Nou stil de viatza (189)
Raspunsuri - Pagina 21
oLo spune:
mie mi-a dat ieri un coleg solutzia pt a scapa de kg suplimentare: o tenie
vreau sa vina primavara!!!!! m-am satutat de palton!!! vreau sa-l arunc!!!
carmen ce esti tu! imi lasa gura apa cand citesc despre ce gatesti. Eu abia am timp sa fac cate o supa, si nici pe aia n-o mananca fetele. Daca ar fi dupa ele, am manca toata ziua paste si orez cu lapte.
sanatate maxima la toata lumea! Cred ca-i astenia de primavara care ne doboara pe toate, si ne face mai vulnerabile in fatza microbilor (pe care fii-mea ecologista vrea sa-i salveze)
P.S. Apropo de ecologie: tot fii-mea, mi-a propus sa nu o mai duc la gradinitza cu masina, ci pe jos, ca sa nu mai incalzim planeta! Din pacate facem juma de ora pe jos la ritmul lor de mers
mephala30 spune:
n-am putut sa dorm, ma chinuie o tuse groznica, seaca, .
Anda, aia cu anestezia o stiam, oricum, .
Cand mai gatesti ceva bun, dietetic, te rog sa ne spui si noua retetele. Ca sa nu-ti mai zic ca mi-a ramas gandul la micii aia de mistret...
Olo, he, he, ce te faci cu ecologistele astea, . Despre colegul cu tenia, ...
Louisea, , ramai la prietene. Cand iti uram ? Copilasi ai?
L_carmen, trimit un pm, week linistit si pupici lui Alex.
Criscosty, spor la curatenie.
Despre atmosfera de pe subiect, n-ai ce-i face, e ca vremea: schimbatoare.
Eftimie C. spune:
Salutare!Mai fetelor sunteti infernale!Cand ati scris asa mult?
Eu am fost azi la dr, dar adeverinta sotului e buna doar de sters la .Scuze, sunt foarte nervoasa si-mi vine sa ma bag in pat si sa dorm toata ziua
Acum astept sa vina barbateii mei de la dr sa vedem verdictul.Sper ca Edi sa fie mai bine si sa-l pot duce la gradinita de luni.
Incerc sa din urma.Am pregatit un kg de cafea si sunt prin zona.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Nu vreau sa o fac pe mironosita, adica nu sunt! si nu asta era intentia. A fost doar o clipa de sinceritate... luati-o cum vreti, asta e.
Oricum nu e un repros ci o constatare. Si nu, nu sunt suparata, de ce as fi? Va las caci rulez un prg si mi s-a umplut ecranul debigger-ului de mesaje. Bleah! Cah! Iack! Ce porcarie!
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
5 mil. de la TEO si pentru tine, pentru sinceritate.
Si daca tot veni vorba de sinceritate...eu cred ca trebuie s afim si noi atente cu celelalte fete c-asa e fair. Nu una vorbeste ca [TV] si alta sta si-asculta.
Na, uite cum m-ati scos voi din barlog.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)