Imi place de altcineva !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Da,este un tata f bun.Am vazut filmulete,gesturi de tata.M-au marcat,mi-a placut.Dar il vad un tata pt fata lui,nu un barbat pt mine.
Fetita lui seamana izbitor cu mine cand eram mica..am inghetat cand i-am vazut poza.

Mi-a spus ca..meseria lui presupune intelegere.Lucreaza cu criminali,oameni rai,e sunat noaptea sa plece,are o echipa de condus.Nu multe femei l-ar intelege si l-ar sprijini.Dar ca,in afara serviciului e un om asa cum il vad eu.Mie ca om mi-a placut extraordinar de mult..dar poate nu vad in el ca mi-ar putea creea o dependenta..mi se pare plictisitor..cu toate ca suna aberant sa zic plictisitor cand omul e asa cult!
Cre-ca imi lipsesc ciomage in cap!!Doamne..ce spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Asta este cu totul alta poveste ... fiecare om este diferit .

AliVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Deci...tie nu-ti place un barbat linistit, realiza, inteligent , matur si care sa stie sa te asculte ... Tie iti place unul cu are sa te poti "complimenta" in voie , sa te bati, unul care sa dea cu pumnul in perete si care sa te invineteasca. Daca tipul nu te atrage nu-ti place nu zice nimeni sa fii cu el , dar totusi trezestete pana nu gasesti altul ca actualul si mai tarziu sa-ti para rau.

AliVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dahriana nu-ti cunosc povestea anterioara, inteleg ca ai fost casatorita si ca nu ti-a fost bine, n-ai avut copii. Acum ai cunoscut un barbat care te atrage, e un tip la care ai visat toata viata, dar are un copil si asta te impiedica sa gandesti ca ai putea sa-ti refaci viata cu el. Eu cred ca ar trebui sa te maturizezi. Streotipurile astea nu iti vor fi de nici un ajutor: nu ma voi marita niciodata cu un barbat care are un copil...vezi ca s-ar putea sa ii calci pe urme mamei, care indraznesc sa spun ca s-a cramponat de aceeasi idee: barbatul avea un copil. Eu as fi gandit altfel: era de admirat ca acel barbat isi crestea singur copilul, nu-i asa? Nu sa fugi de el si sa ajungi in mainile unui betiv...pacat!

Nu sunt aici sa judec pe nimeni, nu vreau sa intelegi ca o judecata vorbele mele, dar gandeste-te foarte bine ce merita mai mult in viata: linistea sufleteasca langa un astfel de om, "chiar daca" mai are un copil sau vesnica pendulare de a gasi omul pe care l-ai dat la o parte intr-un barbat fara copii...

Tu stii ce e in sufletul tau, tu stii ce simti si cum e mai bine sa faci, eu vreau doar sa-ti spun ca nu asta trebuie sa fie motivul esential pentru care tu sa nu vrei sa fii cu EL, faptul ca are un copil.
Multa intelepciune iti doresc.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

dar poate nu vad in el ca mi-ar putea creea o dependenta..mi se pare plictisitor..cu toate ca suna aberant sa zic plictisitor cand omul e asa cult!

si pe urma vii sa te plangi ca nea ala cu care esti acum nu te baga in seama.
get a real life,sis!

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

mihaela,nu am fost casatorita...am avut decat o relatie..nu spun ca inca o mai am,chiar daca locuim sub acelasi acoperis inca.
Pt ca,am luat destule palme si am fost injurata ca la usa cortului in toata relatia asta de 2 ani.
Tipul imi place,nu zic nu....Dar nu stiu daca ma simt in stare sa accept ce are el in spate.
Am totusi 22 de ani ...parca mi-as dori un barbat liber.Da,stiu ma cramponez de ideea asta.Dar mi-e greu sa fiu cu un barbat,care are o viata in alta parte.Poate gandesc eu prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uuuuf Dahriana, e posibil ca la diferenta de gandire dintre noi sa fie si cei 15 ani diferenta, omu' se coace intre timp....

Nu zic ca gandesti prost, e clar acum ca gandesti conform varstei. Numai sa nu apara regretul peste cativa ani...

Poate ar fi bine sa lasi lucrurile sa evolueze de la sine...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

mihaela,cu siguranta e si din cauza varstei mele...La varsta mea,oare cate femei accepta asta ? Chiar sunt curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Dahriana,

tu ce vrei?
Cauti "nebunia" in relatia cu cineva?
Atunci nu incerca sa justifici de ce e sau de ce nu e.
Daca era sa fie, te indragosteai pe loc si de 10 copii ai lui. Si totul era nemaivazut. Si fara cusur. Da'nici macar nu incercai sa-l evaluezi.
E, cu acest tip nu s-a intimplat "magia".

Daca vrei o relatia sezata, e omul potrivit.
Daca vrei una de ars douaj de mii de neuroni pe secunda, mai cauta...
Nu exista varianta buna sau proasta aici.
Nu poate nimeni sa-ti spuna ce sa faci.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Elise,ai dreptate.Nu imi arde neuronii deloc nici prietenia cu el si banuiesc ca nici o relatie cu el.Pt ca,ii place sa acorde timp persoanei cu care este,pt ca el spune ca,fiecare are nevoie de timpul lui,de hobby`urile lui.Si mi se pare ca,gandeste corect.Dar cum ma fac eu dintr-o femeie f geloasa,posesiva cum am fost,in ceva normal ? Sau...ar exista posibilitatea sa ma transform dintr-o data cand vad ca e altceva.
Prietenia cu el,am de gand sa o continui,pt ca pur si simplu ne face bine la amandoi.Ne simtim bine unul in compania altuia.
El in 2 luni va trebui sa-si aleaga un oras,dintr-o lista pe care a primit-o de la cei mai mari ca el..
Il va pune in post de conducere intr-un oras mult mai mare.Acum ...el vrea sa stie ce aleg eu.Ar vrea sa ma ajute sa plec de aici,ca i-am zis ca nu vreau sa mai raman in oras cu fostul.Ma pune sa aleg unde as prefera eu sa merg,sa ceara acolo.
I-am spus ca nu garantez o relatie..eu eram 99% sigura...dar na..
Oricum el vrea sa ma ajute sa plec de aici,in alt oras si sa-mi gaseasca el de munca acolo.Ca el are cu cine vorbi.Si totul fara sa-mi ceara nimic in schimb.

Mergi la inceput