Merg la mare cu tampoane dupa mine!!!

Merg la mare cu tampoane dupa mine!!! | Autor: DanaR

Link direct la acest mesaj

Dragelor… Help me!
Ce ma fac… imi vine ciclul exact cand sunt la mare… Si ma tine 7 zile… Din care primele trei abundent.
Care ati fost in situatia asta cum v-ati descurcat. Eu folosesc tampoane interne dar in primele trei zile imi curge si pe langa si… as fi de coma cu tampoane … aripioare sau alte alela alea sa se vada prin slip… plus baia. Eu de abia astept sa fac baie in mare… toata ziua daca se poate…
Ce fac… Invatati-ma cum sa me descurc pe plaja si care stiti, pot face baie in mare cu tampoanul intern instalat? Imi e teama sa nu ma trezesc ca curge rosu dupa mine… Groaznic.
Sunt asa de dezamagita, ca imi vine sa raman instantaneu graviduta ca sa imi fie si mie bine la mare… Of!
Dati-mi niste sfaturi… Thanks!
DanaR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Daca esti pe pilula, poti sari peste bulinele placebo si treci la urmatoarea folie. In felul asta cica nu vine ciclul. Dar varianta asta trebuie aplicata numai dupa ce te sfatuiesti si cu un medic.
Altfel... primele 2-3 zile, tampon intern, tampon extern, sari sau sort, stat pe uscat. Dupa aia, tampon intern si balaceala cat poftesti.
Distractie placuta la mare, nu esti singura in situatia asta!
Julie

PS Am mutat eu subiectul tau aici, e mai potrivit ;)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Si eu ma gandisem la variantele astea...
Da e mai potrivit subiectul aici. Thanks!
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Poti foarte bine sa mergi la plaja
Doar in primele 2-3 zile cand e mai abundent poti pune un tampon normal cu aripiore, avand in vedere ca stai la soare (te incalzesti si iti curge mai mult - cel putin asa mi se intampla mie) si sa nu ai surpriza cu cel interior. Iti pui si un pantalon scurt sau un sort si nu intri in apa. In celalalte zile poti folosi un tampon intern si te poti scalda linistita in mare :D

Distractie placuta si zile cu soare!
Katink

Mergi la inceput