Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

de ce nu imi raspunde nimeniiiiiiiiiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mcoca, mersi de link, p-asta nu-l stiam. Eu imi urmaream greutatea dupa linkul data de madina pe muc cel mic. Si dupa calculatorul ala cica sint in plus cu 2 kile.
camy, bafta la discutie, sper sa mearga bine totul.
alina, mersi de urari, sper sa fie vreme buna acolo. Sa-nteleg ca si pe la voi e vreme urita?

Vad ca vorbiti la greu de miscari de trupe, asa ca vreau sa va-ntreb pe fetele din grupa mare: la inceput cit de des il simteati pe bebe? Ca eu parca l-am simtit luni, dup-aia de-abia miercuri, insa numai cind mergeam cu trenul catre servici. In rest pauza. Asa ca acuma ma gindesc ca n-o fi fost chiar bebe si ca mai am de asteptat.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai fetelor, imi e un somn de abia imi tin ochii deschisi. Tare le invidiez pe cele care stau acasa... Abia astept sa intru si eu in concediu dar mai am de asteptat pana la Paste.

Anna 21+ cu Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, eu l-am simtit pe bebe prima data (asa cum trebuie si spontan, fara haptonomie) la 19s. LA inceput nu il simteam in fiecare zi, cam la 2-3 zile. Acum da, il simt in fiecare zi dar nu tot timpu. In schimb duminica si luni a fost suuper agitat. Nu a stat o clipita. Cred ca stresul meu i se transmitea.

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor am vazut ieri un patut super tare, rosu cu bleumarin, dotat cu tote cele necesare la 3 mil
mi-a placut f mult si as vrea sa-l iau luna viitoare
vi se pare prea exagerat?credeti ca e prea devreme?

16s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Turturel, Barcelona!!!!!Mmmmmmmmm...soare , cald!!!! Vacanta placuta! Turturel, nici eu nu l-am simtiti pe bebe zi de zi, pana sapt asta.
Dma, tu ai facut TT? Ai facut si bitestul??? Eu am facut doar bitestul, dar nu am nici o mustrare de constiinta ca nu am facut si TT? Bafta maine. Aaaa...sa fii atenta ca ar trebui sa incepi sa il simti pe bebe, mai ai putina rabdare.
Mada, sa stapaniti sanatosi aragazul!!!!Somn uspr!!!

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by dma2007

fetelor am vazut ieri un patut super tare, rosu cu bleumarin, dotat cu tote cele necesare la 3 mil
mi-a placut f mult si as vrea sa-l iau luna viitoare
vi se pare prea exagerat?credeti ca e prea devreme?

16s+!

mie nu mi se pare ca este prea devreme. si eu as vrea sa le iau de acuma, dar sotul meu nu vrea sa cumparam nimic inainte :(. de abia a fost de acord sa cumparam un costumas pe care sa-l punem in bagajul bebelusului pentru maternitate :). cred ca va alerga tare mult cand voi fi in maternitate ca sa cumpere tot ce trebuie; va fi ca o

Mishuc 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina eu nu am facut bitestul, doar TT si astept maine raspunsul

16s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Pupici la toate burticile!!!
De doua zile ne simtim foaaaarte bine , sa fi incetat oare greturile si tot tacamul? si eu sunt tare nerabdatoare sa il simt pe bebe si sunt si mai nerabdatoare sa stiu ce este , dar pina la urmatoarea eco mai avem de asteptat.Maine plecam la tara sa respiram putin aer curat ,sa ne mai oxigenam creierasii. Abia astept , asa ce m-am saturat de atmosfera asta apasatoare din oras si de rutina de zi cu zi.
Despre celule stem ce sa zic nici mie nu mi se pare cine stie ce chestie, s-au luat atatea tepe in tara asta incat mi-e teama ca nu cumva si asta sa fie o mare teapa. DT si TT nici eu nu le voi face , mai ales dupa ce am citit diverse opinii ale celor care au facut.
Va pup dulce

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare gagici, asa greu ma urnesc si io azi sa fac cate ceva. Sunt lenoasa cum zice Boti.
Vleau ci io la intalneala...Deci 29 da? Buuuun. Si de acord si cu Herastrau ca m-am uitat pe harta si nu-i asa departe de intrarea dinspre Brasov Nu de alta da noi nu cunoastem Bucurestiu si pe sot nu-l urnesc daca nu e aproape de vreun punct cunoscut. Si cu traficu de acolo... Dar asa crek ma aduce, speram sa nu intervina nik. Insa eu as sugera in jur de 13.00-13.30 ca sa ajungem si burtoasele astea de pe afara.
Fetele bobocele nu va stresati cu miscatu. Nu misca o gramada dupa primele semne. Crek la toate a fost graduala indesirea suturilor. Si la mine tot asa o zi din 3 simteam si in special cand mergeam cu autobuzu si ma vibra motoru ala (se pare ca nu numai mie imi placea sa ma vibreze)
Dma du-te si cumpara, nu te gandi ca e prea devreme. Asa am vazut si io un carucior super acu vreo 2 luni la Chicco si am zis ca am timp sa-l iau si acu nu-l mai au si ma oftic de mor
Nati slava Domnului ca lucrurile merg bine. Tinem pumnii in continuare.
Andreea nu te stresa cu testele alea care mai mult te baga in boale. Nici io nu le-am facut si nu-mi pare rau. Cafea beau si io cate una pe zi, am incercat sa ma las da mi-e cam rau daca nu beau. Cu fumatu nu pot sa ma pronunt ca io sunt nefumatoare si avem cu siguranta conceptii diferite.

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput