curaj

curaj | Autor: mony-k

Link direct la acest mesaj

buna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

da, e bine ca ai avut curajul asta... si e bine ca te gandesti la copil in primul rand.
hai sa iti "povestesc" o intamplare a unor prieteni de-ai mei: el ardelean lent, si "cu timp" (cum se spune despre ei), ea olteanca grabita si agitata. au fost 11 ani impreuna (din liceu si pana aproape de 30 de ani), locoiau impreuna, le era bine, insa lipsea ceva in relatia lor: casatoria, si ea vroia un copil, dar doar daca era casatorita ... vazand ca "domnul" nu se hotaraste... si ea, asa cum am spus mai sus, olteanca "cu tupeu" a facut tot ce trebuie pentru nunta: a rezervat restaurantul, a stabilit biserica, a dus la primarie actele care trebuie, a facut invitatiile... in fine a aranjat totul si... l-a sunat pe viitorul ginerica si l-a anuntat: "vezi ca in data de... la ora de... esti asteptat la nunta ta"... intr-un fel frumos, intr-un fel amuzant... probabil c trebuie sa-l cunosti foarte bine pe cel de langa tine ca sa faci asa ceva... oricum, cel despre care vorbeam a raspuns, ca "orice ardelean care se respecta" : "daca vrei mai asteptam..." oricum a fost de acord, si acuma sunt impreuna de ceva timp si le este foarte bine, si au si un bebe frumos.
daca ce am povestit vi s-a parut offtopic... sorry, dar citind randurile tale mi-am amintit povestea asta... nu am vrut sa jignesc pe nimeni, dimpotrva... si eu sunt olteanca, si iubitul meu este banatean (insa la origine tot ardelean e, si tot ca un ardelean veritabil se comporta)... noi doi ne amuzam foarte mult pe aspectele astea diferite intre "regiuni"... insa cu chestia cu nunta, el nu e chiar asa "lent"... daca s-ar putea maine am face nunta, si tot maine mi-ar face si doi bebe... familist convins... ce sa mai zic
inca o data: mult succes in continuare, si sa ai grija mereu de tine si mai ales de ingerasul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Monica tu esti asociat in firma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony-k spune:

alex_ioanid multumesc pai si el ''e lent si cu timp ''ca daca era dupa el....hai sa facem aia da lasa draga ca este timp ca doar mai importante erau intalnirile cu prietenii si activitatea lui cea mai importanta bautura si remy

dulcetica nu sunt asociat daca eram asociata alta era situatia.eu doar mi-am facut carte de munca si atat.si cu magazinul ala alte certuri ca inainte eu nu aveam nici o activitate si voiam sa ma angajez undeva si el zice ca lasa mai bine ne deschidem noi afacere si asa ai activitate.deci eu trebuia sa ma ocup de magazin.buun aducem marfa deschidem magazinul dupa care el zice pai fiindca suntem la inceput se ocupa el si dupa aia vad eu cum merge treaba si ma lasa pe mine.da de unde ca daca incercam sa fac ceva imi arunca in fata ca ce stiuu eu despre afaceri chestii din astea niciodata nu era bine ce ziceam

emilia 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pai ce pot sa zic decit bravo.Nu sinteti casatoriti si nu te-ai trecut in firma.Bine lucrat!Daca nu vrea nu-ti da nimic.Tare mi-e teama ca le pui de 40 de zile si-ti vezi de treaba.Inafara de pensie alimentara nu stiu ce o sa poti face.Inafara de bunurile firmei mai aveti si altceva?Case,terenuri,etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Orice sut in...dos, e un pas inainte.
Mie mi s-a intamplat rar sa aud sau sa vad o mama tanara cu un copil care sa nu razbata prin viata si sa nu spuna, in final, ca bine a facut ca si-a vazut de viata...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riella spune:

mony-k,mult curaj,nu-ti fa griji,si ai mai multa incredere in tine!incearca sa muncesti,poate mama te ajuta cu bebe,si vei vedea ce mult ti se va schimba starea de spirit!s-ar putea sa descoperi ca ti-e mult mai bine fara el,si sa infloresti!decat cu un barbat nepotrivit,mai bine fara!in mod sigur esti mult mai inteligenta decat te facea el sa te simti!eu te inteleg f bine,imi cresc singura cei doi copii,si imi fac timp si pt mine.pt asta sunt familia si prietenii,sa te ajute cand ai nevoie,sigur te vei simti mult mai bine daca iti vei acorda si tie putin timp(coafor,sala,un suc cu prietenele,vezi tu!)te pup,capul sus!

Mergi la inceput