"Daca nu esti cuminte, te calca masina!'(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hahaha...
Xeno rulz!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by xenocid
Sau masinaria masonica ce incearca sa ne ardä cu semnul fiarei prin intermediul sistemului bancar? Pai ia cititi voi 'CARD' invers cu voce tare!!
Amin

TARE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LOL Xeno!! sotul meu te-ar place mult daca te-ar putea citi :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Stanescu

quote:
Criss, poate daca "tinuta" e alba ca a ta si o prinde asa bine ca pe tine, poate ca aceepta si d-na Stanescu. Cred ca de pinde de design .

Nope, prefer totusi negrul, ca subtiaza si am deja cateva chile in plus.

quote:
Originally posted by Criss75

quote:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

quote:

1. Era un exemplu, aia mi-a venit in cap la momentul respectiv.
2. Nici io nu ma crizez la vederea insemnelor religioase PE CARE LE POARTA ALTII, da' io refuz sa le port.
3. Si prost facuta si prost aplicata.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

La pct. 2 Si cum ramane cu moscheea si cu rochia neagra la arabi ? Intri sa vizitezi sau ramai la usa ?

Pai credeam ca s-a inteles, raman la usa. Si probabil ca de asta nu o sa vizitez niciodata o manastire/catedrala/biserica/lacas de cult in care ar trebui "sa-mi schimb tinuta".

Ma repet, mare pacat. Ai numai de pierdut. De ce? Pentru ca in vocabularul tau nu exista niste cuvinte simple, precum "toleranta".
Crezi ca-i chiar atat de greu sa iti acoperi bratele si picioarele? Asta e o cerinta, insa ca turist nu ti se pretinde sa iti acoperi fata si capul ca sa intri in moschee.
Eu am vizitat cea mai mare moschee din Africa si crede-ma n-am patit absolut nimic pentru ca "mi-am schimbat tinuta". La intrare fiecarui turist i se dadea cate "o tinuta", pe care o inapoia la iesire.
Poate pentru tine arata caraghios si n-ai imbraca asa ceva, dar crede-ma experienta vizitarii unei moschei merita acest "sacrificiu".
http://good-times.webshots.com/photo/2935247430102224540KdkqEv

Criss si Alex (11.05.2003)

Uite care-i treaba, zau ca nu-mi place sa mi se atribuie lucruri pe care nu l-am spus. Am zis eu ceva de "caraghios"? Nu vreau sa intru intr-un lacas de cult care-mi impune o anume tinuta (in afara de aia decenta si de bun simt, la urma urmei nici la opera nu ma duc in pantaloni scurti) datorita faptului ca sunt femeie. Asta era ideea.
Cat despre acuzatia de intoleranta, cu riscul de a ma repeta: eu aleg pentru mine, nu impun nimanui punctul meu de vedere. Daca asta-i intoleranta, I can live with ( nu , nu ma dau mare, da' imi place cum suna in engleza).

Irina, si sa stii ca intreruperile de sarcina la cerere se platesc (cu chitanta si tot tacamul). Stiu ca am mai vazut pe aici afirmatia asta, da' n-am avut timp s-o corectez atunci.

E o discutie fara rost.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Lilanda[/i]

....sau
" Vasilica este un copil rau. El s-a urcat pe o scara sa strice cuibul rindunelelor. Dar a patit-o! Dumnezeu l-a vazut si i-a tras scara". Baiatul a cazut, poza il arata zacind inconstient, si a ajuns la medic cu capul spart. In schimb, rindunelele zboara fericite si ii multumesc lui Dumnezeu. (sursa - adica o analiza a continutului manualelor de religie)

Stiu ca mai exista un subiect unde parintii dezbat modalitatea in care religia, ca si obiect de studiu, a fost introdusa in programa scolara, insa nu si continutul acestei materii, pe care eu il gasesc de-a dreptul scandalos. Scandalos din punct de vedere moral si psihic! Mie mi-e foarte clar ca, dupa 9 -10 ani de astfel de religie, copilul ajunge ori fundamentalist ortodox ori va avea nevoie de ajutor psihiatric!!
Desi ar trebui sa n-am motive, nu pot sa nu ma revolt in fata acestor aberatii!! Uuooofff...

defineste "astfel de religie". defineste pe puncte pe ce ti se bazeaza "claritatea" de opinie. pana te regasesti din punct de vedere moral si psihic (generalizare defaimatoare, recte tulburare de perceptie datorata urii fata de convingerile altor fiinte umane), iti definesc eu care e morala povestii de mai sus: dupa fapta, si rasplata. ai vreo problema cu asta? crezi ca tie iti va fi usor daca te loveste amocul sa te urci prin copaci in cautarea stramosilor darwinisti si dai de-un cuib de pasarele pe care te apuci sa-l distrugi? te amendeaza la polizia in tara in care esti. craca nu ti-or frange-o, dar de rasul lumii tot ajungi, plus in tabloidele cu infractorii de rand- numiti si gainari, in cazul de fata pasarari, ca exemplu de cruzime si tulburare psiho pupu - iata, ca aceleasi efecte pot fi cauzate si de non-morala ateista.

am citit si io doo pagini din primu serial "tovarasii se intoarce" si mi-am format o opinie bine intemeiata despre ipocrizia umana. de fapt, asa e, cine sa va controleze, frate, pe la cashile voastre ca sa vada cum va bateti copiii al caror psihic si morala le aparati apoi fariseic in public?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Conchita,chiar si tu esti de acord cu prezentarea unui astfel de dumnezeu dement si cu preocupari demente? Asa i-L prezinti fetitei tale? :-(

Si, tocmai tu, esti din cei care nu-si dau seama cat de subtire si neinsiprata, fantezista si plina de infatuare e paralela dintre parinti si D u m n e z e u? Of!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

Conchita,chiar si tu esti de acord cu prezentarea unui astfel de dumnezeu dement si cu preocupari demente? Asa i-L prezinti fetitei tale? :-(

Si, tocmai tu, esti din cei care nu-si dau seama cat de subtire si neinsiprata, fantezista si plina de infatuare e paralela dintre parinti si D u m n e z e u? Of!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizel, tocmai tu sa nu intelegi ca e treaba mea personala raspunsul la intrebarea ta?
aici e vorba despre un principiu. e chiar Lilanda in masura sa catalogheze o "religie" (religia e si a ta, Denizel, ca e vorba despre crestinism) dupa o poveste dintr-o carte? si tot nu pricep care e treaba cu povestea, mi se pare ca uneste fericit creationismul cu evolutionismul: pentru prima oara, na poftim ca suntem toti cazuti din copaci. unii, pentru motive diferite, dar oh well, nu poa sa fie totul chiar perfect.

aia cu paralela intre parinti si Dumnezeu n-am inteles-o, la ce te referi? in principiu, o paralela intre parinti si Dumnezeu Tatal nu mi se pare nici o infatuare, de ce ar fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Conchita, pai tocmai fiindca cc crestinismul e si religia mea ma doare sufletul cand vad scrise asemenea aberatii.
Si nu Lilanda e cea care catalogheaza o religie sau alta, fiindca eu cred ca ea a trecut de perioada in care se catalogheaza religii pe baza unor carti prost facute.
Tocmai asta e problema: ca nu e ea cea care catalogheaza. Daca ar fi ea, nu mi-as face griji.
Copiii sunt cei care catalogheaza.
Nenorocirea e ca nici macar nu catalogheaza o religie, catalogheaza direct pe Dumnezeu :-(.

quote:
in principiu, o paralela intre parinti si Dumnezeu Tatal nu mi se pare nici o infatuare, de ce ar fi?

Pentru ca este o infatuare :-).
Totusi...atata timp cat Dumnezeu sparge capul copilasilor obraznici, s-ar putea sa nu fie nici o infatuare (din partea noastra...:-)

Mergi la inceput

Denizel, daca Dumnezeu care pedepseste ti se pare dement, etc, imi dai voie sa trag concluzia ca nu am citit aceeasi Biblie si nu credem in acelasi Dumnezeu? paradoxal, nu-i asa? pai Dumnezeu pedepseste crunt de la un capat la altul al Bibliei, e o noutate? tine de esenta dreptatii sa existe pedeapsa, nu pricep ce nu pricepi?
ce vrei, ca un copil sa creasca in ideea ca poa sa omoare pasarele pur si simplu din instinct ucigas si nu o sa pateasca nimic? surprize suprize, totul se plateste pe lumea asta. uita-te la dinozauri, astia au disparut cu scara cu tot :-D

plus ca, daca tot omori niste vietuitoare, macar mananca-le, Doamne iarta-ma.:-D dar uciderea de dragul uciderii, cruzimea asta a baiatului din poveste...spune tu ce merita? pai in lumea reala, nu aia de basm de ora de religie, i-ar fi dat tac'su roman o mama de bataie sora cu moartea. asta, daca ar fi avut morala. :-D iar tatal american l-ar fi dus la psiholog.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel
Pentru ca este o infatuare :-).
Totusi...atata timp cat Dumnezeu sparge capul copilasilor obraznici, s-ar putea sa nu fie nici o infatuare (din partea noastra...:-)

oh my, oh my, deci pustiul care distruge cuibul pasarelelor e...tan tanam, Obraznic. vad ca si dictionarele tot diferite ne sunt.:-))

infatuare e atunci cand crezi ca stii in ce cred ceilalti si iti arogi impertinenta sa le cataloghezi credinta, vezi mai sus.

Mergi la inceput