Copiluti de mai-iunie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, aoleo ce vreme la voi!

Ca vine repede Pastele Balbina a pus un link ce m-a naucit. http://say7.info/cook/recipe/293-Zalivnyie-yayca.html

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117580&whichpage=2

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Intr-o dimineata, se trezeste Stefan mandru foc si plin de sine. Se duce la oglinda, se ridica pe varfuri, isi admira muschii si concluzioneaza: "Gata, m-am facut barbat".

De atunci, cand isi aduce aminte, isi da singur "dispense" pentru prostioare. "Stii mami, sunt un barbat mai mic" sau "Sunt barbat, dar sunt tot mic" sau "M-am facut un pic la loc baietel"

Este un mic "om mare" care le stie pe toate si mormaie mereu cate ceva inteligibil sau nu.

Dar despre cunostintele lui, ce sa spun, decat ca ar trebui sa ma apuce plansul . Ma consolez cu gandul ca e incapatanat si nu vrea sa invete nimic si ca la anul la gradi s-o prinde si de el cate ceva .

Pupici tuturor! Peace !

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Vai Nelia ce as cu departe!!!!!!!!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia e mare pacat ca nu ne dam copii la aceeasi gradinita macar asa ne vedeam ,cred, zilnic ca la cat de bine seamana cei doi sigur aveam condica de semnat la directoare...

Cuscra abia va astept...io totusi caut cutie ca poate intervine vreo filmare ad-hoc...ca doar nu mi-o fi greu si mie sa o arunc la gunoi...
Delia nu ma intreaba de ce tip...mi-o taie sec "nu sipa a mine...doale gada ",unde gada cu i din a, este gatul...

Asa-i Gabitza mereu mi-au placut pozele Iulianei cel putin alea din studiou sunt pasiunea mea...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu am obs ca, daca tip eu, tipa si Emma la fel..nu la mine, ci la sor-sa.

Monu, si mie mi-au ramas ochii la ouale alea cu gelatina. Problema mea mare e ca niciodata nu am reusit sa inteleg cum se face gelatina...cit de calda tre' sa fie apa in care o dizolv:(. Poate ma lamureste cineva. Chiar ma gindesc serios sa fac ouale de Paste ca tare bine arata.

Apropos, ce faceti de papa de Paste? Ca eu m-am saturat de vesnicul meniu romanesc. Poate aveti si voi niste idei mai originale si mai aratoase sa imi aratati si mie:).

Gabita, la noi au inflorit de mult pomii. Am un nectarin in curte si are niste flori roz asa frumoase...

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cornelia, mi-ai adus aminte:
Filip are niste circuite de masini, se vad intr-un filmulet pus de mine mai demult. Una din piese seamana cu ceva, initial nu te prinzi si mintea noastra de oameni mari poate nu s-ar gandi nici intr-o mie de ani s-o asocieze cu acel obiect din viata de zi cu zi a unui BARBAT si vine fi-miu la mine cu piesa aia in mana si si-o tot punea pe obraz: "Mami, am cufut barbat, am cufut barbat!" Ce zici? nu intelegeam ce spune! Ei bine, el isi imagina ca piesa aia este o lama de ras si ca se barbiereste! Am dedus ca l-o fi vazut pe socru-meu facand asta si i-o fi explicat el ca asa fac barbatii

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Nu am sa intru in polemica pentru ca am vazut unde poate sa duca o simpla discutie. ESte foarte clar ca nu m-am facut inteleasa, tot ce am scris s-a interpretat gresit si a luat o cu totul alta intorsatura decat a fost intentia mea. Eu nu vroiam decat sa va atrag atentia ca este ciudat ca pe de o parte ne pretindem prietene, dar pe de alta parte se poate ajunge de la o simpla discutie la niste jigniri grave, care nu fac cinste nici uneia dintre noi. Nu am spus nici un moment ca este o rusine sa-ti lauzi copilul. Chiar as vrea sa-mi aratati paragraful unde am scris asta. Este foarte frumos sa-ti lauzi copilul, toate o facem. dar conteaza foarte mult cum o faci, cred eu.

In fine, cum spunea Androix oricum nu mai scriam asa de des ca inainte si vad ca ce scriu nu prea se intelege. Din pacate nu prea am talent scriitoricesc (apropos de talente).

Va pup si sper ca sunteti cu adevarat prietene.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaM, eu am inteles foarte bine ce ai spus in mesajul respectiv si ti-am dat dreptate. Asa este, atunci cind macar o singura data cineva iti da intr-un fel sau altul peste bot, a doua oara scrii mai atent, sa nu o mai iei inca o data. Hai, te pup, sintem si prietene adevarate si eu am nevoie de DC, mai multa chiar decit se vede pa prima vedere.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Prezent ca prietena adevarata!Poate nu o arat mereu, dar nu am nimic cu nimeni si mi-e tare drag de trupa noastra. Nici nu concep viata de mamica fara grupul nostru!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput