Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Nu am mai scris de mult ptr ca nu imi mai merge calculatorul de acasa si pana ieri am fost in concediu. Insa de acum incolo o sa scriu mai des.
Noi suntem bine mersi, bebe e din ce in ce mai miscaret asa ca totul e ok.
Am vazut ca vorbeati de curbe de luare in greutate. As vrea si eu sa vad cum stau insa nu pot sa calculez ptr ca eu mai intai am slabit si dupaia am pus 5 kg. Eu zic ca stau destul de bine ptr 22 de saptamani.
O zi buna tuturor!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Gravidutze dragi va astept la capitolul numarul 44.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Dara , Bujo m-ati inteles gresit , nu ma deranjeaza ca nu ma baga lumea in seama , ci vroiam sa stiu ce cred , ce decizii , sau ce s-a mai intamplat la fetele la care am raspuns ceva , nu stiu cum sa ma fac inteleasa mai bine .
Ca suntem multe si nu pot sa va raspund la toate , stiu si eu nu trebuie sa imi spuna nimeni , ma interesa doar sa vad ce au facut pana la urma acele fete atata tot .
Si sunt relax , ma irita durerea asta de cap si de asta ar fii mai bine sa nu criu aici sa nu va transmit starea proasta .
Acu baui o cafea si parca ma ajuta , asa ca am revenit .

Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput