Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nastad nu-ti face griji, nu v-am uitatNe-ar face placere sa ne dai mai des vesti despre voi, dar te intelegem.Rezolva-ti problemele si revino in echipa.
pentru mine de la mine, desi cum spunea si Carmen cred ca am devenit imuna Nu cred ca e cazul sa ma mai inscriu la concurs.La ultimul, n-am facut decat sa trag echipa in jos.Imi cer scuze Mamico ca ai muncit si slabit si eu v-am dus pe ultimul loc
Felicit echipa castigatoare si fetele care au slabit, dar si pe cele care, desi nu au slabit s-au mobilizat si au schimbat stilul de viata sau s-au apucat de sport.Ma inclin
Nu stiu ce sa mai spun.Asta e luna bolilor in casa mea.
Eu am luat tratament pentru gat si acum inca simt durere(dupa mai bine de 10zile)Simt ca o intepatura si am inceput sa nu dorm noaptea de durere.Am ajuns la concluzia ca e posibil sa fi inghitit ceva (poate un os de peste).Habar n-am unde ma pot duce si ce trebuie sa fac.
Sa se uite cineva in gat?Sa fac o ecografie?N-am nici cu cine lasa copilul...ca sa merg sa ma caut.
Am o perioada tare proasta si oricat de optimista incerc sa fiu, imi vine sa plang si sa urlu
Ieri am fost la un consult si cum momentan nu lucrez si sotul e asigurat la alta casa de sanatate mi-au zis ca nu ma primesc, fara nu stiu ce adeverinta...Am spus ca n-am timp sa umblu dupa adeverinta si am cerut sa intru contra cost si ce credeti...asa merge.Dar la dr mi-a spus sa merg vineri din nou si sa incerc sa aduc o hartie de coasigurat de la sot, ca sa nu platesc.
M-am saturatDupa ce ca astepti 2 ceasuri si inauntru stai 10minute, te mai si freaca cu asigurarea lor.Dar cei 10ani in care eu am muncit/contribuit si nu am beneficiat de nimic de la ei????
Si cum sa nu fiu nervoasa!?!Azi sotul a fost si mi-a adus o adeverinta, dar i s-a spus ca noi avand medici de familie diferiti eu nu figurez ca, co-asigurat la medicul lui.Deci adeverinta nu ma v-a ajuta prea mult.Sper sa-i fentez pe dr ca nu cred ca stiu ei exact ce si cum spune legea, dar nu stiu daca reusesc si trebuie sa platesc tot.
M-am hotarat ca dupa ce Edi se face bine si merge din nou la gradinita(saptamana viitoare), sa umblu si sa-mi platesc singura la sanatate pana ma angajez, pentru ca altfel mori acasa.Sau voi accepta un servici cu 5milioane, doar ca sa am asigurare .Asta in conditiile in care angajatorul e serios si plateste la timp
Sunt nervoasa!As impusca pe cineva, dar n-am arma.Saracul meu sot imi suporta toti nervii acum.Si voi la fel.
Gata, dispar.Scuze!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Cris ,spor la bicicleta.La inceput nici eu nu puteam sa fac mai mult de 5 minute , dar in timp am ajuns la 30 min ,cam atat imi ia sa fac 10 km. Eu am bicicleta din aceea in care stai in picioare (eliptica) si mi se pare mult mai greu decat la bicicleta medicala obisnuita.Cred ca nu calculeaza normal caloriile pt. ca la 10 km ,imi arata ca am consumat 100 de calorii,ceea ce mie mi se pare foarte putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sunt in zona.

Carmen nu ma inscriu la concurs ca as incurca fetele ca aici pe 23 e pastele si atunci e clar ca as manca nepermise daca am sa pot si poate fac si eu ceva bun dar nu stiu inca.

Mai Zuzilici si Tzuni cu ultimele puteri sa mor de nu va bat.Eu nici la dusmani nu as dori virus ca asta credeti-ma.Asa ca acusi pun batul pe voi.

Cuscra pai numai bine cu birou ca vine mara si fac lectii impreuna.

Mamica dulce asa cantar vreau si eu.

Carmen Eftimie nu profita ca nu scriu des eu zic sa pui punct la mese festive si sa treci un pic la dieta.Si sa stii ca la tine numai folosesc biciu ci bata din dotare.

Nastad da carnetul de soferi l-ai luat.

Tumpi pe tine trebuie sa te intreb ceva personal.Care sunt cele 3 ceaiuri care se beau pentru fertilitate.Si sa stii ca vantul l-am trimis eu la tine ce ai sa imi faci acuma?

Ruxandra ai rezolvat casa?

Delia sper ca nu te-a luat mai tare gripa.

Ola bine a catalogat copilul.

Anda vazut pozele si pot sa iti zic ceva slabatura

Vikinga tot inainte frumoase poze .

De Mara nu am ce sa va zic suntem la fel cu tusa rebela cu analiza la sange cu o valoare mai mica la glucoza si cu urina la fel dar totusi nu are infectie si mai repetam analize.In rest astept sa ma refac da numai stiu cand .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata, m-am trezit si tu Marilena m-ai facut sa zambesc.Esti o dulce.
Ma uitam pe geam si ma gandesc ca brazii astia tot pica din cauza de ceaiuri, numai sa le fac loc ca sa intre ceaiurile alea.
Ma duc sa-mi fac un ness sa ma trezesc de tot, am mai bagat o masina la spalat si ma apuc de treaba pana nu-mi ajunge iubitul acasa.
Marilena, tu cum te mai simti?
Eftimie sanatate multa.
Gata fug ca nu mai judec cum tb, imi tb ori un ness ori un Red Bull
Revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, voiam sa te invit la un ceai, vad ca ai aparut inainte de a-l face. Ce mai faceti voi? Te-ai tras in poze cu noua greutate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut! Eu am indigestie. Cre'ca nu mananc nimic azi. Poate slabesc. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mneatza si de la, mine. Am reusit sa citesc capitolul trecut si ce-am vazut?
Nastad ne spune poezii recitate de Oana. Cred ca te-ai topit dupa ce-a zis poezia. Bafta cu operatia si te-asteptam cu drag.

Eu is tare pe fuga. V-am citit pe toate dar cred c-am sa raspund mai tarziu.

Anda multumim pentru reteta de savarine. Pare tare rapida. Si tu arati super acolo in piscina. Nu stiu cine spunea ca sotul tau nu arara c-ar fi slab. La pielea goala se vede...sper ca nu faci concurenta cu el, care-i mai slab dintre voi, nu?

Delidana nu te-am citit in ultima vreme asa ca azi te trag de maneca si-ti spun c-am facut sport si-aseara. Asa ca eu ma tin de treaba serios. Tu? Esti ok?

Tlaura la cat esti tu de slaba 1kg. in plus sau in minus zau daca se vede.

MamicaDulce sincer mi-e teama sa ma inscriu cand vad ca mai rau ma ingras decat sa slabesc. Nu vreau sa te trag in jos. Poate cine stie reusesc sa slabesc de pe margine. Spor la mutat.

Mephala sanatate multa lui Iustin. Azi am vorbit cu sora-mea si mi-a spus ca pe nepota-meu (3 ani) l-a muscat un copil la gradi de mana de i-a dat sangele. Si altul l-a batut cand la prins la WC pana s-a pisat pe el. Ei, cum e posibi asa ceva domnule? Educatoarea aia ce-a facut? A citit presa? Ea n-a auzit ca copilul plange? Zau daca mai inteleg. Ce se intampla in Ro in gradi este absolut inadmisibil.

Ok, va acum si va urez o zi usoara.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by gusta

Sunt in zona.

Mai Zuzilici si Tzuni cu ultimele puteri sa mor de nu va bat.Eu nici la dusmani nu as dori virus ca asta credeti-ma.Asa ca acusi pun batul pe voi.

Marilena si Mara Augusta

Vezi, mai Tzuni (nu) ne iubeste...

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata!

quote:
Originally posted by ruxij

Salut! Eu am indigestie. Cre'ca nu mananc nimic azi. Poate slabesc. :))

vreau si eu!!

tinem concursul pina de Pasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen nu m-am tras in poza ca am gura umflata de la herpesuri mai ceva ca Angelina.Mi-as face una da imi e ca o sa sperii fotograful.Sa vad ce zice olandezu diseara daca are chef si pun eu ceva la gura.

Tumpi ma tin de prostii ca asa imi e firea .Eu altfel nu ma stiu.

Asa Zuzilici sa bagi la cap ca nu te iubesc dar lasa virusul ala sa se lupte cu mine.

Ceai e ce imi trebuie ca poate poate scot de tot capul la mal.

Cuscra fiecare km conteaza asa ca baga acolo si poate poate ajungi la mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput