Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by tumpi
Nastad, frumoasa poiezia Oanei.Cat despre permis, nu te descuraja, incearca sa te aduni si ai sa vezi ca ai sa reusesti.BAfta multa.

Multumesc!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003
sa fiu sincera e un club destul de omogen ca sa nu spun chiar semiinchis... si da, si eu ma simt pe dinafara... de asta nici nu ma mai stradui prea mult insa imi mentine dorinta de a persista in actiunea de slabire... si asta e ok!

hai mai, chiar asa? Nu te simti pe dinuntru?
Io zic ca o particica din fiecare formeaza clubul nostru.
E drept, nu stim toate sa adresam vorbe/incurajari fiecareia dintre noi (sau cel putin atunci cand avem nevoie mai mare), deh....nu vreau sa intru in detalii, dar...astea suntem noi.
Sanatate!

Mergi la inceput

Louisea, bine-ai revenit si multumim de site, ma uit si eu acum pe el.

Tumpi, parca tu ma intrebai ce mananc in post: ieri am facut o pizza de post cu ciuperci, masline, ardei rosu, ceapa si cascaval vegetal si gogosele. Azi am bagat la cuptor niste ciuperci cu orez integral si legume. Probabil va urma si-o negresa de post.

va multumesc pentru urarile de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by l_carmen2003
sa fiu sincera e un club destul de omogen ca sa nu spun chiar semiinchis... si da, si eu ma simt pe dinafara... de asta nici nu ma mai stradui prea mult insa imi mentine dorinta de a persista in actiunea de slabire... si asta e ok!

hai mai, chiar asa? Nu te simti pe dinuntru?
Io zic ca o particica din fiecare formeaza clubul nostru.
E drept, nu stim toate sa adresam vorbe/incurajari fiecareia dintre noi (sau cel putin atunci cand avem nevoie mai mare), deh....nu vreau sa intru in detalii, dar...astea suntem noi.
Sanatate!

Carmen bine punctat ca si eu azi m-am simtit pe dinafara in momentul in care am pus poza si asteptam sa aud orice nu conta si critice erau bune dar sa vad ca s-au uitat cineva la poza mea si chiar aveam nevoie de incurajari sa merg mai departe.Dar asta e nu poti fi la toti pe plac.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

MEPHALA, multa sanatate puiutzilor!

VA pe toate si va doresc WE placut!( trebuie sa inchid ca ma cheama sefu` si nu stiu cand mai pot intra).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

AZi noapte la 3 aveam 39 febra. Ma doare gatul de moooor si tusesc ca o vaca.
Meri deocamdata a scapat neatinsa. Ii dau cate ceva preventiv.

Gata, mergem in pat la caldurica!

Zuzilici, Meri are 85 cm, da' inca nu are 2 ani... :) Oricum 1.70 ni i-am asigurat

Sanatate bolnavioarelor si salutari alora care nu se simt bagate in seama suficient.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Gusta , eu am vazut poza, dar e prea intunecata si nu vreau sa gresesc cu vreo parere.
Asa ca fa-ti una mai luminoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Gusta, io ti-am vazut TOATE pozele. tot-tot-tot. ai slabit mult si mi-a placut enorm de mult de fetita ta, e foarte frumoasa. se pare ca din combinatii de rase, ies intr-adevar cupii frumosi.

Mephala, please imi dai si mie reteta de negresa de post? multumesc! dc se poate asa cu niste esplicatii ca ptr fraiere rau cind vine vorba de faina.

Louisea, mai tii minte cind stateam pe chat? ... acum citiva ani ... ce vremuri. io pe site-ul ala nu ma uit ca oricum n-as rezista in veci sa-mi numar caloriile. eu slabesc destul de usor dc maninc putin, da' nu poci sa maninc putin. io maninc mult frate. toata lumea se sperie de marimea stomacului meu. n-am fost niciodata o lady ...

Mergi la inceput

Tzuni, si tu racita? Mai, mai, vad ca tot mai multe persoane sunt bolnave. Sanatate!

Marilena, sunt convinsa ca toate fetele s-au uitat la poza, dar multe au ramas doar cu privitul. N-au facut nici un comentariu, si vorba ta, nu inteleg de ce...

Nastad, week. placut si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Sper ca nu s-a inteles ca eu ma simt pe dinafara.. ca nu mai simt Poate ca´s mai nesimtita de felul meu

Liris imi amintesc.. chiar ca ce vremuri de mult apuse Sper ca totul e ok cu tine si hai mobilizarea

Gusta si pt Mara si multa sanatate la amandoua.. Da ce mult ai slabit Bravo tie si tine-o tot asa
Sper sa vb curand ori pe ym sau pe PM ca si mie mi-e dor de tine

Carmen merci .. Multa sanatate si puilor tai si tie Sper sa nu fie prea grav

L_carmen ca sa nu te simti pe dinafara..

Crys si Hopes

Sper sa va fie folositor site-ul daca nu zilnic macar din cand in cand

Week-end placut fetelor care nu mai intra

Mergi la inceput