Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cris si eu aseara am sunat-o pe mama disperata, ca pe 14 iulie o astept sa vina sa stea cu Galu, ca noi mergem la concert:) Si s-a bucurat teribil ca vine Leonard in Ro, pt ca si ai mei il iubesc tare...cand eram pustoaica ne-au invitat niste super oameni, foarte influentzi in NY, la un soi de "seara cu LC". Si ai mei au devenit si ei fani de atunci. Numai ca acum am vazut ca din TBD concertul a devenit...nul. Cica nu se mai tine...vedem! Eu vin si in parc..da' un suc ceva tot trebuie sa bem, nuuuu?:)

Sursula, ok, te trec pe listuta!

Vic ok, zice dr si noi tinem mortzish s-o contrazicem, ok?:)

Capri tu unde ai vrea..ca parca si tu spusesei Herastrau...

Mada imi pare rau ca n-ai mai dormit si nici n-ai sperante azi. Dar cine are aragaz nou la pranz?:) Diseara intru pe mess si-mi zici de Ari, ok?

Dara fruntea sus! Nu esti denaturata sau eu stiu ce..hai, nu mai vorbi asa! Or sa se termine si problemele, bine ca sunteti sanatosi!

Kimi bravo pt bebelina sanatoasa. Frumoasa burtoanca si mamica la fel!

Andreea simteam eu ca nu te-ai dus la 3d, nu stiu de ce. Si sa stii ca nu te cearta nimeni..ok, o mica bataitza pt fumat:) dar in rest nu te cearta nimeni. Sau, ma rog, uita-te acum cu celulele stem...suntem cumva impartite in doua: unele fete cred in asta, unele nu. Dar nu ne dam in cap, pt ca nu-i normal. Fiecare si le stie pe ale lui si nimeni nu e Fecioara Maria, ca sa poata judeca pe celalalt. Tin pumnii maine la eco, sa fie bebe bine-sanatos! Si poate daca intri mai des si vorbesti cu noi, iti trece si puiul asta de depresie pe care il ai. Ce zici? Eu te pup si ma gandesc la tine, sa stii! Si te astept cu vesti buuune!

Nati tu esti minunata odiseei, pe bune! Ai atata forta si optimism si curaj, incat imi pari ireala uneori! Si tocmai calitatile tale vor fi cele care te vor ajuta enorm. si sa nasti natural si sa ai un bebe absolut perfect! Va fi bine, o sa vezi! Te pup si sa stii ca esti zilnic in gandurile mele..zilnic!

Ana pai nu vezi ca fetele astea sunt timide si nu zic nimic? Uite eu propun sambata, 29 martie (de ziua colegei noastre Anna) la ora 12.30. Locatia insa va las pe voi s-o alegeti! Bebe Maria e miscareata tare, pt ca asa e felul ei. Nu trebuie sa se ingrijoreze sotul tau. Si a noastra e la fel..aseara d'aia o si inghionteam, ca prea tacea:). Fiecare bebe are un ritm al lui. Felicitari pt cele 99 de zile ramase! Sa tii amr-ul pe zile, e fain!

N-am chef de munca..delooooc! Dar trebuie, nu? Va pup pe toate si ne auzim diseara!

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Iar ma doare capul, fir-ar sa fie. Cred ca e si de la vreme.

Andreea, relax, nu esti denaturata. Du-te la eco, totusi, o sa-ti mai spulbere din nelinisti. Eu asa as vrea sa beau o cafea, cand eram gravida cu matei am putut sa beau de prin sap. 14, acum imi e in continuare scarba de miros. Asa ca bea tu una si pt. mine te rog . Totul e sa nu faci excese si cred ca nu faci.

Si eu vreau concert LC, dar am vazut ca de fapt cel din Bucuresti e anulat si ca pe 14 iulie are concert la edinburgh. Daca totusi se confirma ca vine sa imi spuneti si mie, va rog frumos

Nati, draguti japonezii, nastere naturala 100% uau . O sa fie totul bine, o sa vezi.

Mada, ce factura la gaze ...

Narcisa, as veni si eu la clinica aia, pe bune.

Eu ma dau cu crema avene. Mai mult din cauza ca nu miroase. Mai nou m-am infipt in trixera lui fi'miu, mi se pare cea mai buna, chiar daca e pt. piele atopica.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

narcisa, misto cu clinica voastra, si pe aici sint conditii la fel de bune, insa pretul nu e in nici un caz asa de mic. Ma rog, asigurarea plateste 90% din pret, macar asta e bine. Eu am avut o operatie de laparoscopie anul trecut si nota de plata s-a adunat la o suma mare dupa parerea mea, nu v-o spun ca sa nu va sperii, dar asta pentru ca tariful doctorilor a fost de fapt partea leului. Asta a fost prima oara cind am vazut rolul asigurarilor medicale, ca pin-acuma doar am platit si n-am fost pe la doctori, de data asta mi-am scos pirleala
Apropo, la voi, biri, cum sint conditiile?
marimar, desi dusul si statul in cada ajuta la contractii? O sa intreb si eu la spital ce conditii au, desi la nastere in apa nu cred ca am curajul sa ma bag. Insa de stat in cada probabil ca ar fi bine.
mcoca, dar tu esti trecuta bine de mijlocul sarcinii, nu e normala greutatea pe care ai luat-o? Sa stii ca nici eu nu maninc o gramada, cel putin asa mi se pare, insa tot pun o gramada de mine. Cred ca depinde de organism.
nati, felicitari pentru vestile bune, o sa-i dati de capat si chistului aluia. Bine ca bebitul creste si da din craci. Ce chestie cu nasterile in tarile astea, pe mine ma pune doctorul s-aleg, de parca eu as sti ce-i mai bine, in brazil te-mping doctorii la cezariana, iar la voi se merge pe natural 100%. Cite bordee, atitea obicee.

Ce-as mai veni si eu la intilnire !!!!

Fetele, mai am o zi si plecam la barcelona, iupiii, de-abia astept. Ca m-am saturat de vremea asta kkcioasa, numai ploi, cer innorat si vint. Iar la barcelona e soare si vreme buna, o sa ne plimbam o gramada, o sa vizitam si-o sa pap numai bunatati. N-o sa ma gindesc la kg cit sint acolo.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nati eu mi-am facut griji cand ai zis de nastere naturala pentru ca ai zis ca deja bebe e foarte mare, eu cred ca veti avea un bebelon peste 4 kg dupa cum evolueaza, si bebelonii mari se nasc mai greu natural, plus ca la voi sunt si complicatii. Ce am citit eu atunci erau numai site-uri din State si acolo nu avusesera niciun caz de CCAM nascut natural, tocmai pentru a preintampina orice urma de suferinta fetala, dar bebelonii erau mititei, unii chiar nascuti inainte de termen.

Oricum vestile la voi sunt foarte, foarte bune, si in ceea ce priveste stomacelul si inimioara, ramane doar chistul de pe plamani care ar putea sa ramana la fel dar cum bebe o sa creasca grasun , mare si frumos... Or sti medicii aia ce zic. As lua ca o veste foarte buna faptul ca ti-a zis ca vor sa te lase sa incerci natural, inseamna ca au vazut lucruri imbucuratoare acolo dar ei trebuie sa se tina "on the safe side" fata de ceea ce va comunica voua.

Monica 22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by the_andreea

Neatza,fetele!
SUN,esti o dragutza ca ti-ai amintit de mine .
....Ma simt putin pe dinafara,adica eu fumez inca(si am mustrari de constiinta din cauza asta)dar daca intru aici si spun,simt ca toata lumea ma acuza(si sincer nu fac fata la alte invinovatiri),beau cafea in continuare normal si probabil ca mai sunt si altele care imi scapa.In plus,eu nu am gasit aici doctori cu care sa ma inteleg,adica eu pana acum nu am facut nici DT,nici TT,nici eco morfo de dif trimestre,nici macar analizele de trim II nu a vrut sa mi le dea dr de fam;[.....].
Sorry daca v-am "deranjat" cu mesajul asta,dati vina pe hormonii de sarcina si pe faptul ca sunt nebuna,deocamdata fara acte .Eu oricum sunt in umbra si va citesc mereu.

tutror si multa sanatate la bebici

Andreea 26+ si Theona(27.08.02)

nu ai deranjat pe nimeni cu mesajul asta...
nu te mai simti atat pe dinafara. si nici nu te acuza nimeni.
si eu mai beau cafea din cand in cand....mie oricum nu prea imi placea, de fumat nu mai fumez pentru ca la inceput cand simteam miros de tigara muream.... acum in schimb parca as mai trage cate una, dar daca m-am abtinut atata ar fi pacat sa ma mai apuc...la cat costa si mai ales ca s-a lasat si sotul meu.
nici eu nu am facut DT si TT
am facut o singura eco morfologica in care mi s-a spus ca fetita e bine. voi mai face o eco in trim III si una inainte de nastere sa stiu cat cantareste bebe. nu trebuie sa-ti faci probleme ca nu ai facut toate testele de pe pamantul asta.

mishuc

Mishuc 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Nati, ma bucura mult vestile cele bune. Ce ma mira ca nu te lasa cu epidurala.

hihihi SUN, sper :)

Turturica, am 3 kg in plus . In trim 3 trebuie luat grosul, ca atunci creste bebe cum trebuie, pana atunci iei in mare parte pentru tine. Hai zi cat ai platit. Si mie mi-a venit factura de la operatie si m-a socat 4200. Bine eu platesc decat 27 (tv, patul sotului).

Fetelor am o lene de zile mari. E 11h30 si nu am facut NIMIC la lucru. In plus mai si plec pe la 4 ca merg la dentist.

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nati,ce bine ca bebe e bine!!!Poate ca pana la nastere, chistul s-o mai retrage.
Sun , pai tocmai de-acea am zis in parc, ca sunt terase cate vrei, mai ales in Herastrau.
Boti, bafta multa in continuare cu renovarile.
Cum adica sa anuleze concertul din 14 iulie a lui LC???? Si incepusem ziua atat de bine...

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am avut probleme cu net-ul si abia acum v-am citit. Multumesc pentru sustinere stiu ca se vor rezolva toate dar ma oftic ca s-a intamplat sa apara tocmai acum probleme imi doream o perioada linistita ,in care sa ma bucur de sarcina,asa a fost pana acum si sper sa mai prind pana la sfarsitul sarcinii.
Cred ca maine cand o voi vedea pe bebelina la eco o sa ma simt mai bine si o sa uit de toate problemele,sper sa ma calmez.
Pupici tuturor.

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

buna fetele!

am fost la eco BB e bine, are 146 grame! medicul a zis ca e grasanel!
am facut si TT si astept cu sufletul la gura rezultatul

16s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cica maine e gata rezultatul! am sunat acum
astept cu speranta ca totul e ok

oricum tocmai am aflat despre o tipa care avea toate analizele facute, dublu si triplu test ok si BB are down- groaznic

16s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput