Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Chiar daca data trecuta nu m-a bagat nimeni in seama in afara de Carmen, vin iar pe la voi . In caz ca va intereseaza un program pe net in care tastati doar ce mancati in timpul zilei (toata ziua) si ce cantitate si el va calculeaza calorii si muuuuulte altele http://myfoodintake.com/pl.asp?p=1. Nu uitati sa dati Update dupa ce ati tastat ceva nou si cand sa calculeze. Puteti salva tot meniul zilei pe pc vostru ca Shortcut (unde scrie Day) sau in Excel (optiunea e in josul paginii). Trebuie salvat dupa fiecare runda de tastare alimente..
Eu il am in daneza si ma mai joc cu el In engleza nu l-am folosit dar ma gandeam ca poate va intereseaza, mai ales ca e ff usor de folosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Liris ai lav iu
Mephala imi pare rau. si multa sanatate la toti 3.
Louisea eu incerc deocamdata the daily plate. Multumim oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Louisea ce dor imi e de tine .Pup fata slaba si frumoasa.

Sa o luam in ordine Vikinga eu cred ca nu am fost inteleasa eu cu virusul am dat 2 kg jos restu este munca de 1 an de zile si crede-ma ca la 78kg cat am avut nu ma mai intorc.iar la sani am spus am rezolvat-o cu medicul.

Carmen eu sper sa ma mentin sa imi bag mintile in cap si tot asa.

Multumesc la fetele care s-au uitat la poza ,altceva numai am de zic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by louisea

Chiar daca data trecuta nu m-a bagat nimeni in seama in afara de Carmen, vin iar pe la voi .

'Mneata... de azi incep actiunea de reparare stomac... losec, etc dar am deja cu 200 g mai putin decat marti, probabil pt ca am dormit mai putin zilele astea si am stat pana tarziu la birou... - deh final de proiect!
De maine incep si alergarea si sper sa vad si o micsorare semnificativa a perimetrelor nu doar a greutatii...

Louisea... sa fiu sincera e un club destul de omogen ca sa nu spun chiar semiinchis... si da, si eu ma simt pe dinafara... de asta nici nu ma mai stradui prea mult insa imi mentine dorinta de a persista in actiunea de slabire... si asta e ok!
Am sa folosesc site-ul... chiar cred ca e interesant si folositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen multa sanatate la copii si sa se faca repede bine.nasol cu boala asta.

Ruxandra frumoase poze.

Mamica dulce eu cand eram mica imi puneau ai mei pernuta electrica cand spuneam ca am dureri de ureche.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Luiseamisto site-ul mai greu cu ambitia
Mamica Dulce, cand eram mica ai mei imi puneu un saculet de sare fierbinte si puneam capul pe ea. Cica ar avea nu stiu ce efecte. Oricum e bine sa-l vada un medic.
Carmensananatate multa...Eduard al meu e cu muci de vreo 3 zile iar. Deja m-am saturat si m-am si invatat. Din pct asta de vedere astept sa vina vara.

Gusta te apreciez ptr. perseverenta. Eu nu gasesc deloc resurse
Tlaura, Rolo, ce faceti fetele

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

l_carmen sanatate multa, ai grija cu stomacul, dar asta cred ca stii deja. Si eu am avut ulcer, am avut 2 nise,acum sunt bine, dar dupa un an de tratament. Eu am baut mult ceai de papadie, un doctor mi-a sugerat sa beau in loc de apa si asa am facut. Incearca, te vei simti garantat mai bine. Numai bine, sa te faci repede bine
Carmen multa sanatate, tie si baietilor.
Louisea multumim ptr. site
Cuscra Cum iti mai este? Ce face nora mea?
Rolo

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hopes sanatate lui Eduard.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari!

Marilena, arati ft bine, si doctorul si-a facut treaba super! mie imi place acum cum arati, ininate parca erau prea mari! iar cretulina e frumusica foc!
Ruxandra, frumoase poze, mie imi semeni cu o tipa ce participa acum la germany's next topmodel, nu e asa mami dulce?

ma pun sa calc si n-am nici un chef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Delia, unde esti? ce e cu tine ca nu dai nici un semn? ocupata sau tot bolnavioara?
Crys, multumim de cafea, o fi de la timpul asta durerea de cap!
Laura, ai fost la analize?

Mergi la inceput