Antenele GSM sint periculoase?
6 cazuri de leucemie si 6 atacuri cerebrale pe scara unui bloc deasupra caruia se afla antene GSM
In articol sint niste link-uri spre alte articole.
Cit de aproape trebuie sa fii de antena GSM ca sa fie periculoasa?
Ma intereseaza mult subiectul pentru ca am o antena GSM pe blocul de vis a vis
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Raspunsuri
adusca spune:
"Antenele GSM sint periculoase?"
Raspuns:
-ihim, sunt, daca-ti cad in cap.
fetele de pe DC
irlandeza spune:
Eu am auzit ca sunt periculoase, (nu atunci cand iti cad in cap ). Am vazut o emisiune pe Discovery unde pe o starda cu 10-15 case, s-au imbolnavit grav si au decedat persoane din fiecare casa.
Pe blocul in care locuiesc parintii mei se afla o antena GSM, toti locatarii au fost impotriva, dar seful de bloc a acceptat pt. chiria "grasa" pe care o primeste de la ei.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si 6 zile de viata 03.IAN.2008
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Pe blocul in care locuiesc parintii mei se afla o antena GSM, toti locatarii au fost impotriva, dar seful de bloc a acceptat pt. chiria "grasa" pe care o primeste de la ei.
Ceva nu se leaga. Ori seful de bloc este proprietarul blocului si-atunci este normal sa faca ce-i taie capul cu propriul bloc, ori toti proprietarii din bloc sunt complet dezinteresati si-atunci isi merita soarta. Daca seful de bloc hotaraste peste capetele lor, nimeni nu-i opreste sa convoace o adunare si sa-l dea jos imediat din functie.
Tala spune:
Antenele periculoase sunt cele care si emit (nu doar receptioneaza cum sunt cele pt tv), deci, da antenele gsm sunt periculoase. Am inteles ca zona cu risc este aria de 200m din jurul lor
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Tala
Antenele periculoase sunt cele care si emit (nu doar receptioneaza cum sunt cele pt tv), deci, da antenele gsm sunt periculoase. Am inteles ca zona cu risc este aria de 200m din jurul lor
Si cand celularul meu emite, caci mai si emite, ce fac? Il tin la 200m de ureche?
Acum vorbind serios, antenele statiilor de baza difera mult de la locatie la locatie. O antena in centrul orasului are o putere mai mica, caci acopera doar o arie limitata, pe cand o antena la tara sau pe camp langa sosea este mai puternica, acoperind cativa zeci de kilometri patrati. In plus fiecare antena este directionata, adica intensitatea campului este mai puternica pe anumite directii, de regula aceste directii sunt spre intersectii, piete, locuri unde densitatea de dependenti de mobil () este mai mare.
Mult mai nociv este vorbitul in nestire cu mobilul la ureche decat concubinajul cu o antena pe blocul de vis-a-vis.
Tala spune:
quote:
Si cand celularul meu emite, caci mai si emite, ce fac? Il tin la 200m de ureche?
ti-ai raspuns singur
amalisimona spune:
In Brasov, cladirea maternitatii este intesata cu antene GSM.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
Criss75 spune:
Traim intr-o era cand din pacate nu prea ne putem feri de multe lucruri. Telefoanele mobile sunt un rau necesar.
Criss si Alex (11.05.2003)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Eu as pune o antena GSM in Gradina zoologica si as cerceta efectele in zona .
Saracele animale ... si-asa mor pe capete din cauza neglijentei, cruzimii sau mizeriei. Sau ai pus si tu ochii pe teren?