Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)
Raspunsuri - Pagina 7
cory3maz spune:
Sovieticutza,
Naty,
Mihutza,
Stela,
Criss-Criss,
Zozela
Luny
Gudinde,
multumesc pentru urari!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
gecko spune:
'neata
repede mesaj ca plec la control.
mihutza plangi mama plangi ca e bine sa te descarci. chiar daca nu stii de ce plangi. mai bine miauni acum decat dupa ce nasti...asa e drumul pribegiei.
lyvy, e bine ca s-a mai oprit sangerarea. stai cuminitica in spital si tinem pumnii azi la inducere.
corymaz apoi sa se nasca mai repede grasunul meu...ca deja are 3200 g si 94mm in diametru biparietal asa ca daca mai sta mult imi face ferfenita pufana. o sa o coase astia pe bucatele.
naty imi pare rau ca nu am fost acolo langa tine. ce isi primea aia o terapie prin dus rece de la mine. lasa ca ii dam in cap prin telepatie.
gata, ma duc sa ma recoltezi husbandul pt streptococ. ce am ajuns...toata sarcina nu m-a cautat nimeni acolo la subsol doar el.
cory3maz spune:
Si ultimele salve:
1. Crissule, felicitari pentru: neonu' portocaliu! Pentru bebelina care a intrat pe programul intensiv de recuperare a greutatii! Tinem pumnii sa se faca socrela ta bine, ca sa va bucuratzi cu totii de bebitza!
2. Ariel, vazut pozele din "sedintza foto la perete"! Esti o mamika radioasa!
3. Ursuletz, sa fie cu noroc ziua "Z", 17 aprilie!
4. Sovieticutza, ai avut azi musafiri de musafiri? Adica Olgutzik, cu bebe Ioana si cu Radu-Randunoiul? Supeeer! Dupa ce apare Sasha tre' sa le intoarcetzi si voi vizita!
Cat despre instalatzia in care te-ai giucat tu azi si te-ai relaxat...e o chestie in stilu' tau...original!
5. Deeapui, sanatate maxima unui Frumusel-Zulufat!
6. Kya-Mamikule, ai fost la analize? Vesti bune?
7. Mamipapacios, am vazut vehicolu' pregatit lui Honey-Bunny pentru plimbare...si caruia ii face rodaju' Gudurici! E dementiala achizitia!
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Gecko,
bafta la control!
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
HAIDE, LYVY!
HAIDE, LYVY!
HAIDE, LYVY!
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Gata, ma duc la soamne!
Sa ma loviti "in ochi" numa' cu vesti bune, da?
Varsta "chiriasului":
mihutza11 spune:
fetele inimoase!!!
sa stiti ca azi chiar a fost zi de plans la mine... sper ca maine sa fie mai bine si sa imi revin!acum ma simt sleita efectiv de puteri si ma ustura ochii, de la plans normal
am mai calcat niste hainutze si abia astept sa imi vad puiutza imbracata cu ele.. nu mai e mult..
Sovi cred ca o capsula din aia mi-ar trebui si mie acum.
cred ca mai voiam sa zic ceva dar nu mai sunt in stare acum..
Mihaela 38+ cu Andra
AMR 2 saptamani cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
HAI LIVI!!! Tine-te bine ca vine Iris!!!
Fii barbata, Zoe, totul va fi bine, bebelina abia asteapta sa o tii in brate si s-i dai tzatzica!
GO, LIVI, GO!!!!
(eu nu am acces la majorete, dr considera-le in actiune)
Mihutza, offf, offf, sa stii ca acum treci prin faza "home sick", nu ai cum sa o eviti, toti cei care schimba tara trec prin ea. Mie la inceput dr. vroia sa-mi dea pastile de cap (un tzacanit), bineinteles ca mi-am revenit singurica, asa si tu. Esti in faza de acomodare, la care daca mai pui si hormoneii de gravida...iese cu lacrimi. Dar O SA TREACA, O SA VEZI! Hai fii cuminte. Plangi, ca sa te descarci, dar tine mereu in minte ca e normal tot ce simti.
Multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase despre camera lui bebe Sean. Sovi, acele wall hangings le-am comandat pe eBay ca le-am licitat la mai putin de jumate de pret (noi noute), dar se gasesc aici in toate magazinele de bebei, sunt foarte populare. Vezi ca pe eBay unii trimit si in Romania! Incearca!
Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE
VioletaH spune:
Adriutza, ce fac tzitzi, sunt mai bine? Adrian ce face? De vaccinuri ma refeream la toate. STii ca aici sunt destui care nu-si vaccineaza cu nimic copii... Si eu o sa-l vaccinez, chiar daca exista niste riscuri, cred ca ORICE ai face, tot trebuie sa-ti asumi niste riscuri. Ideea e sa le alegi pe alea mai mici.
Delphin, bine ai revenit! Mai, mie tot nu-mi vine a crede ca din burtica ta finutza a iesit bebe David de 3360g! Scump bebe ai! Ai 2 baieti frumosi, cu care te poti mandri!
Clauclau, Rebeccutza ta este mortala! Si imi place cum se uita Razvanel cu drag la ea.
Varuna, foarte frumoase desenele din camera Marei! Esti talentata!
Pucca, felicitari pentru intrarea in luna a9-a!! Abia astept sa o vad si pe Stela si pe Ramo_Cata (si mai e cineva? ) ca se bucura din acelasi motiv!
Nicoleta, foarte frumos dormitorul lui Stefan. Are aceleasi culori ca si camera lui bebe David al Ioanei, imi face combinatia bleu-galben.
gecko, te-ai lasat greu, dar si cand ai scos niste poze cu tine, am dat toate pe spate! Esti frumoasa, bre! Si iti sta bine gravidoasa! Si hai ma, la burtica ta mica si tu faci bebe grasunel?
Zoze, ai si tu un puiutz, sa-l mananci nu alta! Pup un bebe Mihai blondin. Ce fumos doarme el langa tati...
Luny, hai ca noi 2 urmam la coada cu barza. Tu prima si eu dupa tine, OK?? Dar numa tine mult la asteptat! 3-4 zile MAXIM!!!
Elara, tu tot la pat esti? Hai ca tu mai ai putin si poti sa nasti fara probleme, nu-i asa?
Naty, fata ta creste in ritm accelerat! Felicitari! Ti-am citit patania cu asistenta aia de doi bani. Mai dar tu esti prea cu bun simt...ar fi meritat pusa la punct bine de tot! Dar lasa ca e Cineva care are grija de tot, tu si Iulia sa fiti sanatoase! Si nu mai fi suparata...
Stela, ce imi place sa te vad bucuroasa de cumparaturile de bebe! Hai ca incet incet le aduni tu pe toate, cu randunelu, cu socrela, cu internetul...merge!
OOps, va ca si Raluk31 e la concurenta la prins barza! Bafta, Raluk!
Bubu, m-ai distrat cu "Stiti cum dormea? Cu o talpita fix pe nas" felicitari pentru vestile bune de la eco!
Ccris-ccris ce hainute frumos colorate ai tu pentru bebitza ta! Super! Vad ca si tu ai vesti bune de la doctor, ma bucur sa aud.
Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE
adriuta spune:
Buna dragele mele azi am avut ozi fff productiva si ca urmare:
VioletaH am vazut camera lui Sean.Este foarte frumoasa si vesela .Si ce aranjate-s toate... mi-a placut la nebunie cum ai scris numele. Culoarea imi place si eu am vrut verde dar pana la urma am ales albastrul ca deh...e pestisor.
Aliceionescu SA VA TRAIASCA THEA, SA CREASCA MARE SI FRUMOASA. ITI DORESC RECUPERARE USOARA SI BEBEPAPACIO SI SOMNOROOOOOS!!
ariel_7000 He he epidurala....cine stie si cunoaste. Bravi!!!! deshteapta fata noastra eu cred ca aia ar trebui sas ne-o luam imediat vce ne iase testul pozitiv. he he he deh...eczperienta :))) Sarut mana pentru sfaturi. acum a trecut dar a fost groaznic. Eu trebuie sa ii golesc ca altfel nu se poae am sfarcurile in carantina!!! Am citit ca nu misca Teo la fel de mult. Asa am patit si eu si dr-ul mi-a spus ca datorita ca sarcina e avansata bebe e mare miscarile ii sunt limitate si e un fel de instoinct de conservare a energiei pt. travaliu. pENTRU DIABET EXISTA METFORMIN este ff bun si poate in cazul unui diabet usor sa te fereasca de insulina. Naty poate a iti zica mai multe dar STIU ca metforminul a ajutat cateva persoane cunoscute sa nu ajunga pe insulina.Ariel daca in timpul travaliului ceri epidurala nu pic jos din picioare???? Cred c e musai sa stai in pat... eu imi simteam picioarele amurtite dar nici n-am indraznit sa cobor.
NUMEIOANA felicitari cumintzelului, si al meu zilnic face "surprize" da' cum spui tu mama NU SE SUPARA :).Merci mult pentru trucul cu paturica. Doamne ce norocoasa esti tu ca nu plange David. Pup copil cuminte, al meu urlaaaa(sa fiu sincera nu prea des:))) da' niste urlete de genul:vreau a fiu bagat in seamaaaaa....
gecko eu te intrebam de vitmine. Eu le iau pentru ca mereu am fost la limita cu CA Mg si Zn si ei spun sa iau si acum prenatale si...iau ce sa fac. Ma gandesc ca rau nu fac si uite cu 1000 mg CA zilnic tot am fost taman la limita sarcina asta. Slava domnului mi-s toti dintii in gura de aia imi era groaza...ha ha. Pun si crema si azulene si colostru...acum slava domnului sunt aproape gata cu vindecaciunile dar mai las vre-o 2-3 zile sa nu fi muncit degeaba o saptama. La dreptul m-am aiat de 2 ori cu bratarile acelea de la spita am fost neatenta si zbrrr peste sfarc. Maica ce m-a mai durut. Mie mi-au pus vre-o 4 sau 5.Uffff... Noi avem iarba si aici iarba daca o semeni o ai iarna daca nu poti sa uzi cat vri ca tot uscata e. Este iarba de iarna si de vara. Buuunnnsi de fiecare data se pune samanta si fetrilizatoru(balega) Ptiiiiii 2 saptamani iti vine sa mori si stai ca nu toti vecinii isi pun in aceiasi zi iarba. Iti imiaginezi ce funn am eu. Si muste....cacalau :))))). Arati bine si cred ca o sa it refaci corpul repede dupa nastere. Eu aratam ca un balon si acum parca sunt gravida. Faza dura ca la o ora am mers la baie si cand m-am intors sotul se uita cu ochi maaaari la mine. Bai tu tot ai burta...esti sigura ca nu mai e unul acolo?:)))) Eu trebuie sa ma mulg caci altfel nu papa bebe pentru ca nu pot sa il pun inca la san caci am sfarcurile varza de la bebe. Am pus foi de varza dar... nesemnificativ. masajul si baile calde au ajutat insa. Thx pentru totttt!! Felicitari pentru grasunel. De unde stii tu ca o sa fie mic de stat??? O sa fi uimita ce lungan sa se faca... ca asa-i si la noi sunt gigantici ... de la hormoni...de la soda..:))) nu stiu.
rox_dox de acum in colo o sa tot ai senzatii ca te gadila bebe acolo jos...
pucca felicitari pentru depasirea pragului magic.... Cauta bibe BREAST FLOW daca vrei sa pape si san. Ale mele suntcu 3 camere...arata ciudat tare si e important sa nu fie moi sa fie tarutze. Am inteles ca daca trage prea repede (in cazul in care il alimentezi exclusiv la biberon) inghite prea repede si iarasi nu e bine.
pidana sarut mana pentru ingredientele din garmastan, mi-am gasit aici inlocuitor(aproximativ) dar mi-a trimis si mami pe posta garmastan si trebuie sa soseasca curand.
naty cred ca era Similac... ceva cu aspect si gust de faina si apa. Mie pediatrul mi-a recomadat altceva ...am uitat si e scris in carneel la sot care nu e acasa acum. Dar ma uit si iti spun. Aproape 2 kg???? wawww cred ca Iulia a luat cel mai bine in greutate dintre toti bebeii nostri...felicitari. Vad ca esti mai relaxata acum si ma bucur ca toate merg ca unse. Abia astept sa ne povestesti cum e sa fie acasa.
Luny cum stai cu moralul?? Felicitari pentru 40 de satamanele. Succes cu dansul berzei.:)))
ramo_cata multumim mult pentru aprecieri.
zoze ai revenit ...spune-ne cum e bebe magic, papa, doarme? Ptiii 12 kile !! Esti tare mamico...
ursuleata dai de baut ca te-ai pensonat si tu... in sfarsit...
bubu05 Succes la renovari si sa pui pozici. Am fost si noi azi in parc....si m-am gandit la voi ca voi mergeti mereu. Felicitari pentru sedinta de infrumusetare si ai grija de puiut sa nu mai cada din pat. Doamne ajuta sa fie totul bine cu circulara de cordon. Doctoritele stiu mai bine.
cory3maz la faza cu nasteti si simtiti-va bine am ras de numa.... Pupici
clabuc UN SINGUR LUCRU ITI ZIC CA ATUNCI CAND TE DOARE SALELE SI AI CONTRACTII E PE BUNE:)). Cand te doare burta numai.... poate fi alarma falsa.
Raluk31 hai ca maie un pic....
varuna am vazut camera puiutei tale si mi-au placut foarte mult desenutele si vreau sa iti zic ca ai talent si rabdare la asa ceva. oliz....oaaa deja esti pusa pe fapte mari...hi hi hi
mstela cati mucenici mancasi mama? toti 40?wawwww...:))) Si ii mai vroiai si pe a lui Cory...:))) Sarut mana pentru incurajari.Eu nu am luat cantar si nici nu am sa iau ca ma stresez degeaba. Mic tot nu ramane...si la medic il cantareste tot la 2 saptamani apoi la o luna. Si cu foamea ce-i in el nare nici o sansa sa nu creasca. Dar daca vrei cumpara ceva sa iti foloseasca si mai tarziu in casa.Am vazut pozele si am plans... mereu mi-a fost teama pentr voi dar acum puiutza ta e realitateee!!!
Dana_Singh esti figura tare ... cu tzitzi asta e:furia laptelui dar e diferit la fiecare asa ca poate tu o sa scapi ieftin. Vazut poze superbe. STAI IN PATTTTTTTTT!!! eSTE GREU DAR CRED CA NU-I BINE SA VOMITI Durerile de spate pot fi de la pat...de la statul in pat.Ce culcush are mata ta:))))
ccri_ccris Sarut mana pentru tot. Felicitari pentru bebelina frumos dezvoltata si sa deie D-D sa se termine totul cu bine.
ririan felicitari pentru bebe si sa creasca mare si norocos.Maiculitza ce nastere usoaraaa... ast chiar a fost nastere de vis.
sovi unde-ai disparut pret de 2 capitole??? Nu-ti fie teama ca de a dua z te obisnuiesti cu el. E el mic dar nu e asa fragil e cat pare. Asa a zis pediatra mea. Cu grija si rabdare...mai ales rabdare.
mamicarepapatot de acord cu urarea dar mai adaugati si somnoros ca al meu a cam sarit peste asta.Felicitari pentru achizitii si asteptam pozici. Tare faza cu tati tau...Ai spus ca anestezia nu te va scut de dureri. Mami, eu dupa epidurala am dormit ca valiza in gara vre-o doua ore:))) si m-am dilatat de la 5 la 10 :))) SA MOR IO DE TE MINT . Si am simtit sa imping si n-am avt nici o durere and am impins numai putin cand a scos asta mic capu afara. Cere ami epidurala si cere-o cand incep durerile nu cand nu mai poti.Mama ce carutz mishtooo...super, imi place tare.
delphin Felicitari pentru nota maxima. Ma bucur ca esti din nou in forma. Tu cum ii dai sa pape? Cand iti vad flacaii mi se face pofta de inca unu da ma limitez aici. Restul ... spune NEVERRRR si e destul :))) ha ha ha.
clauclau Tu ce parere ai de suzeta? E buna la copii ca eu initial am zis nu da ...am cedat. Acu strigam Luli la el ca e asa haios!! Am vazut pozele cu Rebecutza si cum alearga Razvanel dupa ea sa o pupe.
mihutza11 ti-am admirat colectia, superbeeee. Saptamana 38, ufff... se apropie. Eu nu stiu ce sa zic de cununia nasilor pot doar sa iti spun ca sa fi atenta sa nu fie un cuplu trecator(nasii) si pe urma....stii tu. Daca e familie este altceva... Ma bag si io in seama...:) Sper ca ai inteles aluzia...
lyvy eu nu am avut firicele rosii dar travaliul meu a fost anevoios...adica m-am dilatat in 3 saptamani...ha ha ha .
HAIDE LYVY
GO GO GO GOOOOOO!!
kya cum ai testat mama pompa de san???
nicoleta unde-s pozele cu dormitorul lui stefan??? Aha leam vazut super culorile si mocheta mi-a placut mult. Spune-m a folosit-o? Eu ma gandeam sa ii iau sau nu ca noi deja avem mocheta in camera si sotul a zis ca nu-i frumos mocheta peste mocheta. Ma refer la cea cu masinute. La noi e musai pompa ca altfel nu papam. Abia astept sa se vindece sa il trec la san.
Va pup pe Toate si ...
n-am putut sa citesc cap asta ca .... short time nicule
Mamica de randunel
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE