Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Foarte bine Ankalaura ca esti asa de convinsa si ca gandesti asa , fiecare are dreptul de asi spune parerea . Nu e nevoie sa bati asa de tare cu piatra in piept .
Este greu de explicat cam tot ce vrem si gandim in cuvinte , eu cred si in Dumnezeu si intr-o putere divina , o mama natura , etc cum vrei sa ii spui si chestia asta nu stiu mi se pare cam fortata , dar in fine nu vreau sa intru in discutii mai departe .
Monica sigur este de inchiriat o pompa de san , trebuie sa te interesezi la moase sau unde mergi tu . Eu am sa cumpar una noua pe marktplaats de la o tipa care lucreaza ca verloskundige si avea 3 diferite , cu 10 euro vrea sa mi-o vanda pe aia de la Avent .
Daca te intereseaza pot sa ma uit cum se numesc celelalte 2 si sa vad daca vrea tot cu un asa pret si sa luam contact sa ti-o dau .
Acu ma duc si eu la culcare ca e tarziu .
Va pup , noapte buna !

Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuuufff, am venit si eu de la prima vizita cu obstetriciana. SUPER coola tipa. Mi-a placut tare mult de ea. M-a super impresionat cand m-a sters ea pe burta de gelul ala (si m-a sters bine). LA cate eco am facut e prima data cand mi se intampla asta :).

Bebelina e bine, ca de obicei in "moyenne" si se pare ca va avea la nastere 3.2kg, adica atat cat trebuie sa aiba un bebe mediu, la termen :)))).

Am intrebat daca pot merge in vacanta in mai si a zis ca nu mai departe de 2 ore de casa . Chiar si cu colul super mare si bine inchis, ea nu ma sfatuieste sa fac un voiaj mai mare. Heheh si la sfarsit proba cantarului : +9 ==> voi sfarsi cu 20kg mari si late . Nu va spun ca o data ajunsa pe patul de spital al sotului am plans o ora de ciuda. De maine gata, imi notez tot ce bag in gura. Mie nu mi se pare ca mananc mult dar cine stie???? Doctorita a fost destul de cool la faza cu kg, dar mi-a zis sa incerc sa nu iau mai mult de 2kg pana data viitoare, ceea ce mi se pare imposibil la ritmul ametitor pe care il am :(((((((.

Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, mi-au zis si azi la clinica faza cu incetinitul travaliului.Oricum, au zis ca e o optiune pe care o am la indemana, o pot folosi oricand, pot renunta oricand...

AlinaaaM, ce burica frumoasaaa!!!Nici tatuajul nu-i urat, esti chiar talentata!!!

Didi, sarumana pentru reteta...Cu albusurile ma pot risca la niste bezele

Anaxena, da cum faci, asculti numai tu sau pui casti pe burtica sa asculte si Maria???Stai linistita ca tot Maria e...

Sun, pai nu-ti spusai???Cred ca tu erai cu negrii aia la masasj cand a conceput-o tata lu Galu pe Galu...Ca numai el a facut-o, tu ori te uitai la maimutze cum faceau fuki fuki, ori te uitai dupa lizarzi...N-ai nici o treaba in schema asta, poate-ti iasa mai bine la urmatoru'

Monalac, o sa treaca si astea...Ai trecut prin zile mai grele.Si cu bb Codrin va fii bine

Vicky, bblina e bine, in parametrii normali, super tare!!...Nu cred ca ajungi tu la 20 kg pana la sfarsit, hai sa ne oprim pe la...16, ce zici???Nici eu nu mananc nu stiu ce dar tot pun pe mine...Asta e, ne revenim dupa

Va spun de clinica in mesajul urmator

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Asa deeeci, am fost azi in vizita la Maternitatea Jane, acolo unde lucreaza Mr.Lapte. Sa vedem conditii, preturi, alea alea
E intr-o zona super linistita, receptie frumoasa.Am pus si niste pozici pe picasa cu sala unde pot astepta cunoscutii, locul unde il pun pe bb dupa ce se naste, o parte din salon (in salon mai este o canapea unde doarme sotzul, prietenul, amantul sau cine te isnoteste), camera de travaliu cu baia...Cred ca am pus cam atat
Pretul ...undeva pe la 1500 de euro + tariful dr.Inclus tot ce inseamna - mama (camasa de noapte, tampoane, mancare, sucuri refrigerante, anestezist etc etc), bb (hainutze, scutece etc), cazare tata (sau insotitor). Optional (dar inclus in pret) - un pahar de sampanie pentru oaspeti, trabuc pentru barbatii care asteapta, o sedinta de drenaj limfatic cu masaj relaxant lombar (dupa nastere) si o sedinta de tratament estetic dupa nastere pentru intarirea musculaturii abdominale.
Bine, mai sunt si alte servicii dar trebuie achitate (tratament nutritional, exfoliere, bai aromatice si mai stiu eu ce figuri
Se poate plati in doua transe sau asigurarea poate acoperi 70% din costuri.
Una peste alta, mi s-a parut mai mult decat decent

Vad ca nu ma lasa sistemul sa pun pzicile pe picasa.Incerc maine dimineata.
Pup fetele si noapte bunaaaaa

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Aaa, si am uitat sa va spun...Ne-a povestit asistenta care ne-a plimbat prin maternitatea Jane, scuzandu-se ca nu putem intra deocamdata la UTI pentru nou nascuti, ca ieri a nascut de urgenta o mamica gemeni prematuri (cezariana), fiecare de 1,200 kg...Si am intrebat surprinsa daca au sanse bb-lasii sa supravietuiasca...Mi-a spus ca toata noaptea s-au chinuit medicii dar ca acum sunt bine, sunt in incubatoare si ca vor supravietuii!Acum chiar ca noapte bunaaa

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

aoleu ankuta nu da chiar asa cu parul in persoanele necredincioase....
vezi ca tocmai cercetatorii aia f destepti raspund intrebarilor muritorilor de rind pe site-urile pe care le-am dat si tocmai ei zic ca nu prea merita.... oricum fiecare face ce vrea sper eu...

si zise sun a noastra:
Noi am conceput-o pe Galu in concediu...eu mergeam zilnic la masaj...aveam 98% maseuri barbati....negri...eu doar cu pseudo-chiloteii aia de masaj pe mine...iubi dupa ce dr a zis la eco "ce buzata e", imi spune "daca e mai neagra decat mine, ai pus-o":))). lasa tu ca eu te pastrez oricum

25+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatzaaaa,

Mona hai, curaj si incredere! TREBUIE, ma auzi tu, trebuie sa fie bine! Si va fi! Crede-ma pe mine macar, da? Hai ca noi tinem pumnii sa se lipeasca placenta si sa fiti linistiti! Stiu ca e greu, dar macar incearca sa fii mai relaxata si sa crezi in sansa voastra! Incrancenarea nu-ti aduce nimic bun...doar ganduri negre! Ori Codrin are nevoie de o mami increzatoare, ok? Da un sms daca vrei sa te "cert" la telefon, si te sun!

Didi asa-i scumpa! Nu-ti face griji...tu ne-ai pus o reteta. O incearca cine vrea si atat. Tu nu vii la intalnire?

Ankule mai, or sa te ia aia de "uite cat poate duce" si o sa stai mereu atatea ore. Las-o si tu mai moale...zau. Cat despre celule..fiecare ne spunem parerea, ca pana la urma dreptul la opinie exista. Da' cred ca trebuie sa nu fim vehemente, pt ca nu aducem nimanui un bine. Ca daca eu bag banii intr-un frigider dar aleg sa nu-i bag si in celule, pt ca nu cred in asta, nu sunt de condamnat! Sau in fine...eu-s mai "nejudecacioasa" asha...poate pt ca am lucrat in diplomatie ani de zile si am vazut unde duce sustinerea punctului de vedere cu bata in mana.:). Hai, relax, daca tu esti hotarata sa faci lucrul asta pt copilutzul tau, e foarte bine! Totul tine de alegere personala!
Ahh, cred ca diseara iti fac poze cu peria aia rotativa, am avut impresia c-o zaresc intr-un sac:) Nici tu n-ai zis de intalnire..vii, daaa?

Vicky ma bucur ca ai o dr ok si ca bebe Maya e bine! Asta era tot ce vroiam sa aud. Si eu am emotii pt ce-mi va spune la control in legatura cu kg, dar asta e! Chiar n-am mai mancat dulciuri si fainoase, nimic prajit...si oricum, mult mai putin cantitativ si totusi arat..multa.:) Asta e..macar sa nu ne ducem chiar la 20..hai sa zicem un 15-16?

Narcis suuuper frumoasa descrierea clinicii si pretul bun! Adica e mai mic bine decat voi plati eu, de exemplu. Dar important e sa ne fie bebeii sanatosi! Poate reusesti sa pui poze azi, te rog! Beyyy, ce mai rade ea de mine..dah, asa-i...si eu as spune ca Galu e fata lu' tata. Aseara facea o pauza destul de lunga de miscare si am inceput s-o inghiontesc. Si ta-su mi-a dat peste mana si mi-a spus asa...grrrrr"lasa-MI fata in pace, zuzooo"! Deci "lasa-mi" daaaa? In fine, macar statutul de purtator il am:))

Biri razi tu razi da' sa stii ca io am emotii:))). Ca maimutzu meu e mai "bronzat" asa dar aia erau negri de la mama lor. Si....:)) Dar daca tu ma vrei, sunt linistita!

Beeeyyyy, am stat sa-l vad pe Costel si n-am stat degeaba. Mai, de n-am bocit, zaaaau. Imi curgeau lacrimile valuri-valuri:))). Hormoniada de primavara, puii mei...asa impresionabila sunt de la o vreme!

p.s. Colega noastra The Andreea ce-o fi facand? Ca ar fi trebuit sa afle culoarea caruciorului..ea era suparata cu 3d-ul, nu?

Gata, va las! Va doresc o zi...mishto:). Si cred ca mai intru de la birou, ca diseara am treburi multe prin orash si pana ajung sa va fac epistola...

Nu uitati de intalnire!!! Lista e deschisa pt inscrieri si astept propuneri de zi/ora/locatie!

Pupinshtain!

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor
Eu una sunt prezenta la datorie si nu am chef de nimic,ieri am avut o zi grea si urata,avem niste probleme,dar atat timp cat nu sunt probleme de sanatate e ok inca.Sper sa le rezolvam curand si sa fie totul bine.
Nu am dormit bine deloc si ma simt obosita.Fetita se misca imi da picioare.
Abia astept ziua de maine ca mergem la ecografie sa vedem daca bebe este fetita si cum se prezinta masuratorile lui bebe, cat a mai crescut.
Noi ne-am hotarat sa recoltam celule stem,este alegerea noastra, am citit si eu ca parerile sunt impartite,ma gandesc ca daca e sa fie teapa nu pierdem o avere,mai bine sa nu avem nevoie vreodata de ele.
Pupici multi pentru burtici.

22+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

OFFFFFFFFF mai fetelor ce nauca sunt de suparare am uitat ca azi bebelina mea face 23 de saptamani.
Ce mama dezinteresata pot fi ,ma oftic pe mine cum am putut sa uit .
Pupici

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Na sor-mea tot erai invidioasa ca am dormit ieri afla ca azi noapte barbatamiu' a hotarat sa sforaie cat poate deci eu sa nu apuc sa dorm si dim cand a plecat la munca fiicasa cu care a inghitit o atza l-a si simtit ca a plecat si a inceput frasuiala si la 6 si un sfert facea debate cu mutzuneii in camera de zor nevoie. Si ca sa fie meniul complet aia cu aragazul m-au sunat sa imi zica ca sorry da vin abia intre 11 si 15 sa aduca aragazul exact cand noi ar trebui sa dormim deci s-a dus si somnul meu de dupa amiaza.
Anka you go girl! Fa ce crezi tu ca e mai bine pt voi.Mona si Irda aveti grija de voi multi pupici la pepenasi si mult curaj mamicilor. Trecem noi si prin astea si la final cine o sa fie cele mai fericite de pe planeta?
Narcisa mama mia vin si eu sa nasc acolo frate i-auzi tu ce conditii si pretul mi se pare f mic pt ce conditii ofera. Masaj limfatic si etc vaiii ce fain suna. Nu ma primesti si pe mine in gazda oleaca numai cat tre sa nasc? Platesc bine promit.
Sor-mea sa stii ca nu te-am uitat cu request-ul, chiar daca asa pare da sa bagi nasul si pe mess cand poti sa dai un semn ca am nevoie si eu de ceva pt ziua lu nepoatata la vara.
Vicky zen mami nu te stresa stiu ca na is multe kg si etc da o sa scapam de ele cumva degeaba te chinui sa ai super grija ce papi ca acuma chiar e nevoie de toate celea ca bebe aduna sunculitze pt la nastere. Enjoy cat mai e din sarcina!
Dara . Capul sus ca nu esti singurica ne mai ai si pe noi aici sa te mai inveselim si noi suntem cam cu vreo trei picioare in groapa nu unu' da le-om rezolva noi cumva, vb ta bine ca suntem sanatosi ca asta e mai imp.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput