Azoospermie - cap 16 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Uuups, am asa o fixatie cu inhibina asta ca am dat pe-alaturi

Miki da eu iti public poza in costum de baie. Haaa ? Ce mai zici acum ?

Sincer nu ma omor cu gatitul, nu doar cu gratarele.

Iyoana - ooof, da stiu cat de usor e sa te ingrasi, eu cred ca as putea pune intr-o saptamana tot ce am dat jos asa ca ...tre sa fim atente

Fetele azi-noapte (mai spre dimineata ) am facut Pregnyl asa ca am scapat de injectii tura asta.

Si voiam sa va zic de legatura care se creeaza intre mine si sot zilele astea... Noi oricum ne iubim f tare si avem o relatie super si sotul meu e f atent si tandru ..dar zilele astea (ca si la primul FIV) a devenit asa protector si parca numai in brate vrea sa ma tina ... sa ma mangaie ...sa ma protejeze ... Cred ca va fi un tatic exceptional !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisix
am si eu o poza in costum de baie cu motan cu tot.
Na ca ma facusi sa fiu invidioasa pe atentia motanului tau, eu cand o sa fiu inhibel/ stimulel cred ca o sa fiu singura.
Amzulici o sa vezi tu ca o sa fie bine de data asta. Ti-a gresit tratamentul Marinescovici data trecuta de ai rasp asa urat. Eu cred ca anul asta lungim lista de gravidutze. Am eu asa un presentiment.
Iyoana lactatele pe mine ma ingrasa si plus de asta imi cresc colesterolul care il am mare tot timpul. La branzica nu reusesc sa renuntz ca e favorita mea, mai ales dc e de oaie. Si zici ca-ti place de noi si ca te binedispunem. Uite un pupic dulce ca esti tare dulcica

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Va astept aici cu cate o lalea

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Pisix - la sot nu-i mai fac nimic bre, ce sa-i mai fac? - baga naturiste in continuare - aseara am si ras ca el in virtutea inertiei ia din toate borcanele de pe masa pastile si m-am trezit ca nu mai aveam io omega 3 in borcan - il intreb de ce imi este borcanul gol - la care el zice: pai nu erau ale mele? Bine ca nu aveam si AC-uri pe acolo ca ma trezeam ca le lua si pe alea. Cine zicea ca sotul nu vrea sa ia bulinele? Al meu ia mai mult decat trebuie :-)) Deci lui nu-i mai trebuie inhibina B ca produce la greu si bine - sper sa se mentina.
Sa vedem acum cu ovarele mele cum va fi. Inhibina b va fi gata la 15 Aprilie la Bios - am facut-o azi - am intrebat de ce dureaza atat si mi-a zis ca se face la ei, e scumpa si aduna mai multe probe - ce explicatie - macar sa fie facuta corect analiza ca dupa ce ca e si asa scumpa...

Cami

Mergi la inceput