Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
afibebe spune:
Sabina ma bucur ca esti mai bine.
Betty ce faci?Cum te mai simti?
Sanatate multa tuturor bebelusilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare.
Simona cum mai e Stefan?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
Nana, cum a fost Andrei astazi? Amancat mai bine?
papanash spune:
Esec azi cu pranzul, n-a vrut dovlecel. Si cand nu vrea, ia din linguritza si scuipa, a scuipat de 3 ori si-am abandonat.
Asta seara i-am dat mar ras, i-a placut, s-a strambat tare dar manca, m-am oprit eu ca el, haplea, ar fi mancat mai mult. Nu i-am pus biscuiti fiindca n-am gasit in farma fara gluten. Voi de unde luati ?
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Ereena spune:
multumesc frumos de raspunsuri
ma rog la Dumnezeu sa se intample si de azi inainte la fel , "Matei a mancat dupa baita atat de linistit ,l-am pus in patut s-a jucat cu manutele vreo 5-10 min si a adormit.Doamne-ajuta , sper sa nu se mai repete faza cu urlatul la san si sper ca afost doar o pasa proasta a bebeului . Va multumesc din nou si va tin la curent daca se mai repeta
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
bebeka spune:
Buna seara!
Pupam toti bebeii bolnaviori ca si noi suntem dupa o tura de antibiotic.si la mine a debutat cu usturime in gat dar eu in loc sa actionez repede ,am zis ca trece repede asa ca am ajuns sa iau amoxicilina.
Gabitz o pup pe Elizuca mica sa se faca bine!
Nu am cuvinte sa spun cat de tare ma bucur de postarile Nanei in care spune ca Andrei e din ce in ce mai bine.
Nana si eu am avut probleme la unghiile de la picioare,la degetele mari,de am boscorodit-o pe pedichiurista cam trei luni.Trei luni m-am chinuit,nu ma puteam incalta decat in niste saboti si am rezolvat cu betadina pusa de cate ori imi aduceam aminte.Seara,tampon imbibat cu betadina si puneam o punguta din aia de sendvisuri ca sa nu patez asternutul.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
papanash spune:
Rox, l-am iertat, dar nu de tot, c-au navalit rusii
Io de ce nu-s baftoasa, cardul meu e mereu in minus.....
Poate au intrat alocatiile alea restante.
papanash spune:
quote:
Originally posted by afibebe
Simona, eu ii dau Activia natural- bifidus actiregularis.
ieri a mancat vreo 4 lingurite, astazi 2.sa vedem maine.
mie de ce mi-a zis dr. produse lactate dupa 9 luni ? as fi incercat si eu niste branzica.
betty78 spune:
Am aparut si eu....Multumesc celor care au intrebat de noi.
Mario e bine, ii mai dau Eurespal si Ambroxol si Nurofen....in schimb eu sunt din ce in ce mai rau. De dimineata eram cat de cat ok...dar acum ma ustura gatul cumplit si am nasul infundat....e groaznic...
Partea nasoala este ca Mario refuza mancarea, cel putin masa de pranz....urla doar cand vede lingurita si isi tuguie gurita si pufaie. De dimineata nu a mai mancat decat jumate din masa de fruct, iar la pranz nu stiu daca a terminat 1/2 dintr-un borcanel de la hipp. Chef de gatit nu am avut...oricum daca continui asa maine ramane sotul acasa, ca sa stea el cu bebe
Va pup si va doresc o noapte buna
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
betty sanatate! propolisul face minuni la gat!
cat despre Mario, sigur e de la siropuri, plus ca nu-i place borcanelul. Lasa-l in pace, isi va reveni singurel
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by papanash
Rox, l-am iertat, dar nu de tot, c-au navalit rusii
Io de ce nu-s baftoasa, cardul meu e mereu in minus.....
Poate au intrat alocatiile alea restante.
Pai ale mele toate sunt pe minus, adica pardon, din 3 carduri, asta e pe plus, si inca cu 10 mil. Adica era cu 10, ca mi-am luat sterilet de 5 mil si i-am injumatatit. Era sa lesin de placere cand am vazut sold pe plus. Si eu astept cu nerabdare alocatia si indemnizatia de luna asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze