Azoospermie - cap 16 -
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
pisix spune:
Uuups, am asa o fixatie cu inhibina asta ca am dat pe-alaturi
Miki da eu iti public poza in costum de baie. Haaa ? Ce mai zici acum ?
Sincer nu ma omor cu gatitul, nu doar cu gratarele.
Iyoana - ooof, da stiu cat de usor e sa te ingrasi, eu cred ca as putea pune intr-o saptamana tot ce am dat jos asa ca ...tre sa fim atente
Fetele azi-noapte (mai spre dimineata ) am facut Pregnyl asa ca am scapat de injectii tura asta.
Si voiam sa va zic de legatura care se creeaza intre mine si sot zilele astea... Noi oricum ne iubim f tare si avem o relatie super si sotul meu e f atent si tandru ..dar zilele astea (ca si la primul FIV) a devenit asa protector si parca numai in brate vrea sa ma tina ... sa ma mangaie ...sa ma protejeze ... Cred ca va fi un tatic exceptional !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki-miki spune:
Pisix am si eu o poza in costum de baie cu motan cu tot
.
Na ca ma facusi sa fiu invidioasa pe atentia motanului tau, eu cand o sa fiu inhibel/ stimulel cred ca o sa fiu singura.
Amzulici o sa vezi tu ca o sa fie bine de data asta. Ti-a gresit tratamentul Marinescovici data trecuta de ai rasp asa urat. Eu cred ca anul asta lungim lista de gravidutze. Am eu asa un presentiment
.
Iyoana lactatele pe mine ma ingrasa si plus de asta imi cresc colesterolul care il am mare tot timpul. La branzica nu reusesc sa renuntz ca e favorita mea, mai ales dc e de oaie. Si zici ca-ti place de noi si ca te binedispunem
. Uite un pupic dulce ca esti tare dulcica
Miki
Anul asta pui de-un pui
![](icon_smile_approve.gif)
amzulica spune:
Pisix - la sot nu-i mai fac nimic bre, ce sa-i mai fac? - baga naturiste in continuare - aseara am si ras ca el in virtutea inertiei ia din toate borcanele de pe masa pastile si m-am trezit ca nu mai aveam io omega 3 in borcan - il intreb de ce imi este borcanul gol - la care el zice: pai nu erau ale mele? Bine ca nu aveam si AC-uri pe acolo ca ma trezeam ca le lua si pe alea. Cine zicea ca sotul nu vrea sa ia bulinele? Al meu ia mai mult decat trebuie :-)) Deci lui nu-i mai trebuie inhibina B ca produce la greu si bine - sper sa se mentina.
Sa vedem acum cu ovarele mele cum va fi. Inhibina b va fi gata la 15 Aprilie la Bios - am facut-o azi - am intrebat de ce dureaza atat si mi-a zis ca se face la ei, e scumpa si aduna mai multe probe - ce explicatie - macar sa fie facuta corect analiza ca dupa ce ca e si asa scumpa...
Cami