Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Na vad ca nu e activitate si merg si eu sa dorm cu fiicamea si cand ma trezesc voi ati scris deja doua pagini. Frumos va sade.
Deci asa cum am zis am dormit ca un purcelush alaturi de pigletica mea ca are si pijama din aia cu totul cu piglet si cu aia a dormit. Bine plus doi piglet de plus pe langa ea.
Si m-am trezit destul de fresh si mi-a trecut repede cand am vazut una bucata factura de gaz de 493,88 de lire.
Laura .
Marimar stiu ca nu is tare naturale da uite la fata mea uleiurile de corp nu i-au priit deloc singura care i-a hidratat pielea si nu am vaut probleme a fost lotiune aia de la johnson.
Irda pupici multi ai grija de tine si de burtica lasa ca trece timpul si acusi tii in brate minunatie de printesa.
Didi ia sa faci bine ca cauti reteta aia ca tare m-as risca si eu sa vad ce iese.
Mishuc felicitari pt caruciorul roz!
Bujo hai ca esti tare simpatica.
AlinaM multa santate mamei si refacere rapida. legat de ureche picura niste ulei caldutz seara inainte de culcare si vezi daca te lasa daca te chinuie tare mergi la medic sa nu te fi tras curentul sau ceva de zici ca e inflamata asa mai toata partea aia.
Si noi tre sa luam draperii la fata in camera ca abia am gasit voal cu winnie the pooh acuma caut draperii portocalii simple sa mearga cu nunatele de pe peretele opus.
Narcisa chestia cu relaxatul in apa nu e valabila la toata lumea din ce am citit eu pe aici si din ce am mai vazut prin carti sunt persoane la care se incetineste travaliul din cauza ca au incercat in cada si pana la urma a nasuct tot normal dar nu in apa ca nu mergea cum trebuie, dar acuma depinde de fiecare persoana. Asa si aici nasti acasa in piscina din aia si vin doua moase care te ajuta si in caz de ceva ele pot suna rapid la ambulantza daca apar probleme.
Uite aiic niste informatii despre waterbirth: http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/waterbirth/whatresearchsays/ .
AlinaM am auzit si eu de din astea cu abur de curatat cica ar fi bune, eu am curatat cu abur cuptorul de la aragaz cand ne-am mutat aici ai f frumos s-a curatat, oricum gresia va fi mai usor de curatat cu aparat din asta decat frecat cu peria cred ca stiu tipul de gresie la care te referi.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Asa, am gasit reteta de inghetata:
E nevoie de: 1 litru de lapte, 6 galbenusuri, 200 g zahar, coaja rasa de la o portocala
Se fierbe laptele cu coaja de portocala. Se bat galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga laptele (dupa ce s-a racit putin, nu fierbinte). Se pune iar pe foc si se amesteca pana ce dispare spuma de pe deasupra. Se muta imediat intr-un vas rece. Daca a inceput cumva sa se taie, se bate repede cu mixerul sau la robot ca isi revine. Si se congeleaza rezultatul .

Daca aveti sugestii despre ce se poate face cu cele 6 albusuri ramase, scrieti-le

Didi 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

hai ca am mai citit din urma..

sursula draguta de aia am si scris ca nu incerc sa influentez pe nimeni, am pus niste linkuri si doar ca te sfatuiesc sa citesti despre asta un pic sa stii cu ce se maninca, nu e vorba de bani aici...exact pe reactia asta emotionala din partea parintilor se bazeaza bancile respective de celule

fetelor care luati fier, dar voi sunteti anemice? v-a iesit asa la analize sau il luati preventiv? aici nu se da ca preventie.

mada incurcate sunt caile rudeniei astea

dana contractiile tale inseamna ca sunt braxton-hicks, nu ai nevoie de tratament, pregatesc uterul pt nastere.

cristina sa stii ca ai dreptate, prima oara cind am vazut o nastere si mie mi s-a facut rau, dar chiar nu e atit de greu cum pare intr-un cadru civilizat si eventual cu epidurala.

anna tare dragut primul body

jjovana asta e partea cea mai frumoasa - amenajarea camerei... face ca toate neplacerile sarcinii sa treaca mai usor. tot ce descrii tu acolo din pacate e normal, dar las ca trece.

bujo felicitari pt bb activ si atitudinea zen! pai cum sa nu stea ca un cort mai, barbatu-meu asa se lauda ca cica puta e iesita din grafic de mare....

mishuc felicitari pt fetita!
blueeyees felicitari pentru baietzel!

cine mai stie care conduc, baietii sau fetele?

alinam eu am lucrat cu primul pina in sapt 40, ca sa-mi economisesc zilele de concediu sa le am dupa aia cu bb, aici e strict 12 sapt. de data asta insa intentionez sa iau macar 2-3 sapt inainte de nastere, e mult mai greu ca o am si pe Anna si e micuta, Mandy a ta e mai maricica si te descurci altfel cu ea.

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Didi, astea nu sunt oua fierte, sunt galbenusuri incalzite . Daca-s fierte ca lumea se taie si nu cred ca poti sa le mai dregi. Cu albusuri batute cu zahar se faceau niste chestii albe si pufoase la cuptor, gen meringue. Si mai stiam si niste suporturi-cornete crocante de pus ingetzata cu albush, faina si zahar dar am pierdut reteta si nu mai stiu cantitatile.

AlinaM, ce harnicutza esti. Am o intrebare pt tine : stii cumva daca se pot inchiria pompe electrice de muls pe aici ? In Be am inchiriat de la un magazin al asigurarilor medicale.

Monica 17+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

narcisa am 2 cd:sunt furios si sunt suparat..ambele cu muzica clasica...si ascult tot cd-ul in timp ce citesc ceva despre bb-ei
azi sunt un pic ingandurata pt ca mi-a zis cineva ca sigur am baiat in burtica, chiar dc mi-a zis dr ca e fata,pana nu iese o sa stau cu indoiala,oricum tot al meu e
celulue stem: noi nu prea ne incredem in puterea lor miraculoasa,iar la cat evolueaza shtiinta se vor putea vindeca oamenii si fara ele,asha ca noi nu suntem pro ..este probabil o noua metoda de a face bani..bani pe promisiuni,oricum trebuie sa studiez fenomenul mai amanuntzit
vergeturi: pai eu m-am dat si ma dau cu toate cremele si mie mi-au aparut exact pe sani,dar nu pe sub sani sau pe parti..aaa!!nu! exact pe decolteu..asta s-a intamplat la 20s si asha au ramas ,n-au mai evoluat..am pishat un pic ochii si ma dau in continuuare..si mama tot pe sani a facut,deci totul e genetic
eu pap precum vaca..ash manca in prostie..azi dimineata aveam 60.8kg!!!vai, am aruncat cantarul de draci!se pare ca tot eu sunt in top la cap kilograme...sa va vad eu la 25 s+5z cum stati la kg!!
bine ca nu se vad pe mine si shtiu doar eu cate am in plus

Ana-Maria25+
am oMARIA!!!AMR 15sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

anaxena stai fata linistita ca nu se vede prin burta ce e... la odiseea trecuta era o fata care fara exagerare avea cea mai tuguiata si ascutita burta pe care am vazut-o vreodata si a facut o fata de toata frumusetea...

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai buna seara,

Irda stai acolo si tine-o pe Antonia la dospit. Imi imaginez ca este greu dar pt o bebelina asa frumoasa, orice sacrificiu e mic, nu? Te pup si tin pumnii!

Didi hai gandeste optimist. Trebuie sa fie bine la spital! Asteptam reteta de inghetata cu ou fiert!...am vazut-o, da' e cu oua incalzite mai mult. Oricum, cine are incredere face cine nu, nu!

Mishu bravo pt fetita cu fundita! Sa va traiasca! Adeverinta se cere ca sa vada ca ai cotizat la asigurarile de sanatate..deh, sistemul nostru minunat!

Cuscri esti nebuna, nebuna, nebuna! Super tare expresia!:))) Nasol cu statul pe spate la eco..imi aduc aminte ca si eu la fel eram, placinta amortzita acolo! Deh...

Alina io nu-s pregatita deloc-deloc. Momentan. Recuperam cam in 2-3 sapt, sa ne linistim si noi cu casa asta! Ai grija cu ganglionul ala...sa nu ai o mica infectie la vreo ureche...(eu faceam ganglioni de la dinti, dar la tine nu cred ca e asta)

Narcisssss shhhhht, tu vrei sa-mi pui maimutzul in cap?:)) Noi am conceput-o pe Galu in concediu...eu mergeam zilnic la masaj...aveam 98% maseuri barbati....negri...eu doar cu pseudo-chiloteii aia de masaj pe mine...iubi dupa ce dr a zis la eco "ce buzata e", imi spune "daca e mai neagra decat mine, ai pus-o":))). Radea si dr, dupa ce i-a explicat gluma....:)) Asa ca te rog, sa semene cu el..dar tare tare tare:))) Ah, o sa-mi iau concediu de odihna toata luna aprilie si apoi intru in prenatal. Mai am doua sapt...extrem de grele, dar vad eu!

Alina ce fain tatuaj! Vreau si io.:) Sa stii ca mama are o ustensila cu abur, care e tare faina si curacioasa,zau. Cred ca ai facut o alegere buna!

Nevasta si tu pe forum si io pe forum..amandoua de la job! Ce unitate in familia asta:))

Sor-mea asa zici..ai bagat un somn scurt? Te invidiez, pe cuvant! Eu cand o sa pic, o sa pic vreo 12 ore. Ca tot adun oboseala pe care o transform in energie, dar totusi exista acolo acumulata. Da' scap io si de sapt astea doua..si apoi va dau salutul de dimineata pe la pranz, asha:)

Ana stai tu calma ca ai o mega Maria in burtica! Bey ce ma oftica astia de-si dau ei cu parerea asha...marii doctori sociali..buhuhu. La kg iti marturisesc vineri, ca macar dr sa-mi spuna daca iubi tot mi-a pitit cantarul si nu se indura sa-mi indice pe unde e. Da' si io-s muulta...in viata vietilor mele n-am fost atata si inca nu e decat inceputul:) Daca mi-e fata sanatoasa, zau ca nu-mi fac griji. Da' ma mir si ma amuz....

Bey, ce bine ca a venit si mancarea de la "ai mici si cu ochii trashi":), ca lesinam de foame! Balotez si mai vin sa va vad. Si obligatoriu ma uit la "Hijos de Babel" sa strang pumnii pt Costelino!

Ahh, ca mi-am adus aminte. Fetele cu intalnirea: astept propuneri pt data/ora si locatie! Eu vin oriunde, dar spuneti unde va convine si cum si cand...ca sa fac si-o rezervare acolo. Pana acum pe listuta sunt inscrise asa: Ana, Lori, Cristina, Roxana, Caprioara, Rontzy si eu. Asteptam inscrieri:)..eu vreau sa cunosc cat mai multe!

SUN24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

v am citit,dar abia acum imi fac tp sa scriu,pt ca de luni,de cand a inceput sotul serviciu,a fost tare greu pt mine si din pacate,se anunta zile infernale,pt ca de pe 28 martie pana pe 10 aprilie sotul va tb sa stea numai in buc,nu va avea voie sa vina deloc acasa,pt ca e alerta de nu stiu ce grad,din cauza summitului nato.nu stiu ce voi face,mai aes ca de pe 1 aprile mama va incepe serviciul.si asa nu mi a fost cine stie ce de folos,luni a venit sa stea cu noi,dar cris a fost f agitat in preajma ei,nu mai voia sa manance,sa doarma ,asa ca pe la ora 15 i am zis sa plece acasa.luni noapte cris a cazut din pat si s a lovit destul de tare,eu m am speriat ingrozitor cand am auzit bufnitura,dar bine ca n a fost nimic grav,desi a cazut cu capul de lemnul de la pat.ieri sotul meu a venit f obosit de la serv asa ca a tb sa stau mai mult eu cu cris,iar azi,desi tb sa fie liber,l au chemat iar idiotii de la serv sa ii instruiasca cu summitul si a venit abia la ora 16,asa ca iar am fost singuri.vineri intra iar si vine sambata...oricum,in afara de faptul ca ca i am dat lui cris sa pape,l am schimbat,i am dus olita la baie,n am facut nimic in plus.si asa mi e f frica,dar ce sa fac?

as avea multe de spus,dar deja stau intr o pozitie incomoda si nu mai pot scrie.scuze pt eventualele greseli,dar nu ma mai ridic sa citesc si sa corectez.va iubesc pe toate!

26+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Eh, da recunosc, sunt mai degraba oua incalzite decat fierte , dar cum a spus si Sun, cine are incredere face, cine nu, nu. Oricum cred ca e mai bine decat cu oua crude . Voi nu mancati si oua ochiuri cu galbenusul moale? cred ca e cam acelasi lucru pana la urma... in fine, nu vreau sa intru in polemici, fiecare manca ce si cum se simte in siguranta .

Didi 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hop si eu!
Nu am avut cand sa citesc tot - deh, plecat de la serviciu pe la 9 jumate (seara) Parca nu se mai termina... SI ma tem ca asa o vom tine pana pe la sfarsitul lui martie [:((]

Celule STEM - eu am vazut niste emisiuni la Discovery. Ce prezentau ei acolo suna foarte real si departe de reclama.
Suma - e mai putin de 1000 de euro... Adica fac credit de 25 de milioane ca sa imi iau frigider, un aspirator ieftin si aer conditionat tot ieftin ca sunt 40 de grade afara si sa nu ne topim de cald, si pentru celulele stem sa fac economie?? NO WAY!
Demonstrat, nedemonstrat, si 1 la mie sanse, si tot mi se pare ca e ceva palpabil. O boala fara leac e ceva definitiv. Pentru o mie de euro, mi se pare chiar ieftin. Mi-e greu sa cred ca si-ar pierde timpul, atatia savanti, sa se ocupe de o chestie numai asa, de amorul reclamei...
So, eu fac fara doar si poate, indiferent de efort si indiferent daca imi vor trebui vreodata sau nu (Doamne cat imi doresc sa NU avem vreodata nevoie de ele!!!)

Asigurare la casa ne facem, desi probabilitatea sa se iste un incendiu e mica de tot, nu? Sub 1%!
Asigurare contra furt masina ne facem, nu? Desi probabilitatea sa ni se fure masinile cu totul e mica de tot, nu? Sub 1%.
Asigurare medicala ne facem nu? Desi ne-ar costa mai ieftin sa facem un control cand avem nevoie, in loc sa platim 40 de euro pe luna, de persoana, nu?

De ce as face economie la recoltare STEM, numai pentru ca INCA se cerceteaza?

Am 10 kile in plus si pic de oboseala

Anca mami de Eliza si 23+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput