Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!Ce vreme !!!! Mi-e un somn!!!!
In iulie concerteaza in Bucuresti , Leonard Cohen!!!! Ma bate gandulsa ma duc la concert chiar daca voi avea ditamai burtoiul...
Mona, ai grija de tine si incearca sa nu iti mai faci aatea griji. Toate problemele trebuie sa aiba si solutii.
Alina, 10 euro o pompa manuala de la Avent??!!! Pai aici sare de 2 milioane!!!
Sun, poate ar fi bine sa ne intalnim undeva intr-un parc( de exemplu, Herastrau). Acum sa zica si restul fetelor ce si unde le convine.
Dara, sa nu te mai superi si sa chinui bebelina.
Am vorbit ieri cu doctora mea si pt infectie urinara mi-a recomandat Uricol, ma intreba cineva( scuze nu am retinut cine ) de tratament si chiar se pare ca da rezultate.

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

Am trecut sa va salut pe toate, chiar daca nu va pomenesc aici numele, da ?

Si eu m-am decis sa optez pentru celulele stem. Mai ramane sa vorbesc si cu doctorul meu, ca nu stiu el ce zice si daca a mai facut asta. Azi merg la endocrinologie cu analizele si ecografia de tiroida si poate saptamana viitoare ajung si la gineco. Tot atunci as vrea sa atac si subiectul cu programul de 6 ore. Sper sa vrea sa-mi dea recomandare.

Dara, bafta la eco maine.

Anka, las-o mama mai moale cu munca! Mama da ce nesimtiti astia sa profite asa de tine! Cred ca esti terminata de oboseala... Ai grija de tine!

Gata, am fugit la treaba!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (23+ sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata mamici cu burtici mari si mici!
MISHUC-Felicitari pentru printesica!
BLUEEYES-Felicitari pentru nazdravan!Eu iau doar Elevit-care contine si fier.
ALINA-Sanatate multa mamei tale!
BIRIBU-
SUN-Si eu ma inscriu la intalnire!!!
ANKALAURA-Si eu gandesc la fel despre celulele stem!
NARCISA-WOW!Aia e o superclinica!Cu sampanie si trabuc.....:)
CRISTINA-si mie mi-a cumparat mama din Germania o pompa de san manuala cu 15 euro.Numai la noi preturile sunt exorbitante.

Sursula 18+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Narcisa, faina maternitatea. Eu te sfatuiesc sa iei si optiunile masaj + infrumusetare, ca sigur o sa avem nevoie sa ne ridice moralul cand o sa vedem ca dupa nastere am ramas tot atata :).

Sanule cele 20dekg, sunt estimarea doctoritei nu a mea :(((.

Mada .

Apropo de pompa de san, si aici Avent manuala e la 50euro. DAr am aflat ca pot imprumuta de la farmacie pe baza de reteta :) una electrica yupii. So, gata, nu imi mai bat capul cu asta.

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sursula, 15 euro in Germania!!! Iar Vicky, zice ca poate sa o imprumute de la farmacie pe baza de reteta , chiar daca pompa costa 50 de euro!! Pai aici o pompa ma buna este peste 2 milioane, deci peste 50 de euro...Clar, nu trebuie cumparat de aici...

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Narcisa,
Din cite am citit eu despre nasterea in apa ( am vrut s-o incerc de la primul copil dar cind m-am vazut cu contractii insuportabil de dureroase pt mine, dupa 10 ore de travaliu, am zis ca nu vreau nimic altceva decit epidurala si moasa m-a linistit ca e ok, o sa incerc nasterea in apa la urmatorul...la primul e mai greu..)
deci sa revin, din cite am citit, majoritatea femeilor care au incercat-o s-au relaxat in apa, unele au stat partial, doar travaliul sau o parte din el( nu e neaparat necesar sa nasti in apa, poti sa iesi cind e momentul impinsului), altele au nascut in apa. Sint si femei carora nu le place senzatia de a sta in apa in momentele acelea....

apa reduce din intensitatea durerilor, corpul se relaxeaza, mama are o senzatie de comfort fiind mai usoara in apa, colul se dilata putin mai repede DACA nu intri de la inceputul travaliului ci cind deja esti dilatata parca 4 cm...Copilul se naste mai relaxat, nasterea nu mai e violenta pt el pt ca e o trecere "smooth" de la un mediu acvatic la alt mediu acvatic, copilul nu respira apa decit in momentul in care e ridicat la suprafata ( bine, nu trebuie lasat prea mult in apa dar citeva minute e ok iar el e inca legat de placenta prin cordonul ombilical) si pielea lui intra in contact cu aerul.

La al doilea copil am stat mult acasa, sub dus si in cada cind au inceput contractiile mai dureroase si am simtit cum ma linistesc si ma relaxez, parca nu dureau asa de tare ... dar mental nu eram pregatita pt nasterea in apa asa ca atunci cind am ajuns la spital am vrut iar epidurala.

De data asta, a 3-a oara sper insa sa-mi reuseasca

fericita, 21 sapt cu bebe 3, surpriza

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza,fetele!
SUN,esti o dragutza ca ti-ai amintit de mine .
Eu ma declar oficial NEBUNA.Si sa va spun de ce: dupa ce ca am asteptat cu sufletul la gura eco de pe 29 (nu neaparat 3D )ca sa imi vad puiutul,cu jum de ora inainte de prog mi s-a pus pata ca eu nu merg,am intrat in panica,nu inteleg nici acum de ce si nu am mai mers pur si simplu.Apoi am plans 3 zile in continuu ca sunt "stupid idiot" dar nu mai aveam ce face.Pana la urma am reusit sa ma reprogramez maine din nou,tot la 3D si de data asta chiar merg,fie ce o fi.Nu stiu ce s-a intamplat at,s-au adunat multe,printre care si incapatanarea specifica zodiei si hormonii de sarcina(nu incerc sa gasesc explicatii).
In rest,v-am citit tot timpul,sunt la zi,dar...Ma simt putin pe dinafara,adica eu fumez inca(si am mustrari de constiinta din cauza asta)dar daca intru aici si spun,simt ca toata lumea ma acuza(si sincer nu fac fata la alte invinovatiri),beau cafea in continuare normal si probabil ca mai sunt si altele care imi scapa.In plus,eu nu am gasit aici doctori cu care sa ma inteleg,adica eu pana acum nu am facut nici DT,nici TT,nici eco morfo de dif trimestre,nici macar analizele de trim II nu a vrut sa mi le dea dr de fam;in plus la eco trebuie sa astept o luna pt o nenorocita de prog aici in Sb,iar acasa nu prea reusesc sa ajung,ca acolo nu ar fi probleme,ca mama lucreaza in spital si socrii la fel.Si cu cat va citesc mai mult,cu atat ma intreb daca nu sunt eu vinovata de toate astea,daca nu ar trebui sa zbat mai mult.Nu stiu....
Sorry daca v-am "deranjat" cu mesajul asta,dati vina pe hormonii de sarcina si pe faptul ca sunt nebuna,deocamdata fara acte .Eu oricum sunt in umbra si va citesc mereu.

tutror si multa sanatate la bebici

Andreea 26+ si Theona(27.08.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vicky, ideal e sa nu ai nevoie de pompa. Aia de la farmacie e naspa rau, iti zic eu ca am experienta ( e mare cat o masina de scris veche ) . Dar recunosc ca mi-a servit 6 luni jumate. De prescris iti e prescrisa doar daca ai probleme cu alaptatul, cel putin asa e la Nantes. Daca bebe trage bine, nu ti-o prescrie. Mie mi-au dat-o in a cincea zi la maternitate pt ca bb scazuse prea mult in greutate ... din cauza asta a trebuit sa stau 7 zile la spital. De data asta sper sa fie ok !

Sibylle saptamana 25

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetele!
E o zi atat de urata in Bucuresti,aveam planuri eu si sotul sa iesim in parc cu niste prieteni dar se pare ca vremea de afara ne-au dat planurile peste cap.
Ankalaura mi-a placut foarte mult cum ai abordat problema celulelor stem,ai venit cu argumente credibile.Eu voi opta sigur pt recoltarea lor.Indiferent de cati copii voi mai avea daca recoltarea e facuta la unul singur ii poate salva si pe ceilalti in cazul in care este nevoie.
Narcisa suna foarte interesant tot ceea ce ai descris despre Maternitatea Jane,important este sa ai un confort cat mai bun ca sa mai uiti un pic de dureri si sa te bucuri de bb nou-venit.
Fetelor am tot citit ca multe dintre voi folosesc sau au folosit la sarcinile anterioare Crema MUSTELA 9 mois si m-am hotarat sa mi-o cumpar si eu.Sper sa dea rezultate bune si la mine desi pana acum m-am ingrasat 6 kg.
Tecky 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Acum am terminat si eu sedinta si m-am grabit sa va citesc:)
Cristina si eu sunt fun Leonard Cohen, cel putin acum doi ani aveam pe laptop numai muzica lui si in fiecare seara cu el adormeam:)
Cand mai precis vine in Buc si unde tare as vrea si eu sa merg chit ca o sa fiu lauza si cu bebe mic acasa:p

Lori25+David

Mergi la inceput