Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)
Raspunsuri - Pagina 5
midasnu spune:
pana la urma am luat nr. lui Ariel7000, am zis sa fie cineva care-si aduce aminte de mine.
zoze, astept MP - ul tau, scuze sunt agoitata, bulversata, sper sa fie totul bine....si nu vreau sa va deranjez
zoze, ti-am gasit nr. de telefon, gata, m-am dumirit si eu ce si cum. Va pup fetele!
Elena 34+ cu
atat mai e
luny spune:
am avut musafiri, sor-mea si o prietena..
sovi, iti trimit si tie nasterea normala1...facui si urzicile, au iesit perfecte, ne-am batut pe ele!
mami.p, ii dai tu mai departe lui Sovi?..povestea nasterii?..pls..sa nu mai editez inca o data..
NATY, evident ca mi-a cazut fatza, si asa cum ai zis, pocneam de nervi si ii ziceam cateva, dar, ca si tine, de multe ori in situatii d-astea pralizez acolo, nu-mi vine sa cred, si abia acasa imi dau seama cate as fi spus si cate as fi facut...javra chiar merita reclamata!!
Cory, felicitari pt grasunel!!
zozela...n-o fi Matty al meu stresat, dar incep sa devin eu, de vineri incolo,daca nu vine pana atunci, cum zicea si dra...
LYVYYY, CURAJ, BRE, TE PIERZI ACUM CAND E IMPORTANT SA FII TARE?..HAI, CA MA SUPI, VREAU SA O VAD PE IRIS REPEDE!! CA POATE VINE SI MATTY AL MEU IMEDIAT DUPA AIA!
LUNY, in 40s cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
elena, oricand poti sa imi trimiti sms...voi informa fetele imediat!
eu sunt sigura ca va fi bine! Doamne ajuta!
dana, incredibil! credeam ca sunt mai evoluati p-acolo:)) tu chiar ma faci sa-mi placa in romanica:))
miha, suna a depresie prenatala...si eu am avut faze d-astea cu alex...pe masura ce se apropie momentul x, incepi sa te temi, dar o sa treaca. vorbeste despre asta cu oricine e dispus sa te asculte, incearca sa-i faci doar sa te asculte, fara comentarii prea multe. fa-ti tot ce-ti doreste tie sufletelul, uita-te la filme frumoase si vesele:))
stela, ghici cu ce a aparut al meu acasa??? cu hartia de wc!! si eu, socata l-am intrebat unde e pachetul??? eu vazusem in bulgaria, la hotel, hartie de wc, care era din hartie d-aia din care se fac pungile, nu asa....transparenta:) i-am facut si eu testul si pare ok...decat sa infasor la hartie igienica pe capacul wc-ului, mai bine asa:)
lyvy, bafta maxima!!!
simo, am vazut pe bebele care a bagat barza pe perfuzii!!! chiar ca este "il barosano"!!! dar ce ai mancat tu, mami????
alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
luny, pai ademeneste-l cu ceva pe matty, ca sa scoata nasucul afara....hahahahha, ai camera video? incearca cu ea!! poate vrea sa simta vedeta !!!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ursuleata spune:
Va rog frumos sa ma treceti si pe mine in listuta. Nasc pe 17 aprilie,,,,doamne ce emotii am.
MA duc sa citesc din urma
Alina 33+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 7 SAPTAMANI!!!
mstela spune:
midasnu,ce nasol.Tinem pumnii.
Of,Dana,ce sistem...pai in asa caz aici iti facea litic clar si luai un pumn de antispastice (cum e cazul meu).Ai grija mare si stai cuminte.
Alinutza,cezariana?
Curaj Lyvy!
Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
luny spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
luny, pai ademeneste-l cu ceva pe matty, ca sa scoata nasucul afara....hahahahha, ai camera video? incearca cu ea!! poate vrea sa simta vedeta !!!
TEODOR
POZE
vaaai, ce ideee!!!!!!!
LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
luny spune:
ursu, pai sa fie intr-un ceas bun!!!!..emotii?..mai eeeeeee,nu te stresa de acum!
DPN 14.03.2008
luny spune:
vad ca nu-i nimeni p-acii, ma duc in pat!...maine poate pun poze cu burtoi de 40 saptamani..
DPN 14.03.2008
ursuleata spune:
Multumesc, multimesc!! Vad ca nu vrea nimeni sa ma treaca pe listutza...dar eu tot va pup dulce.
Da Stela...cezariana.
Alina 33+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 7 SAPTAMANI!!!