerabdare sa o tin in brate. Ma uit zilnic la pozele ei!

Am uitat sa intreb daca s-a intors...nu ca ar conta prea mult...dar asa de curiozitate.

Mi-a zis dr ca ne mai intalnim de 2 ori in aprilie si a 3 oara va fi la nastere...Ce repede a mai trecut vremea.

Andreea27 felicitari ptr baietel! Ma bucur ca e sanatos! Lasa ca ii trece timiditatea cu atatea fetite frumoase in jur!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

uite inca o mamica fericita!

Lasa ca fac si io eco marti...cat mai e pana atunci? 4 zile? 96 ore? 5760 minute?????

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Vai Cleo ce bolundica esti!!!Lasa ca mai ai si tu putin si apoi o sa vezi ce bine o sa te simti!!!De cand am ajuns acasa la toata lumea trimit pozele pe mail si ma uit la ele din 10 in 10 min!!!!MAi ai putintica rabdare si ai sa-l vezi si tu pe bebe al tau!!!Te pupicesc!

Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Miss PArker: multumesc pt raspunsul cu dieta.
Si parca Dordia mi-a raspuns de regim. prima data am zis ca e complicat pt mine cu atitea cifre, dar apoi am mai citit si pare ok.
daca voi il recomandati, inseamna ca cineva a incercat si ca merge!

intreba cineva de caiul de zmeura: recomandat pt usurarea travaliului, se bea in ultimele saptamini de sarcina. cica, nu stiu daca e chiar adevarat

SilviaPop: nu fi depresionata. daca s-ar naste acum oricum ar trebui sa stai in spital cu bebe la prematuri, sa fie intepat in toate venele ca sa fie hranit, astfel ar fi invinetit, nu ar suge, nu ai putea pleca cu el acasa pina nu ajunge la greutatea de 2 kg cel putin, ai plinge innebunita linga el ca e asa de mic si asa de chinuit, cu branule infipte in minutele lui mici. apoi se infunda venele, trebuie intepat din nou din nou si din nou!. gindeste-te la asta! poate asa te mobilizezi si mai rezisti un pic!!!!

toate zicem asa ca vrem mai repede sa il vedem, dar daca imi dai alternativa asta nu merci! stau cu burta mare si grea pina la termen.
de fapt, daca ni s-ar indeplini toate dorintele noastre, ar fi un mare dezastru! dar Dumnezeu are grija de toate aceste lucruri, sunt in paza Lui si trebuie sa ne incredem ca ne va ajuta.

eu nu reusesc sa pun poze pe picasagoogle, nici pe albumul meu nu reusesc, habar nu am cum am facut pina acum, le-am exportat de pe picasa si le transferam pe web.
am citit cum a scris Gabitza dar nik! neuronul meu e plecat la plimbare.
azi ma duc si eu sa ma vopsesc,nu am facut-o de foarte mult timp.
in Romania eram mai cocheta. si la prima nastere m-am facut frumoasa inainte de a naste, am vrut sa iesa bine in poze! oricum aratam ca moartea ca eram palida, umflata, dar bucuroasa ca nimeni alta din spitalul ala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare..din nou!
Andreea,felcitari ptr.eco!
Silvia,bine ai revenit!fruntea sus!lasa ca nu mai e asa mult....apoi o sa vrei sa lenevesti un pic in pat,crede-ma.Ai grija de tine si BB.
Laura,eu m-am internat duminica(si tot duminica am nascut..),marti la pranz mi-a dat drumu'...la cezariana te tineau 3 zile parca..
Eu am fost la dentist...am scapat de data asta numai cu consult;peste 3 saptamani ne vedem sa 'rezolvam' o carie mica.Culmea..numai una!!!!!!!!!!!!
Am fost pana in mall si m-am uitat la carucioare..sotului meu i-a placut asta:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1069
Mie Graco imi place..numai ca au numai culori din astea..mohorate.Avantajul este ca se intretin bine..caruciorul sport eu l-am avut verde deschis si trebuia spalat des,altfel arata jalnic!
Ma rog..vedem noi...Oricum am mai luat ptr.BBlusa din burtik un sarafn de blug,o salopeta si niste pantaloni scurti..sper sa le pozez zilele acestea si apoi sa le pun pe contul comun
Acum va spun 'noapte buna' si sa ne auzim cu bine

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Multumesc fetelor pt incurajari. Adevarul e ca am stari in extreme. Azi simteam ca nu mai pot de singuratate, abia asteptam sa vina sotul si cand a venit a inceput sa ma enerveze si m-am ratzoit la el. L-am certat ca a venit racit si mi-e frica sa nu-mi dea si mie. Cica au probleme cu aerul cond, toata lumea a reclamat si nu se poate face nimic, aerul ala baga uneori prea rece. dar pe mine nu ma intereseaza, sa rezolve !!! Daca eram eu acolo se rezolva instant Am devenit foarte pretentioasa si intoleranta de cand am bb la bord. nici nu vreau sa ma gandesc ce le zbor pe alea de la gradi daca duc copilul sanatos si il iau bolnavior. dar mai e pana atunci..
Cenia, nu vreau chiar acum, e chiar imeprios necesar sa stau macar pana la 34 ca altfel medicul m-ar lasa sa nasc natural si mi-e tare frica de naturala, eu vreau ceza. Si nu vreau sa sufere bb, deci cam de la 36 sapt ies si eu din casa fara sa-mi mai pese de contractii. problema e ca nu mai pot merge de pe acum. cum ma ridic in picioare am senzatia ca tb sa merg la toaleta.
Andreap, ce mobila frumoasa! S-o stapaneasca puiutza cu mare placere :P
PS: Vrea cineva programarea mea la 3D pe 19 martie la Dr Albu?
Si mai aveam de dat( daca s-o putea) un loc la cursurile " first bebe"- incep marti 8 aprilie, ora 17.30, ca nu ma simt in stare sa ma tarasc pana acolo...

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Mi-am luat inima'n dinti si am facut o selectie de poze. Ar trebui sa numesc albumul: "evolutia kilogramelor mele". dar o sa continui sa pun poze aici pana devin cel putin la fel cum eram inainte de sarcina. Sper sa ma motiveze albumul asta. De abia astept sa pun poze si cu bb

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata burtici!

Cum reiese din semnatura suntem baietel.
Am spus adio la rochite,fundite si volanase cum vroia mami dar si cu samuraiul in devenire sunt fericita!!!!
Spre mai marea mea rusinica nu prea am intrat sa va citesc dar promit sa recuperez.
Din ce imi aduc aminte:
Gabiza, nu stiu cum sa-mi activez pm. Eu personal cred ca l-am activat dar nu stiu...

Cineva cu cateva capitole in urma ma intreba de unde vine puputi....
Hahaha, vine de la .... numele meu pe care sora mea nu il putea pronunta, Petruta. Nu ma intrebati de ce legatura are Petruta cu Puputi pt. ca sincer nu stiu cum copiii pot sa intortocheze numele in halul asta. Si ca o mica paranteza finutul meu ma srtiga Pashita,deci aceeasi marie cu alta palarie.
Nu uit si cum intru in concediu am sa scriu cate ceva despre minunata Japonie, am sa pun poze cu burtica si am sa fiu activa in fiecare zi.

MissParker in legatura cu kanji offff, secretul meu ca sa retin macar 300 de semne este sa le repet in fiecare zi, dar cum timpul nu-mi permite intotdeauna am lipsuri mari. Hiragana si katakana nu imi mai ies din minte dar kanji... Cred ca o sa invat asa cum trebuie odata cu samuraiul mic pt. ca atsfel pentru mine cu cat invat mai multi
kanji cu atat ii uit mai repede pe cei de la inceput.

Eu fetele mai am o luna si jumatate pana la concediu si la munca sefa mea a innebunit. Trebuie sa o invat pe o fata tot ce fac eu de 5 ani, si nu este usor deloc. Ea isi da silinta dar normal ca nu poate invata in 2 luni ce am invatat eu in 5 ani.
La voi, fetele care muncesc tot asa sta treaba, trebuie sa va lasati munca pe care o faceti la altcineva, sau la voi se munceste in echipa si toata lumea poate sa faca fara probleme ce fac ceilalti?

Pe mine din ce se apropie termenul sa ma intalnesc cu bebe asa ma apuca o frica si un gol in stomac...

Va pupic si burtici sanatoase la toate

Si maine va fi o zi
+24 mami de samurai in devenire http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Cenia, multumesc frumos pentru raspuns. Sunt curioasa cum va fi.

32+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

puputi, si samuraii sunt bine primiti!

fetelor, mai stiti ceva de aelita?

M-am trezit cu o alta pasarica: voi simtiti in ce pozitie sta bb? Pty ca acum mi se pare ca e undeva la orizontala... cand sughite da sub stomac si sub ficat, lateral. OLE! fifitsa cu coditsa capoasa ce am! (cu cine o semana, nu stiu). Pana acum a fo f. clar: statea cu capul pe vezica, un picior in ficat, unul in stomac; acum insa am indoieli. Lasa ca ne vedem la ecografie!

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fete

Cleo, te-ai trezit?
Eu savurez o posirca de decaf si citesc ce ati mai scris voi.
Mai eu am observat ca am arsuri fara niciun motiv anumne (in afara de sarcina, normal), adica nu de la prajeala, cateodata dupa un fruct, aseara de exemplu m-a rupt ..dupa niste paine calda de la carrefour. la mine Cleo mai trece cu gurite mici de apa.

Andreeap... exact carucior din ala as vrea si eu, ca nu mai trebuie landou.

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput