quote:
Originally posted by dalina2x2
Buna, mamicute de peste ocean (si nu numai)!
As vrea sa apelez si eu cu o problema la voi, prietene virtuale !
Sunt o fericita mamica de gemenute de un anisor si 8 luni si de curand am hotarat sa achizitionam un carucior tandem pentru ca cel alaturat nu face fata intrarilor inguste si nu pot sa le dau jos si sa strang caruciorul oridecateori vrem sa incapem pe o usa mai ingusta...
Ideea e ca la noi sunt foarte scumpe (aprox 400$ unul cat de cat de calitate). Am o prietena foarte buna in Canada care s-a oferit sa ne cumpere ea unul de-acolo, dar nu stie cum sa faca sa ni-l trimita... a spus ca plateste ea toate taxele suplimentare de transport cu avionul pana la Bucuresti, unde ar astepta o ruda de-a mea, la aeroport, la sosire... doar daca s-ar gasi cineva care sa vina...
Nu stiti pe nimeni care vine in Romania de Sarbatorile de Paste (sau poate mai curand?) si care ar putea face un "gest de binefacere"? (prietena mea locuieste in Ottawa, dar cred ca l-ar putea trimite si in alt oras, daca ar vrea cineva sa ne ajute...)
Sunt atat de frustrata!... La noi, in Romania, am un salariu de 350$ iar un carucior mai bunicel de gemenuti ajunge si la 400$-500$... iar in Canada, unde salariile sunt cu mult mai mari, gasesti carucioare muuuult mai ieftine !!!!
Va rog mult, mamici romance-canadiene, ati putea sa-mi spuneti daca se poate face ceva?
Va multumesc din suflet!
dalina, mami de gemenute Anita si Miriam