Azoospermie - cap 16 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

nusy eu daca va fi sa nasc, ma duc la euroclinic :-) arata ca un hotel si nu sunt asistente idioate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

mikishor AICI!!! Prezent!!!
Pupam fata sa-I treaca griputza!!! Insanatosire grabnicaaaa!!!
Nu am avut net-ulica de 4 zile …
Acum recuperam …. Citeam si ma minunam ce vrenucutze sunteti!!
Albinutzele mele !!!!
Pisik Bine-ai venit!!! Imi pare rau ca se mareste “gashca”. Dar… aici o sa gasesti linistea de care aveai nevoie!!!
Da .. la FIV se merge pe “fuga”. Trebuie sa fii insistenta!!! Si nu te intrista!!
Aaaa pup si mustati de celalalt Pisoc Toma necredincios(pisix)
Mamic Nusyc ce face bebelanul si ‘golanu ‘’ de motanu ‘!!!!
Sper ca nu il dai ..?? pup si mustatile lui!!!
IUCA tu parca faci FIV-ultz anul asta ?? Nu??? Din cate imi amintesc scrii si la FIV … Iti doresc sa fie FIV-ul orocos!!!

iyoana ,Moniland, Bytzi, Andrutzabirni,vrembebic, anes
Hai ca iar v-am diminutivit un pic…..!!!
Daca am omis pe cineva mii de scuze si mii de pupushori !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pup fetele!
Miki, sanatate multa multa!
Copilutz, multumesc de primire, am fost bine primita si la FIV pana la urma.
Yyoana, Pisix, oau, cata ambitie! Si eu am slabit acum 2 ani mult, dar acum am pus, si inca peste
Si nu mai am vointa deloc sa ma apuc...offf.....poate ma molipsesc de la voi.

Pana duminica nu ne mai auzim, va pup pe toate si sa va gasesc la fel de optimiste, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata!

Pisule pai sa ne traiasca finutii atunci !
Off topic: Eu mi-am luat deja rochita de nasa, dar am mai slabit intre timp, sper sa-mi mai vina bine pana in mai! Asta e cel mai mare risc dupa cura de slabire, cum spune si Pisik : daca renunt la cura de slabire, sa nu ma ingras si mai mult dupa aceea. Treaba e ca trebuie sa-mi intre in cap ca de acum incolo, voi avea parte doar de meniu de 600 - 1000 max de calorii / zi. La capitolul masurat indicele de masa corporala si numarat calorii sunt si eu experta! Asta e, macar sa merite!
Stii, m-ai linistit cu ingrasatul pe perioada stimularii: sincer, eu credeam ca e o regula sa te umfli, sa te ingrasi fara sa faci nimic. Dar cred ca, chiar si pe perioada stimularii, daca mancam totusi proteine (lapte sau iaurt degresat si carne de vita) dar cu garnitura de salata verde, nu are ce sa ne faca rau la...ovocite, corect? Adica nu trebuie sa-mi bag in cap ca trebuie sa ma "umflu" cu mancare doar pentru ca ma pregatesc sa devin gravida, nu?
De fapt, eu credeam ca pastilutele si injectiile de stimulare ingrasa...Sa inteleg ca nu e chiar asa...

Buna idee cu inhibina B! Doamne ajuta sa iasa bine analiza! Sau poate nu mai e nevoie...... Auzi, cand ai ET-ul, ca nu mai stiu, daca staim ca nu trebuie sa-ti facem galerie, am uitat...

Pisik - tu ti-ai facut analizele?

Mikilina cum te simti???? pentur bolnavioara noastra!

Copilutzule mare drag imi e sa citesc mesajele tale! fata mica si draguta! Cand incepi FIV-uletzul? Hai ca m-am molipsit!

Andra esti mai bine?

Fetelor, eu ma bucur rau de primavara asta, parca m-am lovit in cap, rad ca prostuta la fereastra si la soarele asta frumos!
Va pup si mai vorbim!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Pisix ati doresc bafta multa pe maine la eco si sa fie totul bine,te asteptam cu vesti bune
Mikisor nu ti-a trecut raceala? sa te faci bine draguto.
toate fetele
Pisix sper sa nu te supar ca sant asa insistenta dar daca ati aduci aminte sa antrebi de biopsie cat mai costa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Uffff fetelor am scapat de un stres. Am fost azi la endocrinolog si e ok! Mi-a spus ca Anti-Tg la valorile alea in conditiile in care toate celelalte sunt ok (TSH, T3, T4, ATPO) nu inseamna mare lucru. Si daca voi avea vreodata probleme cu tiroida voi avea cand imi va fi copilul la liceu Si ca nu e problema la FIV , nu asta e motivul raspunsului meu f slab la stimulare ci inhibarea fff mare care trebuie ocolita. Sa vad cum pun problema in stabilirea tratamentului de stimulare la FIV2 cu Cocei si M.
Am un zambet....chiar ma bucur de vestea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Iyoana, Anes, Miki, Nusy, Copilutzu,Ella, Bytzi, Pisik.
Eu sunt bine, astept sa vedem cand putem merge la Damian.
Pisix, avem o gigei in ejaculat.Canale obstructioanate...ar fi bine, dar nu cred.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisik te-am trecut pe listutza cu aproape azoo. Tb sa-i iei sotului tau si Tribulus Terestris. Uneva pe la capatul listei de analize LH e mic iar tu ai spus ca e bun. Dc cresteti LH creste si testosteronul.
Iyoana multumesc inca odata pt traducere.
Bytzi multumesc si tie , se pare ca te-ai documentat bine. Dc am nevoie de ceva din arhiva pe tine te intreb Analiza o primim in 2 sapt pt ca sangele il trimit la Buc si de acolo nu stiu dc il mai trimit in alta parte. Aici la mine e 90 ron Inhibina B.
Nusy cred ca cel mai bine e sa te supravegheze dantes si apoi nasti in Buc . Andicu parca a facut asa.
Anes asa tb sa fii , optimista. Ai sa vezi ca o sa fie bine.
Pisix deci veti face inhibinaB? Sunt tare curioasa sa vad ce rez o sa iasa.
Andrutza nu mai ofta pui. Din mesajele tale din trecut am inteles ca vreti sa faceti biopsia inainte de fiv. Acum vreti sa demarati FIV cu biopsia ?
Fetelor eu tot bolnavioara sunt, ceva mai bine decat acum 2 zile. Sunt infundatasi-mi vajaie ceva in urechi. Am uitat sa va spun ca inainte de gradinarit am facut curatenie intr-un spatiu de depozitare unde era mult praf si eu cred ca am luat un microb de acolo. Diagnosticul e ceva cu pneum...... si nu mai inteleg ce scrie. Sper sa-mi treaca in cateva zile.
Am cateva intrebari , Inhibina A ce arata? Dar inhibina totala? La mine se fac si analizele astea dar nu stiu ce arata. Voi stiti?

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata fetele!

mama ce zi frumoasa!!!!! e vineri! si maine e weekend! ce bineeee!

Mikisor tocmai am citit ca inhibina A face distinctia intre o sarcina normala si una anormala. Dar tu de ce vrei sa o faci? Ce ti-a mai trecut prin capsor?
Ai grija de tine si sa te faci bine repede!
Mai jos un link despre inhibina A, care amesteca franceza cu engleza si pare destul de complex...
http://www.wipo.int/pctdb/fr/ia.jsp?ia=US2005/029837

pupici!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Merci Iyoana, am vazut-o pe lista laboratorului si ma intrebam dc nu cumva tb sa mai faca sotzulache si alte inhibine
Multumesc pt urari, si eu sper sa scap in curand de raceala.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput