Azoospermie - cap 16 -
Raspunsuri - Pagina 14
pisix spune:
Moni hai ca tu le stii pe toate, asta inseamna ca am putine ovocite, nu-i asa ? Cred ca maxim 3 ...
Valorile normale pentru faza foliculara (deci asta fara stimulare, pentru femei care au un singur ovul) erau in jur de 175 parca
arucs spune:
pup toate fetele
Pisix am si eu o intrebare,voua v-au spus exact cati au gasit,pentru ca eu sincera sa fiu atat de fericita am fost cand ne-a spus ca sunt dar nu foarte multi incat nu am mai intrebat nimic.
scuze ca nu stiu cine m-a intrebat de analizele sotului insa-i spun ca le-am facut la SANADORsi sunt urmatoarele:
ANTIHBs,ANTIHCV,Testosteron liber,TSH,FSH,LH,Prolactina si analize din secretie uretrala pentru Ureaplasma,Chlamydia si Mycoplasma.
Testela genetice le-a facut la spitalul Parhon.
anes spune:
copilutzu multumesc! Sa deDD sa fie bine! Bafta la marea intalnire!
ioana_p76 multumesc! Stiu ca este foarte greu, iar obsesia stiu ca este greu de depasit. Iti doresc putere!
Fetelor, va doresc multa putere sa va indepliniti visul!
Pisik06 spune:
Fetelor, va pup!
Am revenit si eu.
Miki, mercic, caut maine Tribulus la plafar, sper sa gasesc.
Pisix, te rog eu, nu te descuraja. Si mie mi se pare mereu ca "numai mie/mi se poate intampla", dar pe urma ma gandesc la copilasii bolnavi de cancer la 2-3 ani si imi dau seama ca altora li se intampla mult mai rau. Trebuie sa nu ne pierdem speranta si sa luptam.
Arcus, bine ai venit printre noi! Felicitari pt rezultate.
Maine am ultimele analize pt doar, ma prezint la BIOS la 8 dimineata. Poate mai intreb si de rezultatele alea care cica vin pe 2 aprilie, poate poate, ca sa mergem mai repede pt dosar.
Pupici la fete si o saptamana cat mai buna!
miki-miki spune:
Anes BRAVO!!! Stiam eu ca o sa fie bine. Nu te mai intreba ce e cu varsta, e bine ca e asa. E bb mai papacios, seamana cu tati, mai voinic. Sarcina usoara in continuare
Arucs felicitari pt gigei. Deci in iunie demarezi FIV-ul cu Tutunarul si Matei. Succes!
Pisix eu cred ca analiza aia e gresita. Si nu mai tine regim, mananca normal si bea f multa apa. Iar arginina aia nu cred ca e buna. Tb sa iei l-arginina de la Organika , simpla.
Copilutzu ai un FSH de invidiat pupiule. Il vreau si eu pe ala.
Fetelor, am ramas cu tuse magareasca si cu o sensibilitate. Mi-e greata de zici ca sunt gravida dar stiti ca asta nu se poate. Reteta data de dr de fam nu am suportat-o faceam alergie la unul din medicamente si am renuntat la ele. Acum ma tratez cu ce stiu eu si sper sa mearga.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Pisik06 spune:
quote:
Originally posted by Pisik06
Fetelor, va pup!
Am revenit si eu.
Miki, mercic, caut maine Tribulus la plafar, sper sa gasesc.
Pisix, te rog eu, nu te descuraja. Si mie mi se pare mereu ca "numai mie/mi se poate intampla", dar pe urma ma gandesc la copilasii bolnavi de cancer la 2-3 ani si imi dau seama ca altora li se intampla mult mai rau. Trebuie sa nu ne pierdem speranta si sa luptam.
Arucs, bine ai venit printre noi! Felicitari pt rezultate.
Maine am ultimele analize pt doar, ma prezint la BIOS la 8 dimineata. Poate mai intreb si de rezultatele alea care cica vin pe 2 aprilie, poate poate, ca sa mergem mai repede pt dosar.
Pupici la fete si o saptamana cat mai buna!
pisix spune:
Pisik – mare dreptate ai ! Sa fim multumite cu ce avem si sa vedem partea plina a paharului.
Miki – am facut o analiza vineri la IDS si una sambata la Bios. Nu e gresita.
Cat despre tuse, stii ca de raceala scapi repede dar tusea nu te lasa prea usor.
Arucs – se pare ca nu se poate spune atunci cand se face biopsia cati sunt , pt ca se extrage tesut (sau ceva de genul). Cam ciudat ….
Moniland spune:
Pisix, depinde cum evolueaza. Pentru un ovocit matur estradiolul este 300-400 pgr. Dar asta la sfarsitul stimularii. Mai ai ~ o saptamana de stimulare. Cati folciuli sunt? Cand repeti estradiolul?
pisix spune:
Moni maine abia fac eco ...sper sa fie mai mult de 1 ovocit
Nu stiu cand repet, sa vad ce-mi zice dr.
Ma intreb daca asta se intampla
1. din cauza ca am facut FIV prea repede
2. am tinut o cura de slabire prea drastica, cu f putine proteine si cu deloc grasimi
Varianta 3 e ca imbatranesc si mi se termina ovocitele ... Da nu vreau sa ma gandesc la ea